Igen! Igen! Igen!

Har haft besøg af ældsteveninden og hendes kæreste, og det har været latterligt hyggeligt. Startede med pillemad og lyserøde bobler, fortsatte med mere pillemad og rødvin så god, at jeg overvejede at adoptere den og sluttede i byen med forsinket J-dag.

Elsker at bruge tid med de to. De er så kloge. Og vi kender hinanden så godt, at intet er tabu, og hvis nogen taber ansigt, hjælper vi hinanden med at finde det igen. På grund af vores lange historie sammen får man også altid nye vinkler på tingene og ærlige svar, når man spørger.

Vi nåede over mange forskellige emner. Om det er ok, at man snakker med sine veninder om forholds-issues, eller om det er at udlevere kæresten. Om det gør en forskel, at han jo også hører om venindernes op- og nedture. At det er vigtigt at huske stadig at blotte sig for veninderne, når man får en kæreste, fordi man ellers stille og roligt lukker ned for intimiteten og fortroligheden i venskabet; Ingen vil åbne sig for én, der aldrig selv lukker op. At jeg kunne gøre mit eget liv markant mindre turbulent, hvis ikke jeg følte så stærkt behov for ærlighed og rene linjer, men at spørgsmålet er, om ikke det samtidig er det, jeg henter styrke i, og som definerer min person. At folk, der har mange penge og konstant taler om det, er nogle ting-svin. At panik-sult er et vedtaget begreb. At Tom Collins på Rar Bar smager af toiletvand. At vejskilte og huller i jorden kraftedeme er tarveligt, når det er mørkt. Og at fællesveninden, der engang sagde, at man ligeså godt kan prøve at tro på det bedste i folk, havde ret, for hvis man tror det værste, og det viser sig at være forkert, sidder man der med en surhedsrest og ikke noget at bruge den til.

I dag var der dømt kaffe, pinex og timelang brunch. Er der noget så fedt som god tid, behagelig tavshed og gloen på mennesker? Det har været en fantastisk weekend.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.