Hvad jeg ønsker, skal jeg ha’

Om 20 sekunder er det jul (Hvad? Don’t shoot the messenger), og her i huset er Anton allerede håbefuldt begyndt at bede om risengrød til morgenmad.

Jeg ved, at vi alle har nok at se til, når vi rammer november/december, så som en lille forbrugerservice, har jeg lavet min ønskeseddel allerede nu, så I er fri at stresse over det til den tid.

You’re *welcome*.

I år ønsker jeg mig:

1) Evnen til at lægge et faconsyet stræklagen bare relativt pænt sammen, så det fylder en smule mindre end en mellemstor halmballe.

2) Overskud til ikke at automathade alle, der vejer sig med tøj på.

3) En ondsindet, målrettet virus at slippe løs på Sony Musics database, som inficerer alle kopier og versioner af Pharrell Williams ”Happy”.

4) En tidsmaskine, så jeg kan gå tilbage og u-høre Anders Steggers version af Rasmus Seebachs Olivia, så jeg ikke i al evighed amen skal høre ”Jeg tænker stadig på Bolivia”, når den kommer i radioen.

5) En bedre hukommelse, så jeg ikke 2 gange om måneden glemmer, at jeg ikke kan lide skyr. Heller ikke den med pæresmag.

6) Evnen til at holde mig vågen længe nok til at se noget af alt det i fjernsynet, som altid er talk of the day dagen efter. Føler mig UDENfor! (Ja, Natholdet. Jeg taler til dig.)

7) Licens til at udstede dummebøder. Jeg har tænkt mig at starte med at rette bødeblokken mod samtlige involverede i beslutningsprocessen omkring ”Eurovisionen”.

8) Retten til at kalde Eurovisionen for Melodi Grand Prix, fordi der er temmelig mange andre europæiske visioner, der burde prioriteres markant højere end LEDlys, sølvkonfetti og vindmaskiner.

9) En iPhone 6, en Air Book pro og en slave.

På forhånd tak.

Published by

10 Replies to “Hvad jeg ønsker, skal jeg ha’

 1. Argh! Nu bliver jeg jo nødt til at høre Anders Steggers version. Can't be helped. Og bagefter vil jeg helt 100 gerne have hjælp til at uhøre den. Gordisk knude!

 2. Haha nr. 1 gad jeg også godt lære.. Hader hader at lægge lagen sammen! Jeg kommer til at svede, og jeg irriteres altid over lortet bliver lagt totalt mærkeligt sammen. Og en Air ja tak! Og en mulberry taske…

 3. Nu er LED lys åbenbart en ret vigtigt ting… de har i hvert fald lige fået nobelprisen for det… Og kunne egentlig også godt klare mere sølvglitter i hverdagen. Men har du ramt spot on endnu engang. Happy christmas.
  Liv

 4. Har fundet ud af, at der er én ting, der er værre end ikke at kunne folde stræklagner sammen.

  Det er at prøve at folde stræklagner samen EFTER man 2 gange i træk har set YouTube-video med meget sød og pædagogisk ældre dame, der viser, hvordan man skal gøre, og hvor nemt det er. ARGGGG!

  Tror, jeg finder fred med bare at lægge dem i en bunke fremover 🙂
  Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.