Iiii – will love youuu. Baaaaaaby! Aaalways!

Var du til Bon Jovi koncert? Nej? Big mistake. Big. Huge. Det var frygtindgydende godt. Elsker Bon Jovi. Elskerelskerelsker Bon Jovi. (I hvert fald frem til tandafblegningsperioden.)

Jeg havde foreslået, at vi kørte v halvsyvtiden, hvilket vel må være det endegyldige argument for aldrig at ansætte mig i en stilling, der indeholder nogen form for logistik. Fik af De 2 Andre (indsæt selv Linie 3-joke, Red.) besked på at være klar til pick up kl. 16.45, hvilket betød at vi fik hele koncerten med – modsat de folk, som var kørt kl. 18 og lige nåede ekstranumrene…

På 4. pladsen over yndlingsaversioner, står hjemmeværnsfolk (kun overgået af 1: gøglere, 2: cirkusartister og 3: autonome). De er beklageligvis altid overrepræsenterede ved koncertarrangementer, og vi blev da også vinket på plads af 50-årig overvægtig mand med potensen monteret i refleksvesten, og en attitude, der fik nogen *host* til at stå vandret ud af vinduet og med knyttede næver og fråde om munden at nedkalde alverdens forbandelser over ham.

Takket være indsat bus, ankom vi til pladsen i god tid, og kunne nyde sol, übercool opvarmningsband og øl. Og endelig. Endelig!! Manden, jeg har tilbedt hele min ungdom. Manden, som aldrig holder op med at være en snitte. Manden. Legenden. Kongen. Jon Bon Jovi! Hurra *eksalteret-smiley-der-går-i-split-af-begejstring*!! Og han var alt det, vi havde håbet. Cool. Solbrillebefængt. Lækker.

Men jeg er ikke færdig med at hetze hillbillylocation. Fandme bare ikke godt nok at fejlindstille lyden, så vi de første 20 minutter uden at anstrenge os kunne følge med i samtalerne omkring os. Når jeg er til koncert, vil jeg have 100.000 dB blæst lige ind i ansigtet. Mine trommehinder skal smyge sig kælent op af min hjerne. Ørepropper er for pussies! Og utilgiveligt at stille med 4.000 km2 blæksort skov, når koncert er færdig. Ville have været fint med skilte, så man slap for at rage rundt i Auning i en time for at lede efter bil. Busser nok kunne også have gjort det. Eller små udlejningsspejdere i snor. Et eller andet. Hell, hjemmeværnsfolk ville have været velkomne til sidst, men enten var de forklædt som overvægtigt buskads eller også var de taget hjem til kakkelbord og termokande – vi var on our own. Virker ikke ret gennemtænkt at tilbyde at huse en koncert, når man ikke har kapacitet til det, vel?

Er i dag kørende på 4 timers søvn. Ligner led gammel ørn. Men det til trods ville jeg gøre det igen i aften. Og i morgen. Og dagen efter det. Det var en uovertruffen koncert.

Published by

2 Replies to “Iiii – will love youuu. Baaaaaaby! Aaalways!

  1. Har stadig heller ikke fået armene ned!! Gjorde det også meget meget gerne igen – ved vi hvor han spiller?? Og ku man måske få et lift i den helikopter??
    Stort at stå der sammen med dig – hvor har vi snakket meget om det altså :o)

  2. Årh, snyd snyd snyd! Var nødt til at sølge min billet i sidste øjeblik grundet irriterende engelskeksamen, som havde valgt at ligge sig få timer før koncerten! ARH! Elsker Bon Jovi. Elsker, elsker, elsker Bon Jovi! (som den eneste i min omgangskreds. Men er jo også kun 16)
    – Glæder mig dog, at I havde en fed koncert. Håber jeg får muligheden for at se ham en anden gang.

    Forresten en det en herlig blog, du holder dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.