I øvrigt:

* spekulerer jeg på, om der er nogen, der udtaler k’et i fransKbrød?

* vil jeg gerne slå et slag for at indføre faget Systematisk Navngivning på uddannelsen til Hvem-der-end-navngiver-bogligkvarterer. Når jeg har passeret Blommevænget og Æblevænget og Pærevænget giver det mig nærmest fysisk ubehag, at den næste vej hedder Søhaven.

* øver og øver og øver jeg at cykle ude i verden med Anton, der stadig kører, som om livet er et computerspil. Forleden kørte han “Krims Krams, mor!” som er det, vi andre kalder zig zag. Jeg havde på daværende tidspunkt råbt: “Kig, hvor du cykler! KIG!!” og “IND TIL SIDEN” så mange gange, at jeg tog mig selv i bare lakonisk at tænke, at der i det mindste ikke er flere tænder tilbage at slå ud #jahat

* åbnede jeg i aftes min terassedør for at tage en danskvand, og ind i stuen strøg den største kat, jeg i mit liv har set. Jeg glæder mig til år 2020, hvor jeg forventer, at min puls igen er faldet til normalt niveau.

* vil jeg gerne vide, om der findes nogle minimalistgrupper på fb for mindre rabiate typer end dem, der bruger æggeblommer som shampoo, og som bruger aftenerne på at skralde. (- og ikke på dén måde).

* ville jeg ønske, at Martin Krasnik var med i Mads & Monopolet hver eneste lørdag.

* er én af de største udfordringer ved ikke at bruge penge næsten, at jeg skal indstille mine indkøb af små papæsker i Søstrene Grene. Det tangerer et misbrug.

* har jeg lovet mig selv, at jeg, hvis jeg når de mål, jeg har sat mig i år, må købe den Kenwood køkkenmaskine, jeg har kigget langt efter de sidste to år. (Ingen spons, men Kenwood, I ringer bare.)

* vil jeg bare lige nævne, at hvis nogen derude er klar på at starte Folkebevægelsen Mod Gulerødder I Rugbrød, så er jeg frisk.

Published by

34 Replies to “I øvrigt:

 1. Sprut-grinede over alle ovenstående punkter og er helt med på de fleste. Og ja, hvad er det, der sker med de minimalistgrupper!? Så slap dog af. Giver mig akut lyst til at købe flere små papæsker.

  1. Haha – papæsken FTW! (Nu har de også fået nogen i blik. Det ville være bedst, hvis de skyndte sig at lukke:-/)

  1. Er det rigtigt!? Nu har jeg lyst til at køre til Thy, bare for at høre det. Jeg eksperimenterede med det i bilen i går. Jeg lød ualmindelig prætentiøs, når jeg tog k’et med, men det har jeg ikke fantasi til at forestille mig, at nogen i Thy gør?

   1. Vi sætter K’er på ord, som ingengang har K! På Thybomål siger vi f.eks. “Thy’k”, når vi skal sige Thy :O)))

 2. Og nu blev du jo præsenteret for Project Handmade – kender du bagkvindens minimalisme-facebookgruppe? Den er ikke sådan særligt rabiat, jeg er fx med!!!

    1. Minimalisme og Købestop 2018 (hvis jeg altså har fundet den rigtige.) Lidt længere nede er der én, der anbefaler Smilerynker – den vil jeg også have kigget på.

 3. I de fleste kommuner er det politikere, der navngiver veje – gennem er navneudvalg… Der er derfor potentiale for at tjene mange penge på den uddannelse, da der vil være løbende udskiftning 😉

  BTW er gulerødder i rugbrød da guld – det holder sig bare saftigt så meget længere 😊

  1. Jeg tænker, at det er en løsning, hvor alle vinder, hvis vi ved den lejlighed kan få fyldt lidt mere uddannelse på politikerne 😀 (Men seriøst: Hvad for en type menneske kigger på et område, opkaldt efter store, danske digtere, og beslutter, at det næste kvarter i samlingen skal hedde Sønder Vase Vej?? It’s just wrong)

 4. Jeg synes du er skøn😃👏

  Mht. gadenavne, vil jeg gerne frabede ting som Asmild mark, Asmild Toft, Asmild allé, Asmild dige, Asmild bakke osv. Jeg bliver snotforvirret 😐

  Og gulerødder skal bare blive ude af alt brød, tak!!

  1. Det kan du selv være:)

   Og jeg er H.E.L.T med på at skære ned de der næsten-det-samme-som. Ved samme lejlighed kan vi måske også få sløjfet, at man i både Skanderborg og Ry kan bo på Anemonevej? Kh hende, der ringede på det forkerte sted.

 5. Jeg tror, at dem, der udtaler k’et i franskbrødet er dem, der samtidig er ekstra tydelige omkring ø’et. Altså fransKbrø-ød. Jeg er muligvis tilbage i 1961 i noget Morten Korch-regi. Eller måske bare i Thy anno 2018 (no offense, søde Janne – jeg er selv fra de breddegrader❤️).

 6. Lisbeth fra smilerynker.dk skriver meget om minimalisme og har også en fb-gruppe.
  Og hvis du ikke allerede lytter til the minimalists podcast, så kan de anbefales. Kh Maria

 7. Er vild med de her indlæg. Elsker din måde at skrive og tænke på. 🙂
  Jeg tror godt jeg kan stikke din dø—af—skræk—over—kat oplevelse.
  I sommers, havde vi haft havedøren stående åben om aftenen inden vi skulle i seng. Da vi ligger under dynen, alt lys slukket, ser jeg pludselig en skygge ved siden af sengen. Tror det er en af mine drenge, men synes nu ikke de SÅ små/tynde 😀 Skyggen hopper op ved siden af mig i sengen! Og mit hjerte stopper med at slå! Min mand springer op og tænder lyset.
  Heldigvis løb katten ud, da døren blev åbnet igen. Jeg frygtede den raserede (mig) og derefter resten af huset…

 8. Altså, hvis du finder den fb gruppe, så siger du bare til. Så vil jeg også være med. Kan hurtigt føle mig lidt udenfor i de grupper. Er fx også ret glad for min shampoo.

 9. Den med vej navne kan virke så ulogisk.
  Kan dog godt lide gulerod i brød.
  Det med Ket i franskbrød… hmm jeg tror jeg gør det meget meget blødt

 10. Punkt 3: Opgiv det, og nyd turen! Det går alligevel ikke over! Min søn er 17 – cykler uden hjelm, med musik i ørerne og uden at holde ved styret (så har han bedre overblik og kan bedre face, snappe og hvad det ellers hedder). Han har – med egne ord – fuldstændig styr på alt, så jeg er heeelt rolig!

 11. Læst først dette indlæg igår, men bliver simpelthen nødt til at skrive, da “Krims krams, mor!” er det SØDESTE jeg længe har læst! Jeg fik straks lyst til at køre krims krams ned ad Vestergade i fuld fart.
  Du har i øvrigt den bedste blog af alle, by far.

  1. Tak, Stine! Det var sødt sagt❤️

   Hvis du griber til krims krams, så lov mig lige at huske en rustning og/eller hjelm.

   Kh

   Linda

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.