I øvrigt

*Må nogen snart fortælle det firma, der laver ventemusik til telefonkøer, at saxofonen er et fjendtligt instrument.

*Vil jeg gerne vide, om jeg er for gammel til at komme i betragtning som aupair hos Chrissy Teigen og John Legend, udelukkende for at få serveret den mad, hun laver? SHIT, det ser godt ud!! Jeg har bestilt hendes kogebog på biblioteket, men har lidt på fornemmelsen, at det er den slags retter, der bare kun bliver gode, når det er opfinderen selv, der laver dem.

*Har jeg, efter 9 års tilløb, fået lavet pas til børnene. Jamen, jeg ved det ikke. Fordi jeg troede, det var dyrt? Men for 115 kr. pr. barn kan vi nu stikke af til udlandet, hvis det hele bliver for træls. 

*Er Jehovas Vidner begyndt at ringe rundt, og jeg kan næsten ikke komme i tanke om noget, jeg skal bede mindre om. 

*Har jeg modtaget lige præcis nul breve til brevkassen, så jeg tænker, at vi kører videre med den model, der hedder, at hvis man har noget, man gerne vil spørge om, så skyder man bare en mail afsted på blogsbjerg@gmail.com Så svarer jeg i et ‘I spørger – jeg svarer’-indlæg. 

*Brækker jeg begge arme på Mark Zuckerberg, hvis ikke han snart får fikset problemet med, at alle notifikationsindstillinger på grupper nulstilles, hver gang der kommer en ny opdatering.

*Overvejer jeg en nebengeschäft, hvor unge mennesker i servicebranchen på et weekendkursus kan lære at lyve hurtigere og bedre. Når jeg spørger, om I har flere rosiner, så er det 10.000% fair, at du ikke gider løbe på lageret for 13. gang, den formiddag. Jeg har også været 17 og på job dagen efter en fest, og der er hverken had eller fordømmelse herfra over, at man lige hakker en servicehæl og klipper en kundetå. Men jeg er nødt til at insistere på, at du gør det bedre end et langt ‘Øøøh’, flakkende øjne og ‘… nej?’

*Havde Anton i sidste uge forlist sin absolutte yndlingshoodie. Vi ledte. Alle steder. På værelset, bag alle jakker og tasker, i SFO’en, hos mormor og morfar, i Street Mekka, i bilen og i Fridas tøjskab. Væk var den. Sorgen var dyb og tung – indtil jeg to dage senere nåede til bunds i vasketøjskurven, hvor Anton til alles inderlige overraskelse havde smidt den, og hvis ikke det er et rekommanderet brev direkte fra Gud om, at mine børn har det for nemt, så ved jeg ikke, hvad er. 

Er anbefalingslisterne opdateret med følgende:

I’ll be gone in the dark (HBO)

Dokumentar om true crime blogger og forfatter Michelle McNamera, der pga. en kombination af evner, stædighed og dedikation endte med at samarbejde med politiet i jagten på The Golden State Killer. Hun døde lige inden han blev fanget, hvilket føles uendelig urimeligt, fordi det formentlig var jagten på ham, der endte med at tage livet af hende i en kombination af stress, overarbejde og selvmedicinering.

Dokumentaren skiller sig ud fra andre dokumentarer, fordi den også gør brug af dramatiske effekter (GUD!SKE!LOV! ikke reenactment, som jeg inderligt hader), og så er det næsten poetisk, at den sætning, som The Golden State Killer sagde til et af sine ofre, og som hun brugte som titel til bogen, endte med at blive hendes skæbne.

Til alle mine fellow-murderinos kan jeg oplyse, at både Paul Holes, Billy Jensen og Karen Kilgariff er med, men uanset om man ‘færdes’ i miljøet eller ej, er den mesterligt lavet. 

Escaping NXIVM (Uncover, CBC Podcast, 1. sæson)

En mand, som tilfældigvis arbejder som journalist, møder en barndomsveninde, da han er hjemme på ferie, og da han spørger hende, hvad hvad hun render og laver, svarer hun: “I just left a cult”

Podcasten er fortællingen om, hvordan man går fra at være et selvstændigt, begavet menneske, der pga. en kombination af ambitioner og et oprigtigt ønske om at blive en bedre version af sig selv, ender i kløerne på en mand, der i dag står tiltalt for trafficking, pædofili, pyramidespil osv.

Published by

18 Replies to “I øvrigt

 1. Det mest fjendtlige instrument af alle er nu altså PAN-fløjten… Ingen lyd i verden (måske med undtagelse af blokfløjte i hænderne på et barn) kan få mine nerveender til at stritte i alle retninger som sådan en satan.
  Ifht tøj på bunden af vasketøjskurven… så fandt jeg få 3-4 par år tilbage ældstesønnens søde små underbukser i str. 7 år. Han er 18. Go figure…

  1. Jeg vil tage et stykke med panfløjte over saxofon any day, når vi taler om telefoner. Og det til trods for, at jeg selv har spillet saxofon i 4 år. (Tænk, hvis det var her, jeg sprang ud som panfløjtespiller). Den måde, den næsten kan blæse højtaleren ud på… Hvordan kan det i disse digitale tider lyde som om, de afspiller et slidt kassettebånd??

