I øvrigt:

*Har Frida besluttet, at hun kan stave. Hvilket selvfølg er dejligt, og skønt med et barn med gå-på mod og alt det der, men det betyder, at vi 16 gange om dagen har den her samtale: 

Frida: Jeg er sulten. Prøv at gætte, hvad jeg gerne vil have? Det starter med P.

Mig: Pære?

F: Nej. 

M: Pizza?

F: Nej. 

M: Pasta?

F: Nej.

M: Så ved jeg det ikke.

F: Banan!

M: … ? – men det starter jo ikke med P, Frida?

F: JO! DET GØR!! 

Prøv at gætte, hvad jeg gerne vil have? Det starter med v. 

*Har jeg det sådan her med Arya’s sexscene i GOT:

*Pjækker vi på fredag og tager i Lego-house, og Anton kan *næsten* ikke være i sig selv af spænding. Frida kopi-glæder sig bare, uden at være helt sikker på, hvad hun glæder sig til. 

*Ser jeg uforholdsmæssigt mange Yoggi-kartoner ligge rundt omkring og flyde. Som i: I hvert fald 10 over de sidste to uger. Hvad sker der? Er der et yoghurt-prank igang, jeg ikke har hørt om? Eller er det nutidens version af ‘her sælges stoffer’, fordi der ikke længere findes telefonledninger at hænge sko omkring?

*Blev stakkel Anton ramt af bræksyge i påsken, og jeg troede, mit hjerte skulle knække i to, da vi klokken et om natten stod på badeværelset, og han, tynd, skælvende og hvid som et lagen, kvækkede: “Mor, jeg kan stadigvæk sagtens fiske med morfar i morgen!” Ej, men. Min bedste Anton. 

*Er jeg fuldstændig hypnotiseret af sproget i den her artikel

*Havde vi en skøn påskeferie, men 11 dage med mine søde børn, der står op klokken 5 og sover kl. 21.30, og som gerne vil have legeaftaler og være udenfor 24-7, har fået mig til at beslutte, at vi tager en uge til Aarhus til sommer. Vi skal lige se nogle andre vægge, mennesker og haver, hvis mor ikke selv skal ringe til kommunen. 

*Har jeg flækket min mund i den ene side, og med fare for at spoile, så bliver det nu meget tydeligt, at Heath Ledgers Joker-vansiringer i The Dark Knight var make-up, for jeg kan ikke bide over noget, der er højere end kiks, jeg griner kun i den ene side, og stadig river jeg det op 600 gange om dagen. Det gør. Så. Ondt. 

*Lærte jeg forleden, at det er ægte, rigtige mennesker, der kører biler op på de der to-lags-transportvogne, jeg får angst og trust-issues af at køre bagved på motorvejen. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forestillet mig, men det er nu på Top 3-listen over jobs, jeg hellere ville flække begge skinneben end at have. 

*Vil jeg ikke udelukke, at det er mig, men jeg har det sådan her med folk på internettet for tiden:

*Har jeg nu hørt 65 episoder af podcasten My Favorite Murder, og der er flat out tale om afhængighed. Fordi jeg lige føler mig lidt public service-agtig, og selv har været på grådens rand af taknemmelighed, siden en ung mand lærte mig, hvordan man afspiller podcasts i rækkefølge, får I guiden her. Helt uden at have spurgt. #HouseOfService (Og det er ikke nødvendigt at abonnere på podcasten for at gøre det – det kræver bare, at man henter ét afsnit, så det ligger i biblioteket, men når først indstillingen er lavet, afspiller den også i rækkefølge i takt med, at man streamer, selvom man ikke henter episoderne ned og gemmer dem):

Vælg ‘Bibliotek -> 3 prikker – > Indstillinger -> Afspil i rækkefølge


Selv tak <3

Published by

26 Replies to “I øvrigt:

 1. Linda, for filan, du kunne da godt tage og stikke din unge en Panan! Og Anton, det skønne, skønne væsen! 💙 Kom han så afsted?… Mit hjerte brister næsten ved tanken om at han ikke gjorde…

  1. Hun kan få den sammen med sit Fjordbær og sit hæble….

   Vi endte på et kompromis; han fik lov at ligge med snuden under et tæppe på mormor og morfars sofa, og fisketuren er udsat til på mandag (“vi skal sove FEM gange mere, mor!”). Hjertehjertehjerte.

