Jeg vil gerne se på en 14” hat.

I morgen skal jeg til frisøren, og jeg glædermigglædermig glædermig! Long overdue. Min udvoksning ligner noget, jeg har lånt af Svetlana, mens hun servicerer overvægtige langturschauffører langs de tyske motorveje, og mine spidser er så spaltede, at de burde trykkes i avisen (www.soegt-joke.com).

Jeg tror, at der skal ske noget nyt. Et eller andet! Gerne noget med noget pandehår, tænker jeg. Er pludselig begyndt at synes, at jeg har unaturlig høj pande. Forventer faktisk næsten at blive tilbudt birolle i den næste Cyber City reklame. Da jeg desuden rynker panden en del (go figure..), har jeg nu tre permanente furer mejslet tværs over den. Ligner nærmest en slags gevind. (Hvad er det nu, vi synes om folk, der får sprøjtet botox i fjæset? Helt hypotetisk, selvfølgelig.)

Tror egentlig bare, at jeg giver hende frie hænder. Hvis det går helt galt, kan jeg jo bare skrue en hat på.

Published by

6 Replies to “Jeg vil gerne se på en 14” hat.

 1. Her er en lille hjælpende hånd, så vi undgår Free fun indtil dit hår er vokset/fået den rigtige farve igen.

  Top tre over ting man ikke må sige til sin frisør:

  3. “Hvad synes du”

  2. “Bare klip løs”

  1. “Lav noget vildt og anderledes”

 2. Go for it! Jeg spørger tit min frisør om input – og hvad han ville gøre, hvis han havde frie hænder! Man er jo selv helt blind for mulighederne… men jeg plejer ikke at lade ham gribe saksen før jeg ved, hvad hans planer er! 😉

 3. spændende om pandehåret kan skjule læderhuden og de dybe furer, du skulle nok hellere droppe solariet min ven.

 4. Det kræver jo et billede af resultatet. Der er alt for længe til spinning mandag eftermiddag…og hey ik a la Lina Rafn vel? ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.