 2. Vedr Jehovas Vidner:
  En lille, ateistisk bøn til alle om at være ekstra large (men afvisende!).
  Husk at de meget ofte har ikke-troende børn og børnebørn, der lige nu er ekstra udfordret af deres sms/email/telefon-kampagne.
  Det er ikke sjovt at have samme navn som ens gamle, troende forældre eller bedsteforældre.
  Man kan ikke forklare dem at de overskrider alle grænser, eller at folk griner af dem eller bliver irriteret.
  Hvis folk er venlige, ser de det som om folk er “modtagelige”, og hvis folk er ubehagelige, er de blevet bekræftet i at alle er onde. Man kan ikke vinde.

  1. Helt enig; der er ingen grund til at blive ubehagelig. Det kommer jo, trods alt, et godt sted fra. Det er bare stadig grænseoverskridende, at de bærer det helt til døren/røret, og fordi der så ensidet er tale om et valg, de træffer, er det også min holdning, at de må leve med, at det har en form for konsekvenser.

   Men, sådan helt u-surt og oprigtigt undrende, så forstår jeg faktisk ikke, at det er lovligt?

 3. Tak for podcastanbefaling – hentede den straks og det er jo for SINDSSYGT! Er de efterfølgende 5 sæsoner lige så vilde?

  Mht Chrissy Teigen og hendes awesome mad, så gad jeg godt vide, om de kan få det i deres børn (hvis de har sådan nogen), for hvis jeg serverede noget, der bare lignede til mit kræsne afkom, så ville det medføre instant protest og sultestrejke over hele linjen. Men måske er der tallerkener med pasta bolo udenfor kameraet? 😉 Eller måske Paris Hiltons famous lasagna. Hvis du har brug for et kaninhul at falde ned i, kan jeg anbefale at finde den på YouTube. Det er noget af det mest vanvittige jeg har set på internettet. Jeg fik min søster til at misse sit s-togs stop fordi hun heller ikke kunne holde op med at se på det, fordi det simpelthen er så sært og det bliver bare værre og værre.

  1. Det er meget sjovt, du skriver det, for hun lagde forleden et opslag op, som netop handlede om, at ungerne ikke altid gad at spise det:-D

   Og nu har jeg set den Paris video. Jeg håber, vi kan være enige om, at hun er skæv? For JØSSES!! Handskerne alene var ved at tage livet af mig.

   Jeg har hentet de andre 6 sæsoner af Uncover, og de ser alle sammen skidespændende ud. Jeg elsker, at de holder sig på omkring 7 afsnit pr. sæson, for bliver det for langt, synes jeg ofte, at historierne taber momentum undervejs. Men de her virker perfekte, og jeg glæder mig til at grave mig ned i dem.

   1. Årh hvor er jeg glad for at du har set den – det er SÅ VANVITTIGT! Handskerne, håret, mængderne, at hun ikke kan finde en grydeske. Oh my god! Den dame har jo aldrig nogensinde lavet noget som helst i et køkken før. Jeg endte med at bruge pinligt lang tid på det, for så endte jeg med at se en udgave hvor en ægte kok kommenterede undervejs og jeg var ved at tisse i bukserne af grin.

    Og godt at Chrissy Teigens børn heller ikke vil spise det. Så er vi da ikke alene.

    Jeg er næsten ved vejs ende med sæson 1 af Uncover og glæder mig til de næste.

 4. Åh, jeg elskede I’ll be gone in the dark, der – selvom jeg kendte hele historien før – bare knuste mit hjerte. Den var så godt lavet.

  Har du set den nye sæson af Unsolved Mysteries?

  1. HELT vildt! Man skal være lavet af sten for ikke lige at få tårer i øjnene. Har du læst bogen? Jeg bestilte den, da den kom, men jeg kunne ikke rigtigt slutte fred med sproget. Jeg overvejer, om jeg skal give den et skud mere, nu, hvor jeg har “mødt” hende.

   Jeg har set et par afsnit af UM, men jeg bliver simpelthen så frustreret, fordi sagerne er så uforløste. Til gengæld ville jeg se farvemætningen ud af skærmen, hvis man lavede et tilsvarende program med vanvittige sager, der var blevet opklaret.

   1. Åh, du er og bliver en ægte Karen (altså som i Kilgariff, ikke som hende den træls fra memet)

    Nej jeg har længe haft den på min liste, men har ikke fået den købt. Jeg tror jeg vil give den et skud dog, efter serien.

    1. Åh, jeg ville ønske, at man holdt op med at bruge Karen som skældsord. Hilsen Karens mor, der navngav sit søde afkom før de memes…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.