I øvrigt:

*Hviler der en melonforbandelse over mig. Ligemeget hvilken sort jeg køber og hvor meget, jeg lugter til den i butikken, så er den blød/mulet/muggen indeni, når jeg kommer hjem med den. Det er utrolig ubelejligt, når Fridas absolutte favoritspise er – du gættede det – melon.

*Har jeg ikke ord til at forklare, hvor lidt jeg skal bede om flere remix af gamle Elton John-sange.

*Har Frida fået et ur, og på en eller anden måde får det mig pludselig til at se, hvor stor hun er blevet. Min far spurgte i går, hvad klokken var, og Frida på 17 kiggede på sit håndled og svarede: “Den er to”. Jeg kan ikke følge med. 

*Har jeg forstuvet og/eller brækket tre tæer. Anton gik ind foran mig, og jeg nåede ikke at retningskorrigere, før jeg hamrede tæerne ind i hælen på ham. For at være sikker på, at jeg handikappede mig selv totalt, gentog jeg manøvren senere samme aften. Samme fod, samme tæer. JAaaAAaAA!, det gør ondt!! 

*Kan jeg ikke forklare hvorfor, men Holger Rune gør mig decideret aggressiv. 

* -men ikke så aggressiv som udsigten til en ny, helt EMO og skæv covid-variant, der med kirurgisk præcision lanceres samtidig med min firmaopstart.

*Er jeg startet forfra med The Walking Dead, og har den sidste måned slæbt farligt på fødderne, fordi jeg ved, hvor skrækkelig 7. sæson er. Jeg orker næsten ikke at skulle igennem den. Er det bare mig, der kan få det sådan med en serie??

*Har jeg købt en diffuser, og jeg ELSKER den! Er der noget jeg overser? For ellers forstår jeg ikke, at alle ikke har én.

*Har jeg booket et retreat til efteråret. Det bliver første gang siden jeg fik børn, at jeg skal være væk fra dem mere end én nat, og jeg glæder mig helt ustyrligt.

*Er der 8 arbejdsdage tilbage til Dobby is a free elf.

*Bliver jeg nødt til at skulle ind og se den nye Jurassic World. ÅÅÅH, så god med de dinoer!

*Vil jeg godt give 100 kroner for ikke at skulle høre mere om kagepersoner og måske-misogyne t-shirts. 

*Har vi de næste 10 dage: En diskofest, en sommerfest, Fridas fødselsdag, 2 andre børnefødselsdage, en hidsig samtale (mig), et golfarrangement, Skt. Hans og en nedlukning/opstart/sommerferie.

Published by

18 Replies to “I øvrigt:

 1. Jeg har aldrig fået set sidste afsnit af Dexter – fordi min mand var kommet til at spoile det lidt. I min verden endte dén serie faktisk ret fint. I alle andres? Not so much #lifehack #velbekomme

 2. I forhold til dit melon-issue, så er jeg virkelig glad for at have købt ind på Salling Groups app, hvor jeg kan melde ind hvis varer er dårlig i deres app og får det refunderet med det samme. Det samme gælder på nemlig.com, hvor deres kundeservice nærmest er FOR venlige når man gør opmærksom på en blød agurk eller lignende. Det gør efterhånden faktisk at jeg ofte vælger disse steder at handle, da mit retfærdighedsgen ikke magter at have givet penge for ubrugelige varer, især dem jeg ikke selv har kunne vurdere grundet indpakning.

  1. Det kan faktisk godt ske, at jeg skulle begynde at lægge mit melonindkøb i Bilka to go i stedet for at købe dem selv. Hvis det virkelig er min frugt-ånd, der er besudlet, så bør det jo hjælpe, at en anden vælger den ud, og hvis ikke, så er kundeservice derovre også hyper effektive. Godt tip, Ditte – tak.

