I øvrigt

*blev jeg i går ringet hjem kl. 12, fordi Frida havde fået en bænk over tæerne, kl. 14.30 bragede en bil ind i siden på min, og kl. 16.10 fik jeg besked om, at den virksomhed, jeg arbejder i, er gået konkurs. Jeg har før haft bedre dage.

*er Frida ok. 

*kommer min erfaring fra konkursen i 2016 meget handy ind nu, for selvom der er 100 løse ender, og ting, der ikke er afklaring på, er panikelementet ikke til stede denne gang, og det er sådan set meget rart. 

*så jeg forleden Joker, og den er SYGT god. Også selvom man ikke er til Batman og hele DC Comics universet. Stort, STORT ja-tak til Joaquin Phoenix herfra.

*føles det lidt som om, vi alle sammen har skudt julen ekstra tidligt igang i år. Måske er det bare fordi, det sidste år var 42 grader indtil midt i november, og vi derfor aldrig rigtigt nåede at omstille os?

*har jeg fundet en hvid gløgg, der er så god, at det faktisk ikke kan betale sig at lave den selv. Den er fra Blossa, og dette er ikke spons – men hvis I ser der her, Blossa-folk, så giv lige et kald; jeg er *ikke* afvisende…

*har begge mine børn for tiden fået ord galt i halsen, som jeg næsten bliver kvalt i forsøget på ikke at grine af. Når Anton hånligt skal kommentere på, at Frida er bange for noget, kalder han hende for en pip-skid, mens Frida lystigt synger om rotterne på loftet, der danser om nissen, mens de snotter. For helvede, mand. Det er et galehus, det her. 

*ved jeg ikke, hvad jeg skal være, hvis jeg ikke skal være tolk, så ser man et jobopslag og tænker, at det kunne være noget for mig, så skyd det lige min vej, ikke?

Published by

28 Replies to “I øvrigt

  1. Så lige, at de allerede snakker om en 2’er. Det skal jeg også bede om.

   Og ja. Altså. Det hele er lige lidt uoverskueligt, ikke? For jeg har ikke lyst til at slippe mit fag, men det er godt nok også forstemmende, at vilkårene efterhånden er, så det her er, hvad man må forvente.

   Men det løser sig. Det er, trods alt, bare arbejde.

 1. Det lyder som en urimeligt elendig dag. Jeg håber, du havde et stort lager af hvid gløgg parat.

  Jeg krydser fingre for at der viser sig et awesome job øjeblikkeligt!!

  <3

  1. Der var gløgg, Astrid, og det var ikke kønt.

   (Og det gør jeg virkelig, virkelig også. Enten det, eller en meget rig mand. Jeg er åben for forslag, kan jeg mærke).

 2. Held og lykke med jobsøgning.
  Skete der noget med dig, da bilen ramte dig?
  Kram Gitte
  PS. Her sang vi i flere år : “Højt oppe bag Norges knyster…..” 😂😂

  1. Jeg synes, jeres tekst er bedre end originalen:-D

   Heldigvis er både Frida, som var med i bilen og sad i den side, de ramte, og jeg ok. Det lyder altid højrere, end det er, men Frida lader til mest at være klinisk interesseret. “Hvorfor kommer der buler?” “Hvad er biler lavet af?” “Hvordan reparerer man dem?” “Hvorfor var du vred på manden?” osv. Vi snakker om det hele, og hun virker til at være rolig med det. Tak fordi du spørger <3

 3. Øv for en lortedag! Du har heldigvis alle os til at holde øjne og ører åbne for muligheder på dine vegne 🙂

  Jeg så fx denne stilling for nyligt: https://ehsyd.dk/journalist Ville noget i den stil være interessant? Det er godt nok helt i Vojens… Måske kan man sidde hjemme noget af tiden, eller hos Business Esbjerg.

  1. Den ser SKIDE spændende ud!! Desværre er ansøgningsfristen overskredet lige på den her, men det er præcis den slags, jeg også selv tænker på. Tak:)

   1. Prøv at ring til dem alligevel, og forklar situationen 🙂 Opslaget ligger stadig på hjemmesiden, og de har helt sikkert ikke bedre kandidater i puljen end dig! Jeg ved i øvrigt at de har en erhvervskonsulent siddende i Esbjerg et par dage om ugen, så jeg tænker ikke det er helt umuligt at få lidt frihed i den henseende 😉

 4. Kæmpekram herfra! Jeg kan ikke rigtig finde på noget inspirerende at skrive andet end at det jo nok, på langt sigt, skal gå alt sammen. PS, herhjemme fisker vi rasparges op af hønsesalaten og køber ind i putikkerne. Desvære er vi ovre pyllanter (til at tegne med) og basghetti (det man spiser med tomatsovs) …

   1. Jeg er ikke for fin til at bekræfte Henry i, at det hedder Dampmuskulativ. Det bliver en trist dag, når han får dét rettet.

    1. Jeg er måske heller ikke helt konsekvent nok i at rette Anton, når han gerne vil kigge på legetøj, og spørger, om vi kan køre i ‘Alfabet-R’?

 5. Jeg har intet spændende at byde ind med andet end et “jeg tænker på dig” og “det skal nok gå for det gør det altid”. Kender desværre ingen i dit der kan hjælpe med job, MEN! – hvis du nogensinde tager ungerne med til Sverige, så giver jeg husly og deler en flaske glögg med dig 😀

  Og hurra for Frida (og dig) der er okay efter både bænk over tæerne og bilsammenstød. Det er imponerende hvordan de små folk ind imellem magter at være helt cool når alt ramler og andre gange bryder ud i krampegråd fordi pastaen rørte ved ærterne på tallerkenen <3

  1. Amen! Og pas på, jeg ikke tager dig på ordet, for så vidt jeg kan se, er Blossa af svensk oprindelse, så hvis det hele vælter, så kommer jeg til kilden hinsidan:-D

 6. Det føles temmelig OFF-topic at skrive, når alle andre indlæg handler om konkurser og job og alvorlige ting. Men! Pip-skid er et ord!
  Det stammer fra Fuglekrigen i Kanøfleskoven, som i øvrigt er en af verdens bedste tegnefilm. Og dansk endda. Tag og se den – den er temmelig politisk ukorrekt, lidt ala Bennys Badekar. Men musikken og historien er herlig!!

  1. Den havde jeg simpelthen glemt! Men den skal vi da KLART have gravet frem, for hvis jeg husker rigtigt, var jeg selv helt vild med den <3

 7. Kære Linda.

  Du skal skrive. Simpelthen. Jeg har ALTID lyst til at læse hvad du skriver – ligegyldigt hvad det handler om.

  Jeg krydser fingre for det gode job, og en bedre dag for jer alle i dag.

  PS: elsker ordet pip-skid – tak Anton.

 8. Jeg stemmer i: Find noget, hvor du kan skrive! OG hvor din personlighed må fylde 😃 Så får verden det bedre 🥰

  Må jeg i øvrigt byde ind med ‘frikadelle-numser’, som opstod da min ældste var lille. Moren kaldte det ‘frikadelle-dunser’ – barnet hørte tydeligvis noget andet 🍑

  1. Jeg leder med lys og lygte. Der er bare så pokkers mange, der er rigtig gode til at skrive, OG som har papirer på, at de har lært det – men mon ikke, jeg ender med at finde en hylde at sidde på. Med min frikadelle-numse:-D

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.