I øvrigt:

*Er det i dag 6 år siden min veninde Lene døde af en hjernetumor, og de sidste dage har jeg tænkt virkelig meget på, at den her pandemi også markerer en form for skifte i forhold til hendes død; at hun nu har været væk længe så længe, at virkeligheden har forandret sig og er blevet til noget, hun aldrig kom til at kende til. Lidt som med d. 11. september. Verden er ikke længere den samme, og det er mærkeligt. 

*Har jeg den sidste uge forsøgt at få fat i Skat, og som så ofte før, når jeg hænger i en telefonkø, spekulerer jeg på, om der findes nogen, der bruger de informationer, man får undervejs i køen, til noget? Jeg mener; hvis man er tech nok til at kunne bruge internettet, ved man så ikke godt, at man kan tjekke sin årsopgørelse online?

*Har jeg opdaget Voltaren gel, og det her er ikke en betalt reklame, men det burde det være, for mit liv bliver ikke det samme igen. Akillessenen på min ene fod har været permanent øm og hævet i 9 år, og for et par år siden var jeg inde for at få undersøgt, om man kunne gøre noget ved det. Citeret frit fra hukommelsen kunne vi skære min fod af. Jeg havde derfor indstillet mig på, at det bare var sådan, det var – men det her virker, og jeg kan ikke få armene ned. 

*Har Anton udviklet en hvepsefobi, efter at han sidste år blev skamstukket. Jeg har læst 69.842.648 sider på internettet om, hvad man stiller op med børn og angst for noget, som sådan set er reelt nok, for der er hvepse på landet, og jeg er ved at blive en liiiiille smule vanvittig af at snakke om hvepse 9 timer i døgnet. I dag stillede jeg ham i desperation 100 kr. i udsigt for hvert hvepsestik, han kunne erhverve sig denne sommer. Det var *ikke* et råd på nogen af siderne.

*Vil jeg bare lige give et heads up på, at der er hjælp at hente i kommentarfeltet til mit IG-opslag fra i fredags, hvis man mangler noget at læse, og man er til dystopisk, postapokalyptisk spænding. (Jamen, vi er flere, end man tror).

*Har jeg skrevet om det før, men det er u.tro.ligt, at jeg er 43 år og stadig hver e-n-e-s-t-e gang jeg handler, selvtilfreds tænker: “Nå, men nu har vi også det, vi skal bruge hele den næste uge” når jeg går ud af butikken. Ha. Hahaha.

*Er jeg lidt i tvivl om, om det er lock-downen, der taler, men.. altså, er Magnus Heunicke gået hen og blevet lidt en snitte? På den slidte, patina-måde? Eller er det bare den seriøse five-o-clock han kører, der får ram på mig?

*Skal jeg bede om lidt større, sproglig variation i det offentlige rum. Jeg er ikke i humør til flere, der lægger vejen, mens de kører på den. 

*Har jeg til min inderlige, oprigtige begejstring fundet mine to all time favorites MTV Unplugged sessions på YouSee’s musiktjeneste; Nirvana og Melissa Etheridge. Giv den her karantæne 2 uger mere, så er jeg tilbage i henna og fuld batik.

Published by

74 Replies to “I øvrigt:

 1. Jeg slog og vred om på foden sidste sommer, og der fik Voltarengel edderbankme også charmet sig ind på mig. Troede det måtte være total placebo, men efter nogle dage, måtte jeg mod min vilje medgive, det jo var pure magic i reneste Harry Potter stil.

   1. Prøv iprengel den er om muligt endnu bedre! Og kan med fordel bruges når børnene har vokseværk! Det er dog ikke godkendt til børn, men adskiller sig ikke væsentligt fra at give dem smertestillende ved vokseværk iflg min læge.

