Hvornår bliver jeg ansat til at optimere verden?

Jeg ved godt, at det er nemt at hade på Post Danmark, og at de lægger røv til en hel del indlæg rundt omkring i blogland. Jeg er også med på, at der vil ske fejl, når man er så stor en organisation, der har så mange forsendelser igennem systemet dagligt. Men det må sgu da være irriterende at være ansat et sted, som alle er så sure på, og som kun overgås af DSB i horrible priser og ineffektivitet.

Det, jeg ikke forstår, er at man ikke forsøger at begrænse den dårlige pr ved at sætte ind de steder, hvor det ikke koster noget i hverken tid eller penge at oppe sig.
Om jeg vil være venlig at give et eksempel? Jeg troede aldrig, at I ville spørge.
Min far fyldte 60 i går, og i den forbindelse havde jeg bestilt en flaske rom til ham på nettet. Som man kunne forvente, var jeg ikke hjemme, da pakkeposten ringede på (seriøst: er der nogensinde nogen, der rent faktisk har prøvet at være hjemme, når de kommer? Findes han overhovedet, pakkeposten? For jeg er ved at gro en mistanke om, at de bare kører pakkerne direkte i afhentningspitten, og derefter sender de der sedler ud med den almindelige scooterpost *konspirations-smiley*)
Blablabla og noget med service på min bil, hvorfor vi sov hos mine forældre fra mandag til tirsdag. Tirsdag stod Anton op kl. 3.30 (for crying out loud!), så kl. 4.30 virkede det som en god ide at køre over efter min pakke, der ifølge sedlen kunne afhentes i DØGNboksen d. 28. februar. Der var ikke anført tidspunkt, men der var derimod på hele den lille seddel gjort rigeligt reklame for, at jeg kunne hente min pakke, LIGE når det passede mig, HELE døgnet.
Jamen, I ved godt allerede, hvordan det her ender, ikke?
Og I har ret.

Med mig i strikhue, morgenhår og væg-til-væg raseri.

Jamen, når nu der for helvede er en rubrik, hvor de kan skrive hvad tid, den kan hentes fra!?
Post Danmark minder mig om et citat fra en film, jeg for længst har glemt:
Vred sergent-type: ”Try!”
Weak-as-bitch-soldat-(helt-in-spe): “I AM trying!”
VST : “TRY HARDER!!”

Published by

18 Replies to “Hvornår bliver jeg ansat til at optimere verden?

 1. For F da også!!! Jeg ultra hader dem også med jævne mellemrum.. F.eks. Sendte de to julekort adresseret til mig retur til afsender med "adressat ubekendt" – begge var med tydelig og korrekt navn og adresse!! Og så kunne de ikke orstå, jeg blev sur :-/
  Ps tillykke med farmand

 2. Jeg kender min pakkepost ret godt, hun kom utroligt meget da jeg var på barsel. Men jeg kan bekræfte din mistanke om at nogle pakker (de små her i Forstaden) aldrig kommer over i pakkepostens bil, men i stedet ender i alm. postens bunken og hvis der er meget andet i den bunke, må alm.posten godt vælge ikke at medbringe pakken.

 3. Pakkeposten er en dame, det kan jeg hermed bekræfte. Jeg har dog kun een gang været hjemme da hun ringede på: Et hurtigt og forsigtigt "ding". Jeg stod tilfældigvis i entreen da der blev ringet på, hev døren op med det samme, og så ryggen af rødklædt dame som med lange skridt hastede ned til bilen. "HEY!!!- Jeg er lige her", nåede jeg brøle efter hende. Hun lignede en der syntes det var lidt… ærgerligt(?!) Men who gives a shit. Jeg sparede i hvert fald en tur til postkontoret 🙂

 4. Jeg har siddet en hel dag, fire meter fra min hoveddør mens jeg ventede på min pakke. Pakkepostbudet kom IKKE forbi, men da min daværende samlever kom hjem lå der en "hent-lortet-selv-seddel" i postkassen. Det der er allermest tankevækkende her er, at jeg flere gange har modtaget pakker til naboen fordi hun ikke var hjemme. Så din konspirationsteori-smiley er ikke så skide malplaceret. Jeg VED at de laver det stunt, du der beskriver. Måske ikke hver gang, men de gør det.

 5. Åh, hvor jeg også hader dem. Jeg har netop erfaret at min længe ventede(!!) pakke fra Asos er sendt retur, fordi postkortet om mislykket leveringsforsøg fra DPD ikke er kommet frem med PostDK. Tak for l*rt, siger jeg bare!!

  Og hvor f*cking svært kan det være – jeg hopper IKKE på undskyldningen med stor koncern og det der, postuddeling er lige som deres… speciale!:o(

 6. Hver gang nogen hakker på posten, føler jeg mig nærmest forpligtet til at fortælle, at mine post-mennesker er så SØDE og kan huske de mest overraskende ting. Bla sender min amerikanske veninde konsekvent julekort til min gamle adresse, men de er indtil videre kommet frem alligevel. Det er nu 5 år siden vi flyttede..
  Desuden har vi en glimrende stil-den-i-skuret-ordning til pakkerne. (Det kræver så rimeligvis, at man har et skur eller lign.)
  Men jeg er godt klar over, at vi er særligt heldige. Min bror bor et sted, hvor postbudene tilsyneladende får løn for ikke at forstå noget som helst af egen drift. Hvis et at vores feriepostkort ikke når hjem til andedammen, er det ALTID hans.

