It’s all about love.

Jeg er all for internet, iPods og chatprogrammer, men efter min snak med kærlighedsramt veninde i går, kom jeg til at tænke på, at der er to ting, som fremskridtet snyder forelskede unge for i dag: Kærestebrevet og det mixede kassettebånd.

Når vi skrev kærestebreve var det seancer, der strakte sig over hele dage, fordi vi skulle skrive dem, finde ud af, hvor den udkårne boede, købe frimærker og finde en postkasse. Ca. en million muligheder for at fortryde undervejs, og derfor også så meget desto mere dyrebart, når man fik et. I dag tager det en tusindedel af et sekund at finde hinanden på Arto, skrive XOXO,

Published by

2 Replies to “It’s all about love.

  1. hmmm tæller det så da min fyr gav mig ordentlige højtalere og cd skiver med gode film han synes jeg burde se når jeg er nede? Eller hvad med de små sms beskeder man får midt på dagen når man er lidt nede og uden at have sagt noget ved den anden det bare og sender hurtigt en "Jeg elsker dig, savner dig og lover jeg laver god mad i aften" jeg er godt nok kun 20 år, men jeg kan da både se det gode og det dårlige ved teknologien.. men man skal da bare tweake den lidt så kan man stadig få en (ikke mixtape, men) mixskive…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.