Jeg ved godt, at det handler meget om Anton, men..

*når jeg lægger ham i sengen om morgenen, og vi ligger næse mod næse, og han kigger meget koncentreret på mig, for derefter at spytte sutten alt hvad han kan, lige i snuden på mig, eller

*han sidder op af mig, og møffer rundt i søvne, mens han udstøder sin veltilpashedslyd eller

*han pænt finder sig i at få de her sko på, fordi moren er ved at over, hvor kær han er

så ville jeg ønske, at livet havde en kæmpe stor “Synes godt om”-knap.

Published by

15 Replies to “Jeg ved godt, at det handler meget om Anton, men..

 1. Åhja…og man kan sidde der og stirre på ungen, og være helt benovet over, at man selv har givet liv til èn så pragtfuld og smuk…. 🙂

  Godt Nytår! <3

 2. Han ER også en lækker steg! Og selv her otte år efter min Rasmus var baby, der kigger jeg stadig forelsket på ham, når han siger den søde lyd, når han spiser. Når han, selv om vennerne er på besøg siger; du er bare så lækker mor!
  🙂

 3. Det er nemlig sådan, det er. Og det er dét, livet er all about. Finder man ud af. Var selv lidt længe om det, men det er skønt. Og vi vil GERNE høre om Anton, ok? Han er jo verdens navle, hm?
  Rigtig godt nytår til jer to, Linda. Gid I må få et lykkeligt og lækkert 2011!

  – Kort/lang

 4. Husk nu at når der er dømt sprutfest i Esbjerg og du skal have ungen passet et eller andet sted (her!) så er Billund jo liiiige på vejen fra Århus og hjem til Esbjerg. Godt nytår fra os.

 5. Husk nu at når der er dømt sprutfest i Esbjerg og du skal have ungen passet et eller andet sted (her!) så er Billund jo liiiige på vejen fra Århus og hjem til Esbjerg. Godt nytår fra os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.