 2. Jeg havde glemt det gode udtryk en snitte om en lækker person – men nu føler jeg mig helt ung igen. Tak.
  Og så et skud fra hoften i forhold til hvepse. Kan du bevæbne den unge mand med en forstøver/vandpistol til at skyde dem med? De kan nemlig ikke lige vand. Min svigerfar var i mange år utroligt bange for at blive stukket, fordi han troede, han var allergisk – og derfor var han altid bevæbnet med en forstøver – og det gjorde ham en slags tryg og gav en følelse af at kunne gøre noget. Med til historien hører, at han så glemte forstøveren en dag – og blev stukket – og IKKE var allergisk. Og nu er han ikke bange mere. Snip.snap.snude. Måske virker det ikke på børn. Måske bliver I andre bare våde …

  1. Det kunne godt være, at det indgød lidt styrke og mandsmod at være bevæbnet. Vi havde faktisk sådan en forstøver for et par år siden – gad vide, hvor den blev af? Nå, men de må da være til at betale sig fra for penge. Tak for reminderen <3

  2. Puuh, seks år siden Lene. Det er længe. Har du stadig kontakt til hendes mand og barn? Jeg mistede en ven i en trafikulykke, og det er mærkeligt at tænke på de milepæle, han ikke nåede.

   Mht. mænd så bekender jeg mig mere til Søren Brostrøm. Han har nogle af de samme kvaliteter som Colin Firth – evnen til at se bekymret fokuseret ud. Jeg håber, at en af mine single bøssevenner får fat i ham. Mon ikke også han er godt selskab?

   Og så lige et spørgsmål – du skrev på et tidspunkt om, at du havde købt løbehjul til Frida. Du gør dig mange gode tanker, og jeg synes, det er en jungle, jeg slet ikke kan gennemskue, når der skal købes løbehjul til 4-års fødselsdag…

   1. Jeg har stadig sporadisk kontakt med hendes mand og søn, men det er ikke meget. Det var Lene, der var min krog ind i den relation, og naturligt nok har både han og jeg vendt os mod vores nære netværk, da vi skulle bearbejde sorgen over, at Lene døde. Men vi skriver lidt i ny og næ, og der er altid store knus, når vi mødes.

    Da jeg købte løbehjul skrev jeg en mail til Skatepro, fordi vi ikke bor i en by, hvor de ligger. Jeg skrev, hvad løbehjulet primært skulle bruges til (transport og leg), og hvad jeg havde af krav (så lidt rust som muligt, skulle kunne slåes sammen), og bad om en anbefaling. De var helt utrolig søde og hjælpsomme, og da Fridas gik i stykker for et par måneder siden, var der nul problemer overhovedet med at få hjælp online. Dem kan jeg varmt, varmt anbefale. Jeg er efterfølgende blevet lidt træt af, at vi ikke har købt et af dem med helt små hjul; vi er begyndt at bruge et sted, der hedder street mekka her i byen, som er asfalt og ramper, lavet på den gamle remise. Og når de skal køre ned ad ramper, så duer de lidt større hjul ikke, fordi selve brættet så kommer til at stå og vippe på kanten, så hvis I har mulighed for at køre på ramper et sted i nærheden, så ville jeg gå med de små hjul, fordi det så kan bruges til begge dele:)

   1. Den bliver en lille og meget eksklusiv fb-gruppe, kan jeg godt se. Måske jeg skulle bruge vandpistolen på mig selv?

    1. Altså, jeg er med jer 😄 Slidt er en fordel for mig åbenbart, og jeg er vild med dit udtryk “trukket hen af asfalten” 😂

 3. Hvor får I det Voltaren med magic henne? I want! Har sølet mit knæ ind i det 4 gange i døgnet den sidste uge og kan ingen forskel mærke overhovedet. Og det er ellers ikke stærke smerter, kan tages med et par Panodil, men vil helst undgå piller.

  1. Jeg har købt én, der hedder ‘Forte’ hvor der er dobbelt så meget af det virksomme stof i. Man kunne få den i en lille tube, så måske du skulle give den et skud? (Med mindre det er den, du har? I så fald kunne den kur, Berit anbefaler lidt længere nede måske hjælpe?)

   1. Aha! Min er ikke forte. Jeg vil straks opgradere eller måske prøve med ipren-gelen i stedet. Det her er det bedste sted på internettet! Og hvis jeg snart kan komme ud og gå coronakilometer igen, så har I ikke bare reddet mit knæ, men også min mentale sundhed. Hvad corona-crush angår, så kan jeg ikke helt se det med Heunicke. Men ham Erik Rasmussen fra UM, som var med ved de første pressemøder, han er nu lidt corona-cute.

