I øvrigt:

*har jeg i dag været til opfølgende kontrol hos tandlægen med Frida, fordi hun i fredags faldt af en bænk og tog fra med fortænderne, og uanset hvor optimistiske, vi alle sammen forsøger at være, så er det et spørgsmål om uger mere end om måneder, før de falder ud. Selvom det bare er tænder, og det ikke er de blivende, så kan jeg næsten ikke bære tanken om, at hun de næste 3 år kommer til at gå rundt med et kæmpehul, lige midt i stakittet. 

*er jeg begyndt at øve mig i at huske, at karma nok skal få styr på tingene, når folk opfører sig som idioter. Bl.a. fordi jeg har bemærket, at det sker, når jeg selv har været et røvhul.

*holder det dog ind i mellem en *liiiiille* smule hårdt, fordi jeg næsten ikke kan sove ved tanken om, at folk bare går rundt og tror, at deres opførsel er ok, indtil karma endelig svinger pisken. 

*har min hjerne derfor hjælpsom tilbudt Gloria Estefan som en slags musikalsk reminder, og jeg er ved at blive bims #KarmaIsGonnaGetYou

*slog jeg min søsters fortænder ud, da hun var 4.

*har jeg slugt “Addicted to food” på Netflix på 3 dage, og vil gerne vide, hvorfor vi skal spises af med én sæson, Oprah?

*elsker jeg at leve i en tid, hvor man, når man savner en funktion i en app, kan skrive til dem, der har udviklet den, og forespørge på, om ikke funktionen kan lægges ind i en fremtidig version. Og særligt når svaret så er positivt. (Var ved at få spat af, at man ikke i biblioteksapp’en kan se, hvad nummer i rækken en bog er i en serie. Hvilket er det hvideste i-landsproblem, et menneske nogensinde har haft.) (-men stadig)

*sprang pærerne i mine lamper i garagen sidste lørdag, og meget M2019-agtigt, satte jeg et par energibesparende af slagsen i i stedet. Men efter i en uge at have famlet mig rædselsslagen igennem horder af ulve og øksemordere, når jeg skal ud med affaldsposen, må miljøet bare lige klare sig selv i denne omgang: Jeg skal bede om to af de pærer, man sætter i stadionspots.

*er jeg på jagt efter et sengetæppe til Fridas seng, hvilket har vist sig at være en næsten umuligt opgave. I mellemtiden er jeg rystet i min grundvold over, at man, helt stille og roligt, kan købe sengetæpper til børn på 2-3 år, til lige knap 1000 kr.

*synes jeg måske lidt, at vi får de nyheder, vi fortjener, når nej’et til Brexit-aftalen efter 1 time får vristet den gule BREAKING!-bjælke ud af hænderne, fordi den skal sættes på noget med håndbold.

*værsgo:

Selv tak.

Published by

24 Replies to “I øvrigt:

  1. Jeg tror, de var på sagen; fik det her svar:

   “Hej Linda. Tak for din fine besked. Du har helt ret, der mangler virkelig serievisning i app’en! Det er vi meget enige med dig i. Ønsket står relativt højt på listen af det, der skal udvikles, men det er flere forskellige ting i spil, så jeg kan ikke sige præcist, hvornår vi kommer til at lave det. Jeg kan dog love dig, at det helt sikkert er noget, der kommer på et tidspunkt. Jeg håber, du bevarer tålmodigheden. God dag til dig 🙂”

   Bare det, at man ved der sker noget, ikke?😃

   1. Jeg havde overhovedet ikke overvejet, at man kunne kommunikere med levende mennesker om apps 😂
    Og jo, vi kan sagtens vente lidt endnu, når vi ved, at de arbejder på sagen!

    1. Hæ. Som bibliotekar er jeg lidt skuffet overliggende selv fordi jeg ikke kender fornavnet på ham der laver appen! Vi er en lille, venlig skare …

 1. Nu ved jeg ikke om det er et specielt sengetæppe du leder efter? Men hvad ellers med at bruge en alm/voksen-dyne med fint betræk? Jeg elsker at kunne dække sengen, men kun have én ting at rydde op! Dobbelt-duty, som man sir 😉 og ellers måske købe stof på metermål. Det er ikke billigt, men fedt for børnene at vælge motiv og kan fås i den mængde man skal bruge… også godt til beklædning til hjemmelavet opslagstavle i blød masonit fra byggemarkedet.

