Hvis der stadig er økonomisk krise, er det i hvert fald ikke MIN skyld!

Så var man lige i Esbjerg for en kort bemærkning. Fødselsdag hos det mødrene ophav, og lige tid til bekymret og trist at konstatere, at oldeforældre-to-be godt nok er blevet gamle. Mest oldemor. På den angste, stille og meget fraværende måde.

Røg også en tur i Babysam. Ved en forfærdelig fejl. Eller… løgn. Meget planlagt, faktisk, fordi jeg skulle tjekke staus på barnevogne med 13 ugers leveringstid, og jeg må indrømme, at Babysam i provinsen vinder SÅ meget over lortepissebabysam i Århus, så efter at være blevet helt forvirret over kyndig og venlig vejledning, stod jeg efter 20 minutter på parkeringspladsen med ammepude, bæresele, pusletaske plus det løse.

Kan det barn snart have BRUG for mere??

Kan i den forbindelse oplyse, at Sidste Nye Graviditetsbivirkning er pludselige, kortvarige hedeture, hvor jeg bliver så rød i hovedet, at jeg nærmest bliver selvlysende.

Charming. Tyk OG krebsefarvet. *Suk*

Ellers sker der ikke så meget nyt. Er stadig i fuld gang med afviklingsfasen, og har i dag fået friskfyragtig sms fra én, der skal overtage et af mine arbejdsområder, og ”bare lige ville tjekke op på nogle ting”. Jeg kan ikke gøre for det, men jeg hader ham altså en lille, bitte smule. Gør sgu da lidt ondt at være så undværlig, at man bare kan udskiftes just like that.

Nå, solen tæsker ned, der er strand lige uden for døren og Anton er ved at bearbejde mine mavemuskler med hammer og mejsel, så tror lige, at vi sætter gang i noget fysisk aktivitet, så ungen kan falde i søvn igen.

God lørdag til jer derude.

Published by

5 Replies to “Hvis der stadig er økonomisk krise, er det i hvert fald ikke MIN skyld!

 1. Vi gerne lige have lov til at anbefale at du smider bæresele (hvis det drejer sig om en babybjørn) meget langt væk, og i stedet vende blikket mod ringslyger, vikler, pod's og mei tai's som ungerne sidder meget bedre i og ikke hænger og dingler i skridtet! Det er altså slet ikke så hippie-agtigt, som det lyder! 😉 Har ikke selv børn, men min nevø er slygebarn, og moster her er STOR fan af at slyge yndlings-ungen!
  Vil i hvert fald bare gerne anbefale dig at undersøge det! Tror Anton vil blive et glad slyngebarn…

 2. du er IKK tyk – du er gravid : – )
  og håber du og Anton fik travet lidt Vesterhavsstrækning tyndt, så han ku få sovet lidt : – ) Jeg har også nydt Vesterhavet denne week-end!!

 3. Signe: Altså, ikke for noget, men hvis man lige har givet 900 kr for en sele, så er man lidt utilbøjelig til at smide den langt væk;)

  Jeg ved godt, at mange sværger til slynger, og ikke et ondt ord om det – jeg er bare ikke lige slyngetypen.

  Men hvis det er en trøst, så er det ikke en Babybjørn:)

  Mette: Du er sød – tak:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.