I dag er der sket to ting:

1) Min nye bh er kommet med posten. Den ligner noget, jeg har bestilt hos Tupperware.

2) Jeg har været i Randers på kursus i et nye pulstræningssystem, vi skal til at bruge til spinning. Jeg vidste godt, at det ville blive hårdt, for det var programsat fra 19 til 22, men når der er mulighed for at deltage næste gang, om et par måneder eller tre, er jeg jo for fanden bare mere gravid.

Hvilket resulterede i, at jeg kl. 22.07 sad på et toilet i Randers og tudede af ren og skær udmattelse. Flot. Dejligt, at jeg er så lydhør over for min egen grænse.

Jeg ville utrolig gerne have bundet de to ovenstående hændelser sammen på sjov og elegant vis, men jeg er simpelthen så træt, både af mig selv og sådan helt generelt.

Må jeg få en om’er i morgen?

Published by

10 Replies to “I dag er der sket to ting:

 1. Nu skal du altså huske at passe på dig selv!!

  Nej, spøg til side, jeg synes, det er opmuntrende at høre fra en gravid, der ikke blot strander på sofaen som en hval i Vejle fjord.

 2. Pyha da, det lyder da også som noget af en udfordring du havde givet dig i kast med. Gravid eller ej – jeg havde sikkert ikke overlevet den alligevel og havde siddet og tudet på toilettet en time eller to før 🙂

 3. Forstår slet ikke, hvor du har al den energi fra? Havde selv kun klaret 1 skide time på den cykel, så ja. 100 ret til en ommer! 🙂

 4. du havde en rigtig rigtig fin ommer i dag : – ) I hvertfald den af dine timer jeg deltog i : – )
  Og JA du skal altså passe på dig selv ….
  (skal nok slæbe for dig : – )
  – Mette

 5. Kunne du måske uddybe mht. det nye pulstræningssystem? Hvad går det ud på, og hvilken kæde er det, der begynder at indføre det?

  -Lis.

 6. Hej Lis.

  De fleste fitnesskæder begynder stille og roligt at indføre det. Det hedder enten Suunto eller Activo, og er et system, hvor man med pulsur er koblet op på en storskærm, så man kan se præcis hvilken træningszone, man ligger i, og hvor man træner ift. sin maxpuls. Det er nemmere for dig at google det, eller spørge i dit center end for mig at forklare det her:)

 7. Tak, for info. Det bekræftede, at det var det system, jeg har læst om. Jeg har set det hos et enkelt center – desværre ikke mit – og det lyder vildt spændende. Men ja, nu går zumba jo sin sejrsgang i de fleste kæder, så mon ikke mit center også hopper på pulstræningssystemet på et tidspunkt. 🙂

  – Lis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.