Hvor længe var jeg væk??

Verden er blevet sindssyg fra i går til i dag. Nogle af dem, der befolker den, er i hvert fald.

I går kendte man de mennesker, man tilføjede som venner på FB.

I dag tilføjer man åbenbart bare tilfældige personer, så da jeg til et friend request skrev: ”Jeg tror ikke, at jeg kender dig? Mvh Linda” fik jeg: “Jeg ansøgte dig for at få nye venner og så kender du en af mine gamle venner så derfor ville jeg også lære dig nærmere at kende via facebook” tilbage.

I går var vi voksne nok til at følge op på dates ved at skrive: ”Hej igen. Tak for en hyggelig date i går. Jeg synes, at du virker som en god fyr med meget at byde på, men da det kun er 4 måneder siden, du gik fra kone og barn (hvorfor ER det, at de mener, at de er klar til at date så hurtigt??) trækker jeg følehornene til mig. Ha det rigtig godt og held og lykke med det hele.”

I dag svarer man ikke længere ”I lige måde” eller ”Sådan har jeg det også”. I dag kan man – baseret på et 1½ times møde over en kop kaffe – udrede mig, yde psykologisk førstehjælp og sende for 10 kroner blandet terapi tilbage:

”Ja, det var hyggeligt i går, syntes også du har en masse at gi, det virkede nu på mig at du havde trukket følehornene til dig langt inden jeg fortalte at det er 4 mdr. siden at vi gik hvert til sit.

Der er nu ingen ingen ingen, chance for at vi finder sammen igen, som du har været ude for, jeg kunne mærke på dig at du stadigvæk er ramt, men det er 100000 % det rigtige valg du traf, snak om det med dine venner, eller ja en psykolog det virker om man får bearbejdet det på nye måder, og ikke kun snakker om det med en hånd fuld ryg klappere, nå det er også synd for dig…..”

Når nu al teknikken fungerer så upåklageligt, kan vi så ikke aftale, at jeg lige bliver varslet med en mail næste gang, det er International Spade Dag?

Published by

5 Replies to “Hvor længe var jeg væk??

  1. og så med 'ryg klappere' og andre sammensatte navneord? 10000000%? Han har da set ret i at du gjorde det rigtige dengang – og mon ikke det så også er rigtigt nu? Tror jeg måske godt du kan finde ud af uden en psykolog ved din side.
    Kan du SÅ se at komme ud af spadeafdelingen.

  2. Bare lige til arkivet: Jeg har husket at fortælle dig at du er en krævende moster at have med at gøre, ikke? Har ikke lyst til at være med i ryg … klappernes kor.

  3. Aner ikke hvem du er, men hallo mand, her har vi vist at gøre med endnu én af de her mænd, der gør alt for ikke at tabe ansigt. Det er især dem i 30'erne, der har en rede et sted. Skaf dig lige en bull shit detector og så op på barrikaderne, søster!

  4. Lene: Du har kigget strengt på mig hen over halvbrillen, så du er ikke en af åh hvor er det synd ryg klapperne. (For fanden, mand! Find dog sætningstegnene på dit tastatur!)

    Susling: Jeg er enig i, at han var en af dem, der vil sige nærmest hvad som helst for ikke at tabe ansigt – men jeg synes da egentlig nok, at jeg har shitdetektoren med mig, når jeg takker nej til en mand som ham?

    Pernilla: Tjekkede lige linket. Det er en spændende artikel. Jeg er ikke sikker på, at jeg er så vild med hende Jette… 🙂

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.