Hvordan skal jeg tolke, når min krop har afstødt mine hænder?

Jeg gætter på at jeg – qua mit job – ser flere toiletter end gennemsnitsdanskeren, og en ting, der kan gøre en god dag bedre er, når der er papirhåndklæder. En lille ting, måske, men det holder!

Til gengæld kan vi for min skyld godt sende håndtørreren på pension. Tak for lang og tro tjeneste, våde hænder og høreskader. Og når vi skiber den af, kan vi så ikke pakke den ind i bomuldshåndklæderne? Det kan til nød gå derhjemme og hos folk, vi kender (= ikke ulækre), men det er fandme ikke rart at dele serviet med 200 fremmede (= meget ulækre).

Her på kursusstedet kan vi vælge imellem håndtørrere og stofhåndkæder. Jeg har derfor været nødt til at beslutte, at jeg kender dem, jeg er afsted med, og at deres bakterier derfor ikke er helt så klamme som fuldstændigt fremmedes.

Så jeg gider ikke på min sidste dag at stå derude og vaske hænder, da medkursist (som er utrolig irriterende, men som jeg har dårlig samvittighed over ikke at bryde mig om, fordi hun har et dødt barn)
(- men hun er altså MEGET irriterende, må jeg lige forsvare mig med), kommer ud af båsen, vasker hænder og tørrer dem i håndklædet.

Og slutter med at tørre mund i det.

Published by

10 Replies to “Hvordan skal jeg tolke, når min krop har afstødt mine hænder?

 1. Det kunne være interessant at sende sådan et stofhåndklæde til Statens Serum institut, og få det analyseret for bakterier.

  Jeg er sikker på, at jeg for altid ville afsky bruger af stofhåndklæder – også i mit eget hjem!

  Og så ville det heller ikke røre mig en pind, hvis håndtørrerne blev fjernet – jeg har læst, at den varme luft faktisk øger mængden af bakterier på ens hænder, når man benytter en håndtørre.

 2. Seriøst?! Hvem fanden tørrer sin mund i et offentligt tilgængeligt håndklæde? Og så i disse hysteriske svinepest-tider?

  På en måde gad jeg godt vide, hvad folk som hende tørrer af i håndklædet, når ingen kigger… fy for den lede rødbede.

 3. Adr!!!! Mega adr!! Ja jeg har også læst, at de der varmlufts-håndtørrere er rene bakteriebomber.. Så juhu for papirhåndklæder.. Og hvis det ikke er der, så napper jeg altid toiletpapir
  -Mette

 4. Der er én slags håndtørrere som ikke må sendes på pension: de der turbo-nogen, som blæser så kraftig en luftstrøm ud, at huden på ens håndryg nærmest blafrer. Fantastisch. Men lidt besværligt at tørre ene hånd, mens man med anden hånd fisker kameraet frem for at forevige den hønserøvs-agtige foldning, der pludselig er opstået i tilsyneladende ikke særlig stram håndhud. Som man siger…

 5. En fordel ved papirhåndklæderne er også – ikke at forglemme – at man kan tage ét og bruge som værn mod alle de bakterier der er på dørhåndtaget der fører fra toilettet ud i friheden igen. Ved godt jeg lyder som Niles fra "Frashier", men der er så mange der ikke vasker hænder og det er altså lidt svært at afmontere håndtørreren for at bruge den til samme formål

 6. Jæj! Jeg er ikke den eneste der mærker OCD´en puste mig i nakken på offentlige toiletter!

  Jeg griner altid lidt indvendig ved synet, når andre gør som mig; forsøger at komme ud derfra igen ved at åbne døren med albuen (indad er noget pis!), holde den åben med foden og ikke røre noget-som-h.e.l.s.t efter håndvask.

  ;-D

 7. Så er vi nogen der laver den store viftefinte netop fordi vi ikke vil røre ved de der klamme håndklæder og ikke har tålmodighed til andre håndtørrere end dem man har i Gatwick airport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.