  1. Det er sådan en lille tingest, der står og fordamper vand; jeg har hørt ret meget godt om dem ift. indeklima, tørre øjne og tilstoppede bihuler, så jeg fandt en brugt, fordi.. jamen, det er jo ikke den første ide, man har fået, som senere viste sig at være dårlig, vel? Men jeg ELSKER den. Man kan tilsætte et par dråber æterisk olie (fx. pebermynte, hvis man er forkølet), og jeg var lidt spændt på, om det ville bliver ulækkert. Jeg er SUUUUUUPER sart med lugte, og har det meget ofte meget stramt med f.eks. duftlys. Men det her er perfekt, fordi den bare udsender en smule duft, og man kan skifte fra gang til gang. Jeg har købt nogle Meraki-olier på bud, som er virkelig skønne og bare lige giver et hint af duft.

   1. Linda, hvor står din diffuser (og tak, Mette, for at stille spørgsmålet, som jeg ikke kunne få mig selv til at skrive)? Jeg er indædt hader af duftlys, som burde deporteret direkte til det sted, hvor der er varmest, så de forsvinder, så tanken om en diffuser, der kan andet end at sende syntetisk duft ud over et gammelt offentligt toilet, ligger mig lidt fjern, men jeg kan godt li’ tanken om godt indeklima og et hint af god duft, man selv vælger.

    1. Der står på indlægssedlen, at den skal stå plant og på en overflade, der tåler vand, men jeg har flyttet rundt på min og testet at have den stående både op ad vinduer, i karme og på borde, og jeg kan ikke se, at der kommer så meget som en let em på overfladen. Dermed ikke være sagt, at det ikke kunne risikere at ske, hvis den står samme sted i årevis, men jeg tror det ikke.

     Jeg har lidt forskellige olier til min, og afhængigt af, hvornår jeg tænder den, har jeg den stående i stuen, i køkkenet eller i soveværelset. Min kører 8 timer på en opfyldning, og slukker af sig selv, når den er tom. Tjek evt. om du kan finde én brugt, hvis du overvejer, for det er én af de ting, som man nok enten slet ikke bruger eller bruger helt vildt. Så der er belæg for en god handel:)

  2. HAHA – jeg har en diffuser på min hårtørrer! En helt nødvendig plastdims, hvis man har krøller. Forstod overhovedet ikke punktet og hvorfor der skulle være nogen ulemper ved hårtørring?? Så tak, Mette, for at stille det spørgsmål, jeg ikke vidste, jeg havde brug for svar på! 🙂

   1. Det er simpelthen for sjovt:-D Jeg har hår så glat, at det ser ud som om jeg har været over det med et strygejern, så jeg havde ikke skænket en tanke, at det også hedder en diffuser på en hårtørrer:-D Måske jeg skulle have kaldt det en confuser i stedet…? (Undskyld. Jeg er meget træt).

 3. Jeg synes også, at Elton remixes sjældent er bedre end affald. Men jeg er også die-hard Elton fan, og glæder mig lidt over, at han rykker ind i de yngres bevidsthed. Så må man tage det med.
  Har i øvrigt lige bestilt min Elton t-shirt nr. 6 og 7, og ja, jeg går på job med dem. På mit corporate job i medicinalindustrien…. The Bitch Is Back!

  1. Kæft, du er en holdspiller, Hanne! Kører du fuld fjerboa til? For det føler jeg ville være passende:)

   1. Fjerboa-fredag? Klart noget jeg skal undersøge…. nå, men jeg var en klavertangent fra at tage min “The Bitch Is Back” t-shirt på til møde med vores underdirektør i går. Kunne have været festligt!

 4. Enig i fht Holger Rune. Tænker, den unge mand har misset lidt socialiseringstræning i og med at han ikke har lavet andet end at spille tennis siden folkeren. Det er sgu aldrig okay at skrige af sin mor eller være så fornærmet over at tabe, at man ikke vil give vinderen hånden. Grow the fuck up, altså.

  1. Han virker helt blind for, at han nærmest karikerer overklassen. Det er pinligt. Uanset hvor ung og god han er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.