Så hjælp mig dog lige lidt her!

Jeg ved ikke, om det kun er mig, der lider af den sygdom, hvor man overforsvarer alt, hvad man har et tilhørsforhold til? JEG må gerne forholde mig kritisk til mit fag, min familie og mine venner, men jeg river armene af dig og giver dig en lammer på de våde, trevlede stumper, hvis du skulle formaste dig til at gøre det samme.

Reglerne er i virkeligheden utrolig simple: Jeg må gerne sige, at der luger af fisk i Esbjerg. Du må ikke. (Med mindre du selv er dernedefra. Så er der holdnings-merit.)

Men når jeg i avisen ser, at ’Esbjerg er klar med et topnavn til sommerens rockfestival: Boy George!’ – så bliver jeg meget træt. For helt ærligt: Hvordan forsvarer man det?

Vi taler om en mand, der alle dage har lignet noget, der er faret vild i en bedaget Noa Noa butik og har forsøgt at male sig ud med ansigtet; en mand, der er dømt for falsk anmeldelse af indbrud og for at have lænket en prostitueret fast til sin væg (hvilket får mig til at spekulere på, hvilken boligindretningsstil man har valgt, når man har steder ’på væggen’ man kan lænke folk til?)

(Og var den dyr?)

Topnavn!? Esbjerg, kom nu! Jeg har forsvaret den 3 kilometer lange, forblæste gågade, jeg har forsvaret EFB og EIK, jeg har hyldet Vesterhavet og rost de 4 mænd, hell, jeg har endda kaldt studiemiljøet dernede for ’rigt’.

Men jeg KAN altså ikke gøre det selv.

En kedsomhedsgoogling senere:

Ok – det startede med Boy George, og nu sidder jeg så her og overvejer, om dem, der er bange for at blive gamle, måske alligevel har fat i noget?

Sig det helt ærligt: Ser jeg tyk i den hat?
Ok – nogle mennesker ER faktisk pænere som narkomaner.

– and I rest my case.

Alphaville. Som også kommer til rockfest i Esbjerg. Svært at undlade at påpege det ironiske i, at deres knap så kendte hit hed ‘Big in Japan’.

Published by

11 Replies to “Så hjælp mig dog lige lidt her!

 1. Kommer Michael Learns to Rock også?? De var vel også størst "in Japan…Har du overvejet om det er det underliggende tema?

 2. Jeg aner ikke hvem de forskellige mennesker er på billederne og tror derfor jeg er gået glip af en pointe eller to.
  Er du sød at sætte navne på?
  Eller hvordan skal dit indlæg forstås?

 3. Dét kan du fandeme ikke være bekendt!

  Her sidder jeg; på min arbejdsplads(!), og forsøger at være på nettet på sådan en lidt undercover-agtig måde – mens jeg hulkegriner MED øf-lyde!

  HELT ærligt!

  ;-D

 4. der hvor det sjove virkelig tager fart er når man opdager hvad LP'en (indrøm bare at du hvad en LP er…) som Big In Japan udkom på hed…iøvrigt også titlen på deres endnu større hit….

 5. Jeg har boet et år i Esbjerg, må jeg så godt være med på kritiker vognen?

  I øvrigt, det med at blive gammel – tricket er at have været virkelig grim indtil midt-slut-tyverne. Så har man payed sine dues (BLEV DER SAGT!) og kan gå et damn hot voksen-gammel-liv i møde.

  I øvrigt @ Thomas: Esbjerg er virkelig god til metal! Det må man give den.

 6. Anonym: seriøst? Mener du at du vil blive i bedre stand til at forstå indlægget, hvis der var navne på billederne?
  Vi kan vel betragte det som en slags alderscensur – hvis du ikke kan genkende de fallerede stjerner, så er du ikke gammel nok til at læse med ;o)

 7. Coach: Ved du hvad? Jeg tænkte PRÆCIST det samme!!

  Signe: Tak for det:)

  Thom: Jeg elsker, når du er så bestemt!

  Ano: Jeg tror såmænd ikke, at det kommer til at give mere mening, hvis man får navne på, men derfor må du hjertens gerne få dem: Boy George, Vince Neil (Môtley Crue), Axl Rose og Alphaville. 🙂

  Kirsten: Soooo sorry….;)

  Mikkel: Hpoing for the best, but expecting the worse. Man skulle tro, at de haft en krystalkugle.

  Stine: Kan det være forklaringen på skulderpuder, du lige kom med der?

  T: Eller – og det er i sandhed en trist tanke – måske er det os, der er for gamle? *suk*

 8. PetSmart was founded in 1986 and opened its first [url=http://www.lovelonglong.com][b]dog bed[/b][/url] Warehouse stores in the Phoenix area. Through several mergers and acquisitions, PetSmart expanded in the early- and late-1990s across the U.S. and into Canada, and entered [url=http://www.lovelonglong.com][b]dog bed[/b][/url] online retailing through a partnership with Idealab in 1999.
  In premature 2000, PetSmart remodeled most of its store in a plan they called "Eagle" which changed many of its stores from a front-half [url=http://www.lovelonglong.com][b]dog bed[/b][/url] storefront, back-half warehouse feel to an all-over standard retail market, in hopes of not intimidating customers.
  In August 2005, the company announced that it was rebranding its name from PETsMART to PetSmart. This move is designed to emphasize its evolution from a pet supply store to a solutions-oriented company.
  As of November 2007, PetSmart operated take 1,000 stores and about 150 locations with PetsHotels and Doggie Day Camps. Some PetSmarts are [url=http://www.lovelonglong.com][b]dog bed[/b][/url] co-located with Banfield Pet Hospital veterinary offices.

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.