I øvrigt:

*Klikker jeg, som alle andre normale mennesker, altid ‘Spørg mig senere’, når min computer forsøger at få mig til at forholde mig til noget. Således også, når FB opfordrer mig til at oprette et profilbillede. Og her må jeg bare rose FB for at køre den mest aggressive nudging, jeg til dato er blevet udsat for. For da jeg sidste gang forsøgte at skippe, lagde den selv et autoforslag ind – som var mit scanningsbillede, fra da jeg ventede Frida. Hvilket MÅ være det eneste billede, jeg har i mit bibliotek, som jeg faktisk ikke kan overskue bliver delt med alle under ‘Linda har opdateret sit profilbillede!’. Så nu har jeg valgt et nyt. Well played, FB.

*Bønfalder jeg, på vegne af alle mindre personbiler i hele Danmark, førere af varevogne om at køre et tjek på lygterne på deres biler. Den pære i højre forlygte, der bare, helt hårdt, insisterer på langt lys, sidder præcis i højde med vores bakspejle, og vi er ved at blive sindssyge. 

*Vil jeg, som et lille tip, på det kraftigste fraråde at køre en fuld room-makeover, komplet med maling og samling af ikeamøbler, når man samtidig har 2 feriebørn hjemme, og er hevet af én type psykofarmaka og startet op på en ny. Hvis nogen mangler mig, har jeg gravet mig ned på marken. 

*Har jeg søgt om supplerende dagpenge de næste par måneder. Fordi jeg startede, som jeg gjorde, måtte jeg skattemæssigt køre en Glistrup, hvilket betød et skattesmæk på 60.000 kr, som landede 20.06. Det var forventet, og jeg havde pengene sat af, men fordi der ikke er så meget at tolke sommeren over, skal vi lige have enderne til at nå sammen i år, og så er det forhåbentlig sidste riv med jobcenter og a-kasse. I dag har jeg hentet Jobcenterenes nye app, og den tilbyder mig det her:

Jeg kommer til at job-logge en uopfordret ansøgning som korrekturlæser. Seriøst. Stram op. 

*Vil jeg gerne undskylde til alle, der er taget til stranden og ikke kan få øje på et eneste sandkorn. De ligger alle sammen i vores entre, og engang ved lejlighed skal et klogt menneske forklare mig, hvordan 2 små mennesker med 4 små fødder kan slæbe så meget sand med ind.

*Er jeg vejrmæssigt meget på enten en fuld Garbage og Only Happy When It Rains, eller kjoler, iskaffe og Sunshine Reggae. Jeg bliver adfærdsvanskelig af det her blandingsprodukt. 

*Tror man i første omgang, at det er en god ting, når børnene begynder at spille Roblox, Minecraft osv. med hinanden. Ha. Hahaha. Ha. Vi er nu på 3. time, hvor de hvisler: “Fucking traitor!” og “Spejl!” når de går forbi hinanden i stuen. #Blessed

*Vil jeg bare anbefale, at man skynder sig at (gen)se The Bear på Disney+, så man er klar, når sæson 2 rammer d. 02. august.

Published by

5 Replies to “I øvrigt:

 1. Jeg vil gerne være medstiller på dit borgerforslag med lygterne! Det er til at blive BIMS af!

  Og når du finder det menneske, der kan forklare det med sandet, så spørg også lige, hvordan en hund uden særlig meget pels og med små poter også kan gemme så meget sand på sig?! Vil også gerne vide, hvordan hun næsten kan have en hel potte jord under de små poter, når hun har gravet…

  1. Måske vi bare sender DAF-slænget ud, når I kommer over? Så kan de sande og jorde alt det, de vil. Vi sidder på terrassen, og så er reglen, at det ikke er vores problem…

 2. Sidespor….men din blogroll trænger vist til en Update. Mange af de skønne blogs jeg har fulgt er lukket og slukket. Trænger sådan til ny inspiration. Og DU, Linda, skal hjælpe mig 👊🏼 Altså, please 😂

  1. Hahaha – jamen, jeg VIL gerne jo! Men mange af dem er ikke lukket officielt, men har bare ikke postet længe, og så føles det lidt offensivt bare at rive dem af.

   Men måske vi i et indlæg snart skal høre, om nogen derude sidder på noget godt <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.