*hik*

Ha HA!! Babysvømning, take two? Grande, grande succes.

Så meget, at jeg havde overskud til at stå i omklædningsrummet og spekulere på, om ikke vi snart er færdige med at lugte af ting, der ellers primært begår sig på palmer? Er det ikke rimeligt 1992 at stå og iføre sig noget, der får en til at lugte som verdens største kokosnød?

Personligt savner jeg ikke odøren af de suspekte produkter i bronzefarvede poser, vi nærmest badede i, når vi forsøgte at branke os i fast forward, inden vi skulle til fest på Handelsskolen i blazer, babydoll og Doc Martens.

Sådan er jeg rimelig alene om at have det i kvindeomklædningen i Gellerupbadet, hvor kokoslotion er the shit.

Jeg håber sådan, at det er forklaringen på, at jeg siden kl. 10.30 har haft lyst til et ordentligt svin af en Malibu og cola.

Published by

7 Replies to “*hik*

 1. Kan det der kokos trip gå hen og sikre at Antons første 15 årige brandert bliver i malibu + cola? Og måske noget pisang ambong? (var det ikke samme tidsalder?)

  Damn – Den grønne pis satan har faktisk sin egen hjemmeside?

  http://www.pisangambon.com
  Scary!

  GODT GÅET BETTE VANDHUND 🙂

 2. Jeg har lige været i karbad med min søn, også stor succes. Meget stor. Min succes og din, får mig til at overveje babysvømning. I svømmehal. Uden kokos.

 3. Henne i Chaz E kan man få en alkoholfri kokossirup – guld, når man helst er fri for virkningen, men craver smagen af en drink…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.