Hvad 2013 har lært mig, part 1:

* At blive voksen betyder, at man ikke længere får lov at vælge imellem løsninger, der er rigtige eller forkerte. Alle løsningsmodeller kommer nu med et uvelkomment appendix af alvorstunge konsekvenser, og man må bare efter bedste evne forsøge at gætte på, hvilke ulemper, man bedst kan leve med.

* Jeg kan bedre lide IG end FB. (“Blogsbjerg”, hvis du har lyst til at kigge forbi til kaffe.) (I know. Opfindsomheden er uendelig) Folk er sjovere. Og inviterer mig mindre til candy crush, diamonddash og at prøve fødselsdage (STOP så!!)

* Det tager under ½ kop kaffe at vænne sig til smagen af fløde. Derefter er det ligesom at forsøge at erstatte heroin med Red Bull, når man prøver at gå tilbage til minimælk.

* Der er tilsyneladende ingen nedre grænse for, hvor dårligt tv, jeg kan tude til. I aftes var jeg helt ødelagt over, at Eric afstødte Pam. Hvis du ikke aner, hvad jeg taler om, skal du klappe dig selv på skulderen og takke dine forældre og forsynet for at have udstyret dig med stil og god smag.

* Listen over tjenestefolk, jeg har tænkt mig at ansætte, når jeg bliver rig, omfatter nu også (foruden rengøringsdame med speciale i badeværelser #had og en stylist, der skal finde jeans og festkjoler til mig (jamen, jeg ved PRÆCIS, hvad jeg gerne vil have. Det finde bare ikke.) (Vent. Måske man skulle gå efter en skrædder i stedet?)) en bilentusiast m/k. Tiden nærmer sig for syn og nye vinterdæk på den gamle, og det kan simpelthen ikke betale sig, så jeg skal have en ny, og det interesserer mig så lidt, at jeg bliver helt tom inde i hovedet ved tanken. Det eneste krav, jeg står ufravigeligt fast på er, at den hellere må være uden hjul end uden aircon. Bil, køb dig selv.

* At man faktisk bare kan vælge at gå sin vej, når man synes, at andre bliver ALT FOR MEGET, ESBEN!! Tænk, at jeg skulle blive 36, før jeg fandt ud af, at man ikke bare behøver at blive stående midt i en shitstorm af nid og drama. Who knew?

* At jeg engang imellem kommer til at grine af det Morten Messerschmidt siger, hvis jeg ikke passer på, og her tænker jeg desværre ikke bare på hans politiske udtalelser. (Det er næsten FOR passende, at han er tysk på efternavnet.) Det giver mig lyst til at gå i bad og skrubbe mig med stålbørste og salmiakspiritus. Jeg ser meget gerne, at vi får en lov imod at være sjov, hvis man står for fuldstændigt urimelige ting.

* At de der kalenderapps er ret smarte… Firstmover, I know. Jamen, jeg kan godt lide papir! Og fornemmelsen af at kunne bladre og have overblik. Og åååh! – min fornøjelse over at strege ud med en kuglepen, efterhånden som jeg bevæger mig igennem min to-doliste, er næsten pervers. Somme tider tilføjer jeg punkter som ”skrive indkøbsseddel” og ”