  Så jeg synes bare, at Postdanmark skulle se på de områder, hvor tingene faktisk fungerer – og så lære lidt af dem..

 7. Jeg har også ved et par lejligheder oplevet, at pakkeposten faktisk ringede på – og kom helt op på 1. sal for at aflevere pakken.

  Men. Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan det kan lade sig gøre, at 'der venter post til dig på posthuset'-sedlen ikke altid er at finde i postkassen. Når nu pakken faktisk bare ligger og venter. Jeg tjekker altid track and trace-nummer på hjemmesiden.

  By all means, Linda, skal de ansætte dig (og mig) som konsulenter til at optimere systemet. For post er dejligt at få og potentialet for glade kunder stort.

 8. og bare lige fra den anden side (er tidligere postbud) er det møgirriterende at blive jaget igennem et system hvor man får besked p at droppe sin frokost fordi man ellers er for lang tid om det efter de gør ruten 30 % længere, men gør det før der er mulighed for scootere i stedet for god gammeldags cykelkraft fra lårene. Jeg kan udemærket godt forstå der kan være stress på nogle gange, men m også sige jeg kan dælme godt se det fra kundens syn også… det sekund jeg ikke længere modtog postens interne blad dalede min kundeoplevelse mærkbart…

  I inviterer bare mig med ind når det skal forbedres….

  – HD

 9. Vores pakkepost er super flink til at lægge pakker foran min dør på 1. sal. Det passer mig glimrende :o). Og det er da lækkert, at de er begyndt at bringe ud sidst på eftermiddagen, så der er en lille chance for at man er hjemme. Synes jeg.
  Men jeg bruger næsten ikke min postkasse; jeg har Betalingsservice, e-boks og reklamer-og-tryksager-nej-tak-skilt, så der er sjældent andet end spindelvæv i min postkasse.
  Jeg kan godt huske dengang, det kostede kr. 4 at sende et brev – men er kr. 8 egentlig dyrt for at sende et brev til et andet sted i landet? Det skal jo hentes i en postkasse og køres til centralen, sorteres i distrikter, køres til det rigtige distrikt, sorteres igen og bringes ud af et bud.
  Nej, jeg er ikke ansat i Postdanmark – men jeg har lige været på kursus og har lært begrebet reframing, så alt bliver vendt til noget positivt – grænsende til det irreterende ;o)

 10. Min veninde modtog i sidste uge en lille hvor kun hendes fornavn stod samt postnummer og den by som tilhørere postnummeret (som faktisk ikke er den lille by, som hun selv bor i)
  På pakken stod således: (anonymiseret… høhø)
  Lisbeth
  9999 Andeby
  – hende med alle hundene….

  Tja det var jo nok lige så meget beskrivelsen, der gjorde at posten fandt den rette modtager.

  Nogen gange kan postbudet også lidt ud over det sædvanlige

 11. Berit ja og somme tider har jeg som post stået med kort hvor der står
  Mormor
  Andeby
  (kun bynavn er ændret her)ingen gade, intet nummer, ikke engang postnummer. Kun at det var til en mormor, men skrivet med en meget sirlig skrift der må have tilhørt en lidt ældre person end 12 år… Så er det pludselig ret umuligt i en by med over 40k indbyggere xD

 12. Jeg forstår ikke.. Hvorfor kunne du ikke hente din pakke? Har døgnboksen rent faktisk lukket ind imellem?? For så er det dælme godt nok snyd!

 13. [url=http://freewebs.com/arp-imi/apps/profile/86418920/][IMG]http://maximalblog.net/AZIPICS/2012-05-07_00251.jpg[/IMG][/url] [url=http://freewebs.com/ouwhp/apps/profile/86418920/][IMG]http://maximalblog.net/AZIPICS/2012-05-07_00122.jpg[/IMG][/url]

  [b]Buy azithromycin cure chlamydia[/b], [b]can you get zithromax over the counter[/b], [b]buy azithromycin 1000 mg no prescription![/b]

  [url=http://freewebs.com/leftdiscussion/apps/profile/101795147/]Buy zithromax overnight delivery[/url]

  [url=http://freewebs.com/cdbc/apps/profile/101737854/]Azithromycin oral suspension buy online[/url]

  [url=http://freewebs.com/dostyboyas/apps/profile/101737854/]Order azithromycin + no prescription[/url]

  AZITHROMYCIN is known as a macrolide antibiotic that interferes with regards to growth of bacterial cells. It is undoubtedly used for treatment of bacterial infections in several body parts. Azithromycin also treats sexually transmitted vaginal or urinary tract infections brought on by chlamydia. You won't work for colds, flu, or other virus infections.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.