    1. Jeg krydser fingre! Det er noget så rædselsfuldt at være forhindret i at bevæge sig, og særligt lige nu.

     1. Update: Forsøgte med ipren-gelen og det VIRKER simpelthen! Jeg ved ikke om det er den højere dosis eller fordi det er et andet aktivt stof, men kunne mærke kæmpe forskel med det samme. Så nu er jeg i gang med en kur, som Berit foreslog i en anden kommentar. Af hjertet tak til alle, der har budt ind på emnet.

  1. Den var lagt i memerinos-gruppen på facebook forleden, hvor nogen havde fundet ud af lave den i ULTRA-slow 😀 Han ER pæn, men lidt for poleret til mig. Jeg er nok mere til mænd, der ser ud som om de lige er blevet trukket hen af lidt asfalt. (Don’t judge)

 4. Hvis man bøvler med sener eller andre af den type skader, der ligesom har sat sig fast (fx en kronisk irriteret akillessene), så kan jeg anbefale en ipren-gel kur. Det er så vidt jeg ved samme virksomme stof som i voltaren, men noget stærkere. Det kan købes på apoteket. Ideen er, at man ikke bare bruger det lidt efter behov, men tager kur, dvs. 3 gange dagligt i 7 dage. Ipren-gel må i øvrigt ikke bruges mere end 7 dage i træk.

  1. Voltaren og Ipren er to forskellige lægemidler under samme ‘paraply’ af smertestillende: NSAIDer.
   Begge er virksomme mod muskelsmerter og inflammationstande, men hvad der funker bedst vil nok variere afhængig af, hvad der behandles.

   1. Godt at vide – ikke mindst fordi det så giver håb. Hvis ikke det ene virker, så kunne man godt være så heldig, at det andet gjorde. Tak for serviceinfo:)

 5. Hvis det med hvepse-besættelsen er ved at udvikle sig til en reel angst/fobi, så har jeg nogle kloge ord at sige om behandling af børn med angst (har selv én). Men vil ikke udbrede mig om emnet hvis der er tale om sådan almindelig børne-hvepse-hysteri. Sig til hvis det er 😬

  1. Altså, skriv ENDELIG. Om det er her eller i dm’eren er ligemeget. Han er ægte bange for dem, og det er fuldstændig forståeligt. Han blev stukket 5 gange sidste år i skolen, fordi de var i skoven, og da han sad i klasselokalet for at komme sig, havde han fået én ind under trøjen, der stak ham igen. Det var simpelthen så synd for ham, og jeg forstår virkelig godt, at det har sat spor. Det ville det også gøre for mig.

   Jeg vil – selvfølgelig – gerne hjælpe ham, og har forsøgt mig med sætninger i stil med ‘jeg kan godt forstå, du er bange. Det bliver rigtig dejligt for dig, når du ikke er det mere’, fordi det umiddelbart ser ud til, at det er vejen frem. At det validerer det, han føler, men samtidig også signalerer tro på, at det er noget, han kan overkomme. Nogle dage synes jeg, at det hjælper. Men andre dage går han lidt i baglås, og der kan godt snige sig et element af.. ikke hysteri, men.. overdrevet fokus, måske? ind i det.

   Så hvis du har tips og tricks vil jeg hellere end gerne have dem <3

  2. Ok, så kommer her hvad jeg har lært om børn og angst: Det er vigtigt at man som forælder ikke går ind i samtalen om fobien hver gang – efter devisen at det man vander, vokser. Så når han begynder at tale om noget med hvepse, så svarer du bare: “Mmm” og så starter er nyt emne om noget andet. Hvis det ikke virker, altså hvis han fastholder at han gerne vil tale om det, så lav en regel om at man kun må tale om hvepse hver lørdag mellem 10 og 10.15 (fx, det kan også godt være dagligt, men afhænger af hvor slem hans angst er). På denne måde signalerer du (og du kan også italesætte det) at du er den voksne, at du har vurderet at det ikke er farligt (ubehageligt bestemt, men ikke farligt) at blive stukket af en hveps og derfor er det heller ikke noget der er nødvendigt at tale rigtigt meget om. Hvis han så vil tale på andre tidspunkter, minder du ham om at det er hvepsetid på lørdag, så der kan I tale om det. På denne måde får man givet angsten en plads men uden at den fylder hele hverdagen og stjæler al tid og energi.
   Når det så bliver lørdag og I skal tale om hvepse, så er det vigtigt at være ærlig – ikke forsøge at pakke det ind eller at skærme ham fra det a la “der kommer nok ikke nogen hvepse i år”, men i stedet give ham redskaber til hvad han skal gøre hvis der kommer en hveps. Så han er klædt på til at det sker – for det gør det jo.
   Og så vil jeg lige runde af med et husmortip til hvepsestik: En sukkerknald vædes med en dråbe koldt vand, presses med den våde side nedad på stikket og sættes fast med plaster. Skal sidde en time. Virker smertelindrende og suger giften ud. Works like a charm – jeg er blevet stukket nok 15-20 gange i mit liv (mine forældre havde sommerhus i Frankring langt ude på landet, der var virkelig mange hvepse!)
   Det var mine vise ord, brug det du kan eller ignorerer det hele, men uanset hvad så pøj pøj med ham, lyder som om han har haft en rigtig væmmelig oplevelse :-/