  1. Jeg ville elske, at kunne tage Frida med ud og købe stof, men jeg kan ikke sy to sting, om det så gjaldt mit liv:-/

   Der er heldigvis et par gode bud her i kommentarfeltet, hvor jeg kan lede lidt videre, og ellers må jeg se, om jeg kan vride armen om på en sy–kyndig:)

 2. Sparepærer fungerer vildt dårligt udendørs. De sparer lissom alt for meget, så der skal en ordentlig LED pære i, for at den virker i den danske kulde.

  1. Min garage er nu så veloplyst, at den i en snæver vending kan bruges som operationsbord, hvis behovet skulle opstå.

   Så lærte vi dét, som jeg øver mig i at sige…:-D

 3. IKEA har gode sengetæpper, men knap så spændende i udvalg. H&M Home er også et godt bud. Vi har brugt et fleecetæppe på min yngstesøns før vi gik over til et vatteret tæppe med mønster. Kh. Birgitte

  1. Jeg vil nemlig rigtig gerne have et vattæppe, fordi jeg kan se på min egen seng, som børnene ofte ender med at lege på, at det bliver nogenlunde, hvor man lægger det. Jeg tror måske, at jeg, sådan rent sæsonmæssigt, har ramt et lidt skidt tidspunkt at mangle et på…

   1. Tjek lige Nettoavisen i denne uge: Der er fine tæpper på bud – hvis du er til let/lys/pastel ☺️

 4. Når det gælder ting til børn er jeg ret glad for at være forholdsvis habil med en symaskine og strikkepinde. 😆

  Og så er der ingen i vores familie der har sengetæpper. Og der bliver heller ikke redt seng særligt ofte. Fordi vi er nogle svin, I know, men det er en af de kampe vi ikke tager.

    1. Ikke så meget som et kvart løftet øjenbryn herfra. Hvis ikke mine børn meget konsekvent brugte både min og deres senge som legearealer, er jeg heller ikke sikker på, at vi ville have. Men vi bor relativt småt, hvilket betyder, at alle områder belejres, når der leges, og netop fordi sandkasse og marker, bakker og jord i ordets bogstaveligste forstand er lige uden for døren – som befinder sig 10 meter fra sengene – bliver de simpelthen så fulde af sand og græs, hvis ikke de er dækket bare lidt til. Og det er der ingen af dem, der selv gider sove i. Så der er vist ikke rigtig nogen vej udenom.

     1. God pointe.

      Mine unger skal trods alt over fliser, gennem en gang og op ad en trappe før de når værelserne, så de når at kaste en hel del af snavset af sig før de når sengene! ;-D Og de stakkels forstadsbørn har nok heller ikke helt så meget natur at rulle sig i på daglig basis.

 5. Du skal bruge LED i stedet for almindelige sparepærer. De tænder og lyser med det samme. Og er ikke så dyre længere. Desuden bruger de ekstremt lidt strøm 😉

 6. Mht sengetæppe er der en del på trandono (ved jeg fordi jeg selv er på udkig).
  Og hvis det ikke lige er her du har lyst til at købe brugt, så er der vist også nogle fine nogle i søstrene grenes i den der “tyndt-vattæppe-type” som man kan få for under 300kr så vist jeg kan se 🙂 Men jeg ved ikke om kvaliteten er tyk nok…
  (Og hvor er jeg glad for at jeg ikke er den eneste der skal have 1000wats LED spots i udendørsbelysningen for ikke at have morderen fra scream efter mig hver gang jeg er ude med skraldet #teenagetraume )

  1. Jeg var i SG i forgårs, fordi jeg også syntes, jeg kunne huske, de havde – men her i Esbjerg havde de desværre ikke lige nogen. Jeg må holde øje. Det må være den rigtige årstid, vi går i møde ift. vattæpper?

 7. Hvor er jeg glad for, at jeg ikke er den eneste der tabte underkæben over, hvor meget håndbold pludselig skulle fylde – mens resten af verden var ved at gå under.

  Omtrent samtidig vandt Halfdan Pisket (som den første dansker) den fineste tegneseriepris i verden i Angouleme, hvilket svarer til at vinde VM i tegneserier. Ingen breaking-bjælker der.

  Hvem har bestemt at når nogen vinder noget i en sport med en bold, så trumfer det alt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.