Jæææh, it’s hard to be a zen-buddhist.

Jeg har den sidste tid forsøgt at øve mig på at køre mit temperament et gear ned, fordi jeg – helt ærligt – tror, at man slider sin krop for hurtigt, hvis man er stresset, rasende og utålmodig det mest af tiden.

Det går nogle gange bedre end andre.

Jeg vil f.eks. gerne rose mig selv for min relativt overskudsagtige holdning til tingene, da jeg tirsdag aften kl. 21 blev smidt ud af et tog på Kolding Station pga. en nedfalden køreledning, og måtte stå med 2 sportstasker, en computer og 3 poser julegaver i snefygning uden anden besked end: ”Der bliver ikke sat busser ind, da Politiet fraråder al udkørsel”. Og jeg synes faktisk selv, at jeg var ret afrikansk omkring det, da turen tog 5 timer i stedet for de planlagte 2,5.

Men i dag har jeg været til spinning, og jeg ved ikke, hvorfor jeg bliver ved med at gøre det. For jeg VED jo, at de kører meget anderledes her, end vi gør i Århus, og jeg er sikker på, at hvis man er vant til, at folk bare vader ind og ud af lokalet timen igennem og snakker så højt, at ALLE kan høre ALT, og man plejer at køre til enkeltsange og cd-skift hver 4. minut, så der det dét, der er Det Rigtige. Så jeg skal bare pakke mig og rette ind. (Fandme svært, når det er så INDLYSENDE forkert! Knus Hitler)

Men jeg tror, at selv Ghandi ville begyndte at fantasere bare lidt om en god, saftig kindhest, hvis han oven i det ovenstående blev bedt om at spinne en hel time til julemusik. Kun julemusik. De Nattergale, Pyrus, Shubidua og Lilleper. Nogle af sangene to gange. Og med en indlagt leg, der hed ’Nisse’.

Somme tider er det altså lidt som om universet modarbejder mig.

Published by

2 Replies to “Jæææh, it’s hard to be a zen-buddhist.

  1. Du havde i begge situationer RET til at skælde ud som en vanvittig! Håber du fik en taxa – for selv om al udkørsel frarådes, så kan man med stor tålmodighed få en de fleste steder. Spinne til julemusik? Det fatter jeg ikke en dyt af???? Altså at der er nogen der gider lytte til julemusik til spinning. Tempoet må da være alt for lavt.

  2. Hi hi – kan du huske da vi to spinnede sammen i Herning?? Big Fat Ugly som første nummer og så 2 der snakkede om at det f…. var klamet som vi svedte i omklædningsrummet :o))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.