   1. Den her kommentar er fuldstændig perfekt. TAK!! Både for brugbare tip og for ordet ‘hvepsetid’ – I love it <3

    1. Jamen det var da virkelig så lidt! Kun godt hvis nogen kan bruge min (surt erhvervede) erfaring til noget <3

 6. Åh, og hvis det lykkes at stoppe asfaltmaskinen på alle de nye veje, som man samtidig skal køre på, kunne vi måske også lade være med at “se ind i” et eller andet, som jeg tror, jeg lagde mærke til på første pressemøde, og som nu er over det hele.

  1. Jeg gav i en længere periode min på det tidspunkt 4-årige søn en vingummi hver gang vi gik ud af børnehaven, når han var fulgt pænt med og selv havde taget overtøj på. Jeg var gravid, havde bækkenløsning og kunne på ingen måde takle 20 kg utilfreds barn. Efter en tid havde jeg glemt vingummierne (gu havde jeg da ej, jeg havde spist dem, fordi: gravid) og han fulgte stadig pænt med. No regrets!

   … Samme barn lovede jeg et halvt år senere en Ninjago Spinjitzu figur hvis han kunne køre på cykel uden støttehjul fordi jeg var så træt af at løbe bag ham med en pind. Det virkede også. Jeg har sikkert ødelagt ham for life.

 7. For 1000 år siden, da min ældste skulle lære at læse, var alle sessioner med læsebogen under gråd og tænders gnidsel. Fortvivlet talte jeg med klasselæreren, som iskoldt foreslog at betale barnet 2 kr / side. Sådan! Hermed har autoriteterne givet grønt lys for bestikkelse! 😊

 8. Vi kan også “bygge maskinen mens vi flyver” hvis det er … Nej? Nå,.ok så.

  Jeg har været for optaget af hvem i hede hule centralhelvede Heunicke ligner til at kunne fokusere på snittet-hed. Men en lille søgning fik motioneret min hjerne nok til at jeg nu kan se ligheden med en tidligere kollega, så måske jeg vender tilbage med en vurdering 😉

  Og tak for Voltaren/Ipren-tip, det tror jeg måske at min ankel får lov at prøve en af dagene. Øvelser fra sadistisk fysioterapeut kunne godt bruge et boost fra medicinalindustrien.

   1. Jeg snupper Styrelsen for Korrekt Anvendelse af Billedsprog (SKAB). Samtidigt skal jeg bede om at have en medarbejder fra Styrelsen for Tegnsætning i permanent udlån til, æh klassificerede, opgaver.

    1. Kan vi få en ekstern konsulent ind over, der også lige luger ud i forkert brug af emojis i det offentlige rum? Som når Trafikstyrelsen i en kampagne på fb f.eks. bruger ‘græder af grin’-smileyen om noget virkelig tragisk, eller når sexting-emojis bruges i ramme alvor?

 9. Kære Linda, jeg tror bestemt, du kommer for lidt ud! Ham Heunicke er efterhånden, IMHO, så klam at se på, at jeg tror, han støtter alle de mærkelige konspirationsteoretikere, man kan være så uheldig at støde på på de sociale medier. Det er især det påtagede smil, han prøver at smide ind i sine bortforklaringer. Uhadada. Yachk, siger jeg bare. Nå, men siden han har magten, håber jeg, at han trods alt har rent mel i posen. Men jeg ville ikke købe en brugt bil, eller damecykel for den sags skyld, af ham!

