Jeg er så glad for min cykel(mand).

Når man cykler noget, der ligner 100 km. om ugen på sin efterhånden let bedagede dame-Kildemoes, skal man have sig en cykelhandler. En god en. Der hvor jeg boede før, lå der en helt fantastisk en af slagsen lige over for. Så flyttede jeg ned i den anden ende af byen, hvor der 300 meter henne af vejen ligger en anden cykelforretning. Som stinker. Dyr, dårlig og langsom. Og ikke fordi vi skal holde tudefest for Linda, men når man ikke har kørt med bus i 258 år, og man har 2-3 forskellige tolkeopgaver om dagen i alle ender og kanter af byen, og man lukker festen med træning et helt 4. sted, er det et problem, hvis cyklen pludselig er syg.

Stor var min begejstring derfor, da jeg opdagede, at der lige op og ned af vores kontor lå endnu en cykelhandler. Tænk hvis man kunne aflevere sin cykel inden et møde og hente den igen bagefter?

Første gang jeg kom derind, blev jeg lidt beklemt, for – og der er virkelig ikke nogen nem måde at sige det her på – cykelhandleren ligner en øksemorder. Jamen, det gør han! En af de der mistænkeligt introverte, rødhårede mænd med koparret hud, som man bare VED, at børnene på vejen er bange for. (Hvilket man faktisk godt forstår.)

Han er verdens rareste mand.

Og hurtig! Uanset hvad man skal have lavet, kan han fixe det på under 3 timer. Og han reparerer på far-måden, hvor han glad og gerne bruger ukurante bolte og beslag, som lige passer, hvis han på den måde kan gøre det billigere for dig.

Aj, men helt ærligt – er det ikke den slags mennesker, der er hverdagens VIRKELIGE helte??

Nu er jeg så gået i gang med at udstyre ham med et liv. For nu synes jeg pludselig, at han skal have en kæreste. Sgu da synd at han efter en lang dag på arbejde skal komme alene hjem til sit store hus, som han har arvet efter sin mor, og spise dårlige færdigretter, fordi han har sit væsen imod sig, er genert og derfor ikke kan finde sig en sød pige. Kæft, hvor er folk egentlig bare overfladiske! *ahem*

Sååå.. hvis nogen af jer kender en sød pige (hun skal nok være sådan lidt musseagtig stille i det), så sig endelig til. Så sætter vi dem op.

Ps: Og hvis nogen kender ham og ved, at han er gift og har 3 børn, må de også godt lige sige til, så det ikke bliver pinligt, når jeg fortæller ham, at han skal på date.

Published by

12 Replies to “Jeg er så glad for min cykel(mand).

 1. Hahahaha hvor er det et fedt indlæg :o)

  Måske du selv må træde til så han kan få en sommerromance?

  En god cykelhandler og en god grønthandler så kan man ikk forlange mere.

 2. I Anne Franks Dagbog lægger de vægt på at det altid er godt at kende en ærlig slagter – så føj lige ham til listen også!

  Måske du lige skal facebooke ham for at tjekke civilstand inden du sætter noget op? Hi hi, ellers en fantastisk god idé…

 3. har det helt på samme panikagtige måde, når min cykel bliver syg – også fordi jeg drøner rundt mellem møder, træning mv. i nogenlunde samme km.omfang om ugen… og TROR jeg kender den omtalte dyre uvenlige cykelforretning – vi taler vist om en kædeforretning ikke ? selvsamme afd, som sidste år prøvede at sælge mig min Trek nogle tommer for stor – for det betød da ikke noget (de gad ikke checke om de havde den rigtige str. på lager el. evt. kunne få den hjem) – jeg tog min handel til en anden af deres afd – med fin service. Men har også en lille lokal cykelhandler på den anden side af gaden fra min bopæl med super service. De servicerer mig hurtigt og godt og da de ikke forhandler Trek og kunne høre, jeg havde forelsket mig i bestemt model i bestemt farve sagde: den synes vi, du skal købe, det er et godt køb og vi kan høre, du virkelig gerne vil ha´ den og vi skal nok hjælpe med alt, der blir brug for (incl. at sætte kæden på uden beregning en dag jeg væltede)
  We like
  – Mette
  ps vil nu også gerne ha´ adressen på din ved lejlighed – det er godt at have flere strategisk placeret rundt i byen v. punkteringer mv.!!

 4. Åh hvor lyder det som et drømmested! Vil også rigtig gerne høre, hvor man finder din cykelmand henne? 🙂
  Ps. Så kan jeg jo lige i samme ombering se, om han er noget for mig, for jeg kan godt være mussestille i laaang tid 😉

 5. Linda – ryster du ikke lige op m adressen? Mangler seriøst en cykelsmed. Min (på Oddervej – don't go there) glemte at spænde mine bremser efter sidste servicetjek. Jeg blev LIDT ude af den på vej ned ad bakken på Grumstolsvej….. Til gengæld blev han pissesur, da jeg ringede og – faktisk pænt – gjorde ham opmærksom på fejlen.

 6. Jeg iler til undsætning med adressen. Det er Maabo Cykler, Nørre Alle 76. En lille mørk biks, der ligger på et hjørne. (Ikke at forveksle med Hermannsens cykler, som ligger Nørre Alle 96)

  I vil ikke fortryde:)

  (Men lad lige være med at fortælle ham om bloggen. Nok ikke alle, der er klar til at få at vide, at de ligner øksemordere, you know?)

 7. Ingen tvivl om at han er jordens rareste menneske og en rigtig rigtig god cykelhandler, vi har selv købt alle vores cykler ved ham og han levere bare varen HVER gang. Men en ting jeg ikke forstår er hvorfor du skal skrive det med at han ligner en øksemorder og at børn vil blive bange for ham på vej hjem fra skole?? Det er for at sige det ligeud mega latterligt skrevet og jeg synes du bør holde sådan nogle latterlige kommentarer inde!! OG du er sikkert ikke meget bedre selv når du skriver sådan en latterlig kommentar!! Det har heller ikke en skid med noget at gøre, LATTERLIGT efter min mening!!

  Men ellers må jeg igen sige at han er en fremragende cykelhandler og jeg kan kun anbefale ham..

 8. kender den pågældende privat og NEJ, han har ikke 3 børn og kone og JA han er nok noget af det rareste og ærlige menneske. Han startede selv op som bare 19-årige og har uden tvivl kunne være kørende netop pga. hans flittige og professionelle udførte arbejde, HVER GANG! Angående et potentielt hook-up, så ved jeg at han pt. ser en smuk udenlandsk kvinde fra venzuela, så mon ikke hans generthed alligevel har arbejdet til hans fordel 😉

 9. Hun er ikke fra Venezuela, hun er fra Brasilien og tilfældigvis min elskede svigerdatter …
  Bliver sgu så glad af at læse om sønnen min. Så er det ikke kun mig der synes han er dygtig …
  Tak for en dejlig omtale om min dejlige dreng …
  Hilsen Mette

 10. Maabo Cykler er også min yndlings cykelfixer, og jeg bryder mig heller ikke om øksemordermetaforen, som hverken er relevant eller dækkende. Mvh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.