It’s the end of the world as we know it.

Da jorden jo tilsyneladende har tænkt sig at gå under i dag, er det vel relativt sikkert at skyde en holdning eller to af om politisk korrekthed.

Jeg er træt af folk, der pudser glorie i holdninger, det er gratis at have. Det er absolut fair at være for eller imod en sag eller en person, men når man bare copypaster, fordi man ikke tør mene noget andet end flertallet, så synes jeg, at debatten forfladiges og at racen bliver dummere. Hvis du aldrig tvinges til at argumentere for noget farligere, end hvorfor Vild med dans er bedre en Talent 2008, er der ikke noget at sige til, at hjernen vender sig om på den anden side og sover videre.

Ingen tvivl om at man risikerer vrede beskyldninger, hvis man vover at påstå noget, som går imod den økologiske samtalekultur, som mange stræber så ivrigt efter at være en del af. Men jeg synes ikke, at det er sundt at give køb på nuancerne. Jeg har f.eks. svært ved at tro, at alle de danske kunstnere, der sviner USA og Bush til, har noget særligt indgående kendskab til amerikansk politik. Så lad mig her på verdens sidste bestående dag fremsætte et par politisk ukorrekte holdninger eller mangel på samme:

– Jeg synes, at benzin dufter fantastisk. Det gør diesel overhovedet ikke.
– Jeg er hverken særlig for eller imod prostitution.
– Jeg kan godt lide, at ham, jeg er glad for, pisser territoriet af, når vi er i byen og fremmede mænd lægger an på mig.
– Jeg synes somme tider, at Pia Kjærsgaard har ret i noget af det, hun siger.

Hvis verden stadig – mod forventning – er her i morgen, skal jeg med største fornøjelse forsvare mine synspunkter, når jeg næste gang møder vrede miljøaktivister og rødstrømper derude.

Published by

2 Replies to “It’s the end of the world as we know it.

  1. Åd næsten en liter jordbæris igår og springer løbeturen over idag – tænker at jorden sikkert er ligeglad med 2000 ekstra kalorier og minus på løbekontoen hvis den alligevel har tænkt sig at gå under…
    Må indhente det imorgen hvis…

  2. hæjjj, hvorfor har ingen informeret skovalfen om at jorden går under imorgen – sig lige til næste gang, der er jo masser af ting jeg skal nå først!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.