Jeg føler mig listig….

Hvordan:
Kan et barn, der har sovet 87 minutter, præstere at vågne i PRÆCIS det sekund, man spasser rundt i køkkenet og derfor taber en pakke the i løs vægt ud over hele hele hele køkkengulvet?

Og må jeg i den forbindelse have lov at spørge:
Hvordan the undgik at komme på pensumlisten i fysik? Med al den snak om masse og fylde, skulle man synes, at der lige var plads til at komme omkring, hvordan thes massefylde EXPLODERER, når det undslipper posen.

Hold nu kæft:
Med den Jellingesten.

I forhold til tv, vil jeg gerne vide:
Om der findes et eneste menneske i hele verden, der står lige så åndssvagt og myosefremkaldende med albuen, når de bruger deres elektriske tandbørste, som de gør i reklamerne? (Ja, Wozniacki. Jeg taler til dig.)

Om man bør hidse sig op over de der idiotiske Sweet Moments reklamer, fordi man som single føler sig holdt udenfor, eller om man skal hvile i tanken om, at det er straf nok, at kvinderne er endt op med fortøflede weak ass bitches, der ser ud som om, at det er helt, helt normalt at sidde og flette ben i en pink plyssofa på landsdækkende tv. (Det er muligt, at det er skuespillere, der udfører selve gerningen, men historierne er hentet på FB. Hvilket er sådan, man i dag staver til IRL.)

Gad vide:
Hvem der skal lede landet, når journalisterne har gravet snavs frem om samtlige indsatte på Christiansborg, og de alle sammen har været nødt til at forlade bygningen i et karnevalsoptog af skam og dansende skeletter.

Sig det så:
Hvem er det, der finder på navne til Bingosites på nettet? Prinsesse-bingo. Maria-bingo. Mamamia-bingo. Bella-bingo. Are you kidding me? Gør jo decideret ondt i munden at sige.

Har jeg i øvrigt sagt:
At jeg i morgen skal afløse på en spinningtime? Det bliver sikkert mere sjovt, end det bliver kønt (knus Rødbeden) men jeg glæder mig, jeg glæder mig, JEG GLÆDER MIG! Jeg har tænkt mig at synge med. Jeg siger det bare. Og hvis luften ikke rækker (hvilket man jo for holdets skyld kunne håbe), synger jeg med indeni mig selv *begejstret-smiley*

Og på en eller anden måde synes jeg desværre:
At det her skilt siger alt om, hvad det kræver, at blive integreret i Danmark.

Published by

17 Replies to “Jeg føler mig listig….

 1. Vil du gifte dig med mig? Du er lige en pige efter mit hjerte.
  Og så kan du komme til al den spinning du ønsker, og jeg kan lære Anton om massefylde og vægtløshed eller hvad det nu hedder

 2. Nu mangler jeg igen en "synes godt om"-knap. Var lige ved at få teen (ok, jeg staver det uden h idag) galt i halsen af grin over afsnittet "gad vide"

  KnUS Heidi

 3. Det der med sammensatte navneord.. Det er vist bare ved at blive yt!

  Men at have sushi til frokostbuffet for ingen penge, det er til gengæld ikke at kimse af! Der har "Chili Hot Pot" ramt rigtigt!

 4. Med fare for at blive buh'et ud: Den hedder ikke Jellingestenen, men Jellingstenen og jeg er én af dem, der nægter at holde kæft med den. Det er pisseirriterende at en eller anden narrøv har muntret sig med grøn spray-maling – og mon ikke den arme stakkel fra nationalmuseet, der i dagevis har arbejdet med at rense stenen med opløsninsmidler og en blød opvaskebørste, er ved at være riiiimelig træt i armene?
  De bedste hilsner og tak for en fed blog, fra Helle i Jelling (!)

 5. Linda: Hvordan vælger du mon om det er Onkel Anne eller Loulou og hendes mand som skal adoptere dig? ;o)

  Sten, Saks, Papir?

  Jellingstenen: Smid den nu bare i Miele opvaskemaskinen – lige som ham den lille fyr som vasker hele vejens 3-hjulede cykler i reklamen.

  Miele er stor nok – Ind med stenen ;o)

 6. Og den der bingo-side med tegnet papegøjer, der er for professionelle bingo-spillere!!! Hvordan bliver man det og hvorfor, det er jo ikke som om det kræver noget.?

 7. Ha! Jeg elsker din kommentar om politikerne. Jeg forstår f.eks ikke, at Henriette Kjærs mand fylder mere i aviserne end Birthe Rønn Hornbechs fuskede opførsel overfor asylansøgere.
  Hvad rager det mig? Lad retssystemet tage sig af ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.