I øvrigt:

*Skal jeg bede alle om at gå ind og se Beckham dokumentaren på Netflix LIGE nu. At man ikke går op i fodbold er bare et plus, fordi man så – ud over små 5 timer i selskab med verdens måske pæneste mand? – også får lov at føle spændingen ved ikke at ane, hvordan (åbentbart) episke kampe ender. 

*Bliver jeg, nu hvor vi er ved celebrities, nødt til at insistere på, at vi lukker HELT ned for Jada Pinkett Smith. Jeg tror, jeg taler på hele verdens vegne, når jeg siger, at vi virkelig, virkelig gerne bare vil leve videre i lykkelig uvidenhed om de intime detaljer i hende og Wills ægteskab.

*Findes der ikke noget tidspunkt, hvor jeg profiler hårdere, end når jeg parkerer min bil. Barnesæder i de andre biler? Bilmærker, der indikerer en kundegruppe på 75+? Fang mig i den fjerneste ende af p-pladsen på det højeste sted, hvor ingen hamrer døren op i siden af mig eller det bliver mit problem, hvis Hans Henrik glemmer at trække håndbremsen. Jeg venter bare på, at Netflix kontakter mig, så vi kan lave 3. sæson af Mindhunter. 

*Var jeg børnefri i tirsdags, og smuttede en tur til Aarhus. I den forbindelse skal jeg bede om genindførelse af dødsstraf til dem, der stadig kører med langt lys på motorvejen (jeg er LIGEGLAD med, hvad FDM sagde!). 

*Vippede jeg ind forbi min faste Cirkle K efter en kop kaffe at køre hjem på, og som altid tænkte jeg på, at man ikke ville studse det fjerneste over det, hvis man stod derinde og apokalypsen ramte. Der er noget ved det hysteriske neonlys og de aggressive lysstofrør, når verden udenfor er mørk, der får zombier til at virke både oplagte og rimelige.

*Ramte jeg Esbjerg tæt på midnat, og de sidste 8 kilometer hernede kører jeg på en strækning uden lys og med marker og mørke så langt øjet rækker. Radiohead’s Karma Police er stadig en af de mest uhyggelige musikvideoer, der findes.

*Har jeg modtaget hele 2 kvitteringer fra Esbjerg Kommune på min seneste henvendelse. Jeg forsøger ikke at mistænke, at det skyldes min serviceinfo om aktindsigt og Ankestyrelse. Det går dårligt.

*Vil jeg simpelthen så gerne se den nye udstilling på Moesgaard. Nogen, der har tjekket den ud? Er den ligeså formidabel, som den ser ud til?

*Er jeg i gang med ‘Heroin Chic’ af Maria Kjoss Fonn, som virkelig kan anbefales (hvis man kan holde til at læse om stoffer, spiseforstyrrelser og Weltschmerz). Sprog og komposition er helt i særklasse.

Published by

8 Replies to “I øvrigt:

 1. Jeg arbejder på Moesgaard og er derfor forudindtaget.
  Men den nye udstilling er god. Jeg har været på job fem gange efter sen åbnende og virkelig mange gæster roser den for ar være en af de bedste særudstillingen museet har haft.

  1. Ved du hvad? Den bedste anbefaling er faktisk, når medarbejdere, helt af sig selv, anbefaler deres eget produkt.

   Din kommentar, kombineret med en serviceinformation om, at der er MUMIESHOW (!!!!) har afgjort sagen. Jeg skal afsted.

   1. God fornøjelse!

    Jeg sælger dig muligvis billetten.

    Jeg var i øvrigt til mumieshowet/rundvisning i sidste uge. De er virkelig fedt lavet de dukker. Glæder mig til at se udstillingen rigtigt. Indtil nu har jeg brugt 2 × 15-20 med en guide og været på en guidet tur. Så jeg kender fix-punkterne, men jeg har ikke selv nørdet dem.

    1. Hvis høj type stirrer intenst på dit navneskilt i løbet af den næste måneds tid, er det bare mig:)

 2. Hvor kan jeg skrive under på, at Jada Pinkett Smith bliver lukket helt ned??? INGEN gider høre på hende! INGEN! Som minimum burde der indføres straf til de journalister, der bliver ved med at skrive om hende!

  PS. Hvis ikke vi kan få indført dødsstraf til dem, der kører med langt lys, når de ikke skal (OG dem, der ikke bruger blinklyset!!), så kan de måske idømmes, at de kun må se og læse interviews med Jada Pinkett Smith?

  1. Det virker som en passende straf.

   Men Will Smith må være godt tilfreds, for af en eller anden grund er det som om, hendes helt absurd upassende udtalelser gør alle lidt mildere stemt overfor ham og hans lussingeshow?

 3. Jeg kan så bidrage med oplysningen om, at Ankestyrelsen har forlænget svartid, fordi de får utroligt mange anmodninger om aktindsigt theese days og at min kommune idag meddelte mig, at “de var på sagen” inden at jeg overhovedet har klaget og gjorde utrolig meget ud af at fortælle, at de tog sig af det.
  På en upassende måde føltes det sært tilfredsstillende…. Ikke at jeg gør mig håb om, at det ændrer noget som helst, men alligevel: Det kunne sgu være rart, hvis man fik rykket på noget på det område.

  1. Altså, jeg havde et øjeblik, hvor jeg var det mindste menneske i verden, og bare ønskede, at de startede alle møder med ‘Vi skulle bare have givet hende de 4 fucking timer’ – så jeg kender godt fornemmelsen af at have lyst til at sparke nok til konstruktionen til at noget ændrer sig. For better or worse, nærmest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.