Ind i systemet.

Så blev man sådan en, der havde en jordemoder. Havde været liiidt spændt på dagens møde, for indkaldelsen var ikke videre informativ, og så vidt jeg lige kunne vurdere, var systemet det samme som på apoteket og ved bageren: Træk et nummer og entrér hos nærmeste ledige medarbejder.

Den ene jordemoder kan i princippet være lige så god som den anden – hvis bare ikke det var fordi, jeg har en eks-svigerinde, som er jordemoder, og som jeg slet, slet ikke kan med. Typen, der bar sine børn rundt i hjemmevævede, økologiske seler, til de skulle konfirmeres, og ammede dem nogenlunde ligeså længe. Som synes at kattene var så meget en del af familien, at de ENDELIG bare måtte trippe rundt på køkkenbordet, når hun lavede mad. Jeg vil virkelig gerne gå ind til det her med åbent sind, men jeg tænker… mig på en briks engang i december på den sammenbidte, svedende måde og hende, der forsøger at hjælpe? Bliver så træls for mini at skulle vokse op i Vridsløse Lille.

Men jeg kunne have sparet mig mine bekymringer, for jeg havde på forhånd fået tildelt Hanne. Og Hanne er god! Primært fordi hun roser mig og siger, at jeg er dygtig til at være gravid, og at det er HELT normalt at tage meget på i starten (thank goodness!). Hun er så god, at hun endda har fået mig til både at købe fiskeolie OG at synes, at det er en god ide. (Fisketraume. Er fra Esbjerg.)

Næste lægeting, der skal ske, er min scanning sidst i næste måned, hvor alting bliver tjekket, og jeg får at vide, om jeg venter en dreng eller en pige – hvis den lille linselus ellers vil vende måsen til.

Og dét bliver spændende!

Published by

5 Replies to “Ind i systemet.

  1. Nu vel egentlig ikke måsen mini skal vende til, hvis du vil ha' afsløret, om mini er en pige eller dreng???;-)
    (sorry ku ikk lade være)…
    Nå vist heldigt for både dig og jordemoder at det ikke var ex-sviger!
    – Mette

  2. Åh jeg håber faktisk for dig at de ikke kan afsløre kønnet for dig. Jeg er en af de håbløse gammeldags der bare ikke vil vide det før fødslen. Det skal da være topspændende når man ligger der og presser. Når jeg spørger veninder hvorfor de vil vide det – er det kedelige svar at det er SÅ PRAKTISK at vide om man skal købe lyserødt eller lyseblåt. Come on! Men jeg ved jeg er en af de få. Da jeg ventede mit tredje barn spurgte en af mine elever om det var en dreng eller pige. " Det ved jeg ikke og jeg vil heller ikke vide det" hvortil hun svarede: "heller ikke når du har født???" Haha kunne du lige se det for dig? "Skat, er du ikke sød at skifte babyen igen – jeg VIL bare ikke vide om det er en dreng eller pige!" ;O) Tak for din skønne blog og undskyld jeg blander mig i dit valg…. VH Lene

  3. Stuff happens når man får børn – måske ender du også med at slæbe dit afkom rundt i slynge og vikler (se evt. slyngebarn.dk) + langtidsamme (det skulle være så sundt) 🙂

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.