I am sterdam.

I morgen tidlig er jeg den der er fløjet. Der er dømt hygge, coffee shops og pauseskærm, og det kan kun gå for langsomt med at komme afsted.

Eneste nitte ved ferie er dog det evindelige pakkehelvede, der følger med. Skyr det som pesten. Lige nu sidder jeg i Sarajevo 92 og kigger på alle mine ejendele, (virkelig. Alle.) som er spartlet ud i et tyndt lag over gulv, seng og borde. Jeg er ude af stand til at vurdere, hvad jeg skal bruge og – og det er Det Virkelige Problem – hvad jeg har LYST til at bruge. Jeg starter med at hive alt ud af skabene efter devisen ’nu prøver jeg lige i første omgang at finde alt det frem, som jeg gerne vil have med’. Herefter er planen så at arbejde mig baglæns, indtil jeg rammer en mængde, som både jeg og flyselskabet kan acceptere. Desværre mister jeg altid overblikket lige efter hiv-ud-fasen, og det er der jeg er nu. Helt, helt uoverskueligt at skulle rydde op i det her.

Heldigt, at man har en blog, så man kan overspringshandle lidt.

Suk. Jeg må tilbage til bunkerne. Efter det venter lækre, lækre LOC, fantastiske Infernal og en hel masse regn. Næste gang vi ses herude, blogger jeg omgivet af tulipaner og røg i de røde lygters skær.

Published by

3 Replies to “I am sterdam.

  1. God tur! Amsterdam er en fantastisk by… Angående pakkehelvedet tager jeg altid så lidt med som muligt. Så er der jo desto mere grund til at shoppe undervejs, hvis behovet dukker op.. og det er jo godt med lidt ekstra plads i tasken til den slags.. 😉

  2. Åh, i en mild rødvinsrus, sender ord og tanker om gode gamle A'dam minderne på langtur – nyd det for alle dem der ikke skal derned… såsom mig.

  3. Jeg er enig med Belle Blues – hvis jeg har rent tøj med hjem er der sket en fejl! Og Amsterdam er ikke en udørk, der både vand, sæbe og butikker. Bare du har pas, penge og præservativer – så ordner resten sig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.