Lå lå lå lå lålålå!

Jeg har den store kabelpakke (havde været en klam, klam sætning, hvis jeg havde været en mand), og ikke desto mindre kan jeg ikke finde noget som helst at se. En helt almindelig tirsdag aften står valget imellem:

Q-TV.
Pernille Ålund, der laver en 1:1 identifikation med Oprah, og taler om emner, der cementerer alle fordomme, man kan have om kvinder. Gider nogen få hende til at stoppe med at stå og slå ud til højre og venstre med armene, mens hun kæfter op om sit eget sexliv?

2900 Happiness.
Serien, der er blevet slået stort op, fordi det er den første store danske serie af sin slags. Er jeg den eneste, der undrer mig over, at man så har valgt en engelsk titel? Det viser sig også, at der er en grund til, at ingen før har lavet den slags serier: Det er så kunstigt og karikeret, at det hviner i tænderne. Lidt ligesom dansk rap om gangsta-livet på blok 13.

1 – 100.
Så forkert. Så utrolig forkert. En i alle ordets betydninger stor målmand reduceret til habitklædt, dansende abe.

Bonde søger brud.
Mine negle sidder fast i hælene, så meget krummer jeg tæer. TV DK har specialiseret sig i “helt almindelige mennesker”-tv, og jeg kan ikke finde ud af, hvornår jeg synes, at det er mest pinagtigt at se med: I starten, hvor de unge mødre/de hjemløse/bønderne er så kamerasky, at de rødmer, og lyder som om de læser op, hver gang de taler. Eller efter nogle uger, når de er begyndt at synes, at de er lidt celebreties, og smider om sig med bemærkninger som: “Hvordan synes du selv, det går?”

MTV.
Kan I huske, da der var musik på MTV? Nu er der bare det ene realityshow efter det andet. Hvordan stjernerne bor, hvordan de bliver gift, driller hinanden og opdrager deres børn. Der må vel også være et show lige på trapperne om, hvordan man mister forældremyndigheden over sine børn? Hvilket formentlig afstedkommer en programrække on-air psykolog-sessions med Britney på briksen og Dr. Phil på den høje hest.

Champions League:
Og det var her jeg endte i behageligt selskab med Ryan Giggs. Selvom jeg stadig ikke forstår den møg offside regel. Eller hvad det betyder, når linievogteren (liniedommeren?) gør noget bestemt med flaget. Men med det tv program, efteråret byder på, så burde der være mulighed for at nå at lære det.

Published by

2 Replies to “Lå lå lå lå lålålå!

  1. jeg har forsøgt at synge med på din overskrift, men den passer ikke til nogen af de fodboldmelodier jeg kender. (Dog fint med nogen, jeg har hørt på stadion). Kan du ikke lige synge den ved lejlighed?
    KH en dedikeret fan

  2. Måske sku man foreslå en af tv kanalerne at lave en dating program for tolke?? LOL..
    Kom lige ind på din side – godt nok længe siden jeg har set dig – men rart at se du ligner dig selv 😉

    Kh Tine (Mikkelsen,hende som bor i Kbh. nu -hende som du tolkede for på HF i Viby i dine første år som tolk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.