 2. Elsker dine indlæg! Men det store spørgsmål er jo, om Anton kom med morfar ud at fiske??? Armen, mit hjerte altså!

  1. Børn og bedsteforældre, ikke? Det kan få den hårdeste nyser til at knække <3

   Men sygdom er desværre hver mands herre, og fisketuren måtte udsættes. Heldigvis glæder de sig lige meget, så der er dømt sø og hygge allerede på mandag.

 3. Kæmpe tak for uopfordret hjælp til afspilning af podcasts i rækkefølge. Har været tæt på sindssyge over at appen ikke fatter det af sig selv!

  Dernæst: jeg taler åbenbart ikke godt nok gif til at forstå, hvad du egentlig mente om den sexscene. Jeg var selv slemt, slemt skuffet. Det var så uforløsende som det overhovedet kunne blive!

  1. Haha – jeg kunne SLET ikke være i mig selv over den scene! Og det er ikke engang noget med alder. Hun er bare for mig så aseksuel, at det virkede så … forceret og kunstigt, at hun pludselig skulle være sexet vamp. Kom faktisk til at hvine “NEJ! AD!” så højt, at jeg vækkede Frida:-/

   Og kæmpe selv tak – det er fuldstændig ufatteligt, at et firma så intuitivt som Apple, har lavet noget, som INGEN åbentbart kan gennemskue??

 4. Den flækkede mundvig. Jeg døjede med det gennem hele min barndom; seriøst. Jeg er blevet smurt med alskens vidundermidler: dyre, billige, sekteriske og hjemmegjorte. Intet hjalp for alvor. Da jeg som 18-årig for første gang frekventerede en anden tandlæge en skoletandlægen sagde hun fuldstændig uopfordret, at jeg da havde lidt svamp i mundvigen. Om jeg ville have en recept eller om jeg plejede at købe salve i håndkøb.
  Måske har du bare været uheldig, men hvis det er et tilbagevendende problem, så hepper jeg på svampemidlet.

  1. Det er GUDSKELOV ikke noget, jeg bøvler med normalt, og jeg sender dig 1000 kg’s inderlig sympati med tilbagevirkende kraft, for det må sgu da have været ulidelig!?

   Jeg fik et mikroskopisk forkølelsessår, som var væk på under en dag. Men fordi vi har været ude, så meget som vi har, og jeg ikke har været så flittig med solcremen, som jeg burde have været, fik jeg sprukne læber, og da jeg samtidig åbentbart ikke formår at holde munden lukket i 30 sekunder, bliver jeg ved med at rive det op. Og så tager det jo tid. For helvede.

   Men tak for tippet. Jeg håber virkelig, at nogen derude kan have glæde af det, for det er da 24 karats VIP-viden <3

   1. Apropos revner i mundvigen (ikke til dig der ved hvad der er galt, men måske til andre der døjer og svampemiddel-tippet viser sig uvirksomt): I en periode som studerende spiste jeg temmelig ensidigt og fik alt for ofte de der irriterende revner. Det viste sig så at være vitamin-mangel. Med tilskud af B12-vitamin og zink og jern (som vist hjælper på optagelsen af vitaminet) var de væk på forbløffende kort tid, sådan henover en weekend-agtigt.

     1. Jeg har døjet meget med det samme og smurt med alskens cremer (også på recept), og her var lægens anbefaling at tage ekstra folsyre/folie, ligesom gravide skal. Jeg kan ikke huske hvorfor, men det hjalp.

     2. Hvor er det fantastisk, at der pludselig er en masse tips og tricks at hente her❤️

 5. Den med internettet er ikke bare dig… Jeg tror måske, vi færdes i en af de samme grupper og selvom der kan være guldkorn at finde, er der en meget høj procentdel af pegen fingre af andre, og det bliver så trættende i længden.

  Jeg havde også svært ved at se Arya i den scene, det virkede ret… unødvendigt.