  1. Jeg kan godt se på det hele, at tiden er kommet til nogle flere fjernsynskanaler og et koldt bad:-D

 10. Jeg kan heller ikke se, at Heunicke er læx – Søren Brostrøm derimod. Arhmen, altså. I know, han er gay, men det kan jo være lige meget når han kun er inde i mit fjernsyn.

  Og som jeg også har kommenteret ovenfor, så er jeg stor tilhænger af belønningspædagogik. Det virker. Så må vi se om jeg har ødelagt mine børn, men jeg bruger det skamløst og det må være bedre end at råbe-hvisle af dem.

  Jeg håber, Anton kommer over sin hvepsefobi og at det bliver uden at du bliver totalt ruineret.

  Min datter blev i dag skrækslagen da hun så en regnorm (= verdens mindst skræmmende dyr), og råbte “slange, slange – mor, jeg bange!”. Efter den stakkels regnorm var blevet læsset ned i jorden igen, kom jeg til at tænke på hvordan hendes brødre altid har elsket regnorme og biller og edderkopper og al den slags mere eller mindre klamme dyr og kunne sidde med dem i hånden og blev ulykkelige når de stakkels dyr blev sluppet fri, så kan jeg ikke lade være med at tænke på, at det er noget helt andet at have en pige end drenge. I hvert fald min pige og mine drenge. Det var lige et sidespring. Jeg kommer heller ikke så meget ud.

  1. Jeg er på ingen måde for fin til bestikkelse. Jeg kan gå fra ‘du skal spise et stykke kylling’ til ‘du får en is, hvis du slikker på den’ på under 4 sekunder.

   Jeg kan godt se på mine, at fordelingen her er 50/50. De er både meget ens og meget forskellige, og jeg kan se, at Frida nok er blevet mere hårdfør, fordi det er en lille klatreabe af en storebror, hun gerne vil følge med, end hvis hun havde haft en storesøster, der holdt mest af at sidde og tegne. Til gengæld så forhandler hun om A.L.T. Jeg prøver virkelig at huske, at det kommer til at bære hende langt i livet, men når klokken er 6.53, og hun har anfægtet hver eneste ting, jeg har bedt hende om 24 gange, ville jeg ønske, at stesolid kunne fåes i håndkøb.

   1. Men Almas to brødre er netop snavsede, rumlede, larmende og nærmest sterotypt drengede ala Emil fra Lønneberg (bortset fra deres iPads og Fortnite…), og alligevel er hun bange for edderkopper uanset størrelse, slanger (aka regnorme) og kryb generelt og hun vil også gerne have vasket hænder når de er snavsede – hvor kommer det fra?? Det har ikke noget med Corona at gøre, sådan var hun også før det og helt ærligt er hygiejneniveauet her på matriklen ikke ligefrem sådan på OCD niveau.

    Alma er også godt i gang med forhandlingerne, omend det indtil videre primært består af hysteriske anfald, “NEJ” eller “hvorffor” uanset hvad jeg siger – også selvom jeg siger “fordi jeg siger det”, hvilket jo er verdens dårligste argument, men man kan jo ikke blive ved med at forklare når modparten tydeligvis er ligeglad med svaret. Eksempelvis, i forkortet form:

    “Alma, du skal have sko på udenfor”
    “hvorfor”
    “for ellers får du våde fødder”
    “hvorfor”
    “fordi græsset er vådt”
    “hvorfor”
    “fordi Emil har sprøjtet med haveslangen”
    “hvorfor”
    “Det ved jeg ikke, men du skal have sko på”
    “hvorfor”
    “FORDI JEG SIGER DET”
    “NEJ”

    Og således kan hjemmedage med en 2-årig blive ganske lange. Og jeg kan endnu ikke rigtig varme mig ved at hun formentlig bliver en god advokat. Forudsat selvfølgelig, at vi ikke skal være i corona-lockdown for evigt.

    1. Og så er der det ekstra feature, at de kører meget pludselig venstresving i samtalen; at man ikke kun skal parlamentere med dem om tandbørstning, men også om man må komme tandpasta i ørerne (“hvorfor ikke?”) om man må skrubbe vasken med sin tandbørste (“hvorfor ikke?”), hvorfor fugle ikke har ører, hvor stor Antons tissemand var, da han var baby, og om man kan se solen fra et sommerhus. (“BARE ET SOMMERHUS!!”).

     Det. Er. Utroligt.

