Hvad har ”Vi ses” nu gjort?

Må man godt vende øjne, bare 20 grader, når man cykler gennem speltsegmentkvarteret, og passerer overskudsagtig bohememor, der – mens hun fikserer Alba og Elias på bagsædet – råber: ”Tak for i aften, søde! Og HVIL nu i den beslutning, du har truffet!” tværs over gaden?

Published by

13 Replies to “Hvad har ”Vi ses” nu gjort?

 1. Yes, ma'am, det kan du eddermame tro man godt må. Helt op til 80 grader er helt fint med mig.

  /Lene K

 2. Jeg undrer mig over dette indlæg? Hvorfor fordømme det du beskriver med rullende øjne? Hvad er problemet? At hun er overskudsmor? At børnene hedder Elias og Alba? At hun måske har haft en god og indholdsrig med sin veninde?

  Jeg kan ikke helt kende dig i dette indlæg, LInda. Jeg kan til gengæld kende mig selv, og har det ganske godt med det jeg ser. Sorry 🙂

 3. Du er for skøn! Hvil trygt i det, for det er du!
  Elsker også selv at forarges på distance over speltsegmentet. Men det er nok fordi jeg ikke selv har overskud til at bage, ville nogle nok mene…

  Kh Mette R.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.