  1. Jeg har den seneste uge vrisset i kommentarfeltet på to opslag i to forskellige grupper, selvom jeg normalt er tilhænger af, at man bare scroller videre. Fordi jeg bliver ramt af, at hvis ikke nogen opponerer, så er det det samme som at sige, at man er enig i den retning, tonen og opslagene tager. Og jeg kan sgu bare ikke lige holde det ud. Det er simpelthen så ærgerligt.

   1. Med fare for at få er polititilhold for stalking, så læste jeg en af dine kommentarer i minimalisme-gruppen og tænkte, at det var en meget atypisk Linda-kommentar – men jeg er (også!) fan af vrisne Linda, for helt ærligt, man bliver nogen gange sååå træt.

    1. Jeg blev så usigeligt provokeret af “hvis man har råd til at overforbruge” . Mage til selvhævdende udsagn skal man lede længe efter. Og jeg bliver kun mere rasende over, at mennesker, der laver passivt-agressive opslag af den slags, plastrer det hele til i smileyer. Hvis det er dit synspunkt, så hav i det mindste kugler til at stå ved det, uden at gemme dig bag oste med øjne.

     Jeg tænker meget over det her med, at vi i det offentlige billede taler om, at det er utroligt, at vidner til overfusningen og overfald forholder sig passivt. At man kan blive svinet til i bussen, bare fordi man ikke ligner flertallet, og selvom der sidder 30 andre omkring én, er der ingen, der gør eller siger noget. Jeg tror, at følelsen af svigt; at hjælpen var der, men ikke kom, fylder mere end følelsen af at være blevet uretfærdigt behandlet. Jeg er derfor begyndt at spekulere på, om vi gør det samme online? Om vores ‘bare scroll forbi det’-mentalitet er begyndt at give bagslag? For godt nok burde det på papiret gøre nettet til et federe sted at være, for det er svært at skændes alene, og hvis ingen lader sig provokere af trolls, giver de jo på et tidspunkt op. Men hvad med alle gråzonerne? For hvis vi ikke beslutter os for at udgøre en form for modstykke – risikerer vi så ikke, at det bliver diktatorerne og de perfide pegepinde, der kommer til at overtage verdensherredømmet?

     Jeg ved det ikke. Men jeg tænker over det.

     Kh

     Linda

 6. Medio 29- slut uge 30 er vores hus i Aarhus ledigt. Inkl fællesareal med svævebane og bålplads og to katte man skal klappe og fodre. Ellers kvit og frit. Og jeg er ikke typen der skriver sådan uden at mene det. I ø var wildling/Brienne langt mere underholdende end den besynderlige Arya-sexscene. Hun ligner en lille drengepige/pigedreng!

  1. Du er simpelthen det sødeste menneske; hvor er det pænt af dig at tilbyde!!❤️

   Vi har været så heldige at blive tilbudt tjansen som hussittere for to af mine kolleger, så der er allerede styr på det praktiske, men tusind, tusind tak❤️

 7. Måtte vende tilbage til det her indlæg bare for at ønske jer god tur i Lego house 😅 jeg har ikke egne børn og går i Tivoli 15-20 gange om året (fordi wildcard er billigere end terapi), så jeg er ikke bare sårn lige at imponere – men Lego House er seriøst eminent for både børn og voksne. Blev så glad på jeres vegne da jeg læste om den forestående tur – håber I kan lide det bare halvt så godt som mig!

 8. Hej Linda, jeg er i proces med at skifte bank og kan huske, at du har nævnt at du i din bank kan have så mange kontoer som du ønsker gratis. Så vil høre, om du vil fortælle hvilken bank du har (andre må også gerne byde ind), da jeg ikke har fundet en bank, der tilbyder dette i min søgning,

  KH Maria

  1. Jeg har haft Nordjyske Bank og har nu Nordea – har ikke oplevet begrænsninger på antallet af konti nogen af stederne (jeg har syv konti, men dog kun kort til to eller tre af dem) ☺️

  2. Det kan du tro! Jeg har Vestjysk Bank, hvor man på hjemmesiden kan oprette nye konti. Jeg har kun oprettet to, og har kort til dem begge, men jeg betaler ikke for det, og jeg har været rigtig glad for den service, jeg har fået.

   Kh

   Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.