 11. Okay, nu du er i gang med statistikken, så vil jeg også med. Du kommer alt for lidt ud!!! Ham der Heunicke ligner en duknakket vatnisse, og han er ufatteligt usammenhængende, upræcis og vævende, når han taler (skaf ham nogle bedre tekstforfattere…).
  Og så glæder jeg mig i øvrigt til, at I sammensætter det ministerium for sprog, for det trænger vi virkeligt til (jeg kommer også alt for lidt væk fra min hjemmearbejdsplads og mine egne ord…).

  1. Set i bakspejlet havde det nok været smart at se lidt optagelser af ham, i stedet for at basere mit mini-crush på still-billeder fra pressekonferencer, hvor manden ser ud som om, han ikke har sovet i et år. Jeg har en ting for forpinte helte (hvorfor er jeg single??) – jeg lover at researche bedre næste gang!:)

   1. Ofte er still-billeder bedre end virkeligheden 🙂 (selvom det nok desværre også fastholder dig i single-gruppen)

 12. Hej Linda
  Voltaren gel er god , men Felden gel er både billigere og bedre , så prøv den næste gang 😊
  Tak for dine skønne indlæg , jeg glæder mig altid til læsningen 😊
  Mvh Anne Grethe

  1. Hvor er du sød, Anne Grethe – tak for både ord og tip. Det er nok noget mere eller mindre permanent, at jeg skal smøre den dumme sene, så hvis der findes et billigere alternativ, så er jeg meget åben. Tak!

 13. Jeg er helt enig og æder alle pressekonferencer råt. Og Søren Brostrøm altså #hjerte
  Nåhm min ømme achillessene har stor glæde af sådan en massagebold eller en lille hård hoppebold. Bolden ligger ved sofaen og hælene masseres godt igennem dagligt = mirakuløs bedring.

  1. Shiiit – jeg kan slet ikke komme i nærheden af min, så mine tandhalse vrider sig nærmest ved tanken om at rulle den med en bold. Men det er SÅ fedt, når man finder noget, der virker, og der kunne sagtens sidde andre i kommentarfeltet, der kunne have glæde af det her fif, så tak for det:-*

   1. Uha nej nej, den skal ikke i nærheden af øm achillessene! Jeg ruller hælene godt igennem på bolden flere gange dagligt.

     1. Jeg kan kun støtte Marianne her. Nu har jeg ikke problemer med achillessenen men generelt er der jo sammenhæng i kroppen og jeg døjer ind i mellem lidt med lænden fordi jeg sidder for meget og forkert. Her er jeg også blevet anbefalet at rulle fødderne med en boldt om morgenen fordi fødderne netop er basen.derudover har jeg ofte (specielt i perioder hvor jeg ikke træner regelmæssigt) gavn af at massere triggerpunkterne i ballerne med en bold så kan det løsne det spændte i ryggen..igen fordi det hænger sammen. Umiddelbart tænker jeg ikke det kan skade at prøve. Jeg bruger en lacrossecold (fordi den er hård) men en tennisbold kan altså også gøre det. Jeg har ikke prøvet med en mindre.

 14. Jeg ku’ altså også godt Heunicke.

  Men for pokker, jeg har ikke snavet i snart et år, så jeg ku’ nok i virkeligheden alt med en puls lige nu… #gråd

  1. Ja, altså kurven for kritisk sans er støt faldende ud af den tangent, der hedder ‘antal dage i isolation’…

 15. Jeg husker Lenes blog fra for længe siden. Tanker til dig. Jeg blev selv opereret for en hjernesvulst sidste år, og i den forbindelse læste jeg hele hendes blog igen. Hun må have været noget helt særligt.

  1. Puh, Ida – det er dig, der skal have tankerne her. Jeg var bare på sidelinjen, og jeg syntes, at det hele var så svært. Og det er jo VAND ved siden af, hvad du som patient er gået igennem. Jeg håber, at du stadig står❤️

 16. Til de økonomisk bevidste:
  Diclofenac Gel virker lige så godt, men er billigere.
  Jeg bruger det på min ømme iskiasnerve i lænden.
  Som selvfølgelig kommer af at danse på bordene, og ikke havearbejde…

  1. Naturligvis. Heldigt, at man kan være både økonomisk fornuftig og meget rock n’ roll på én og samme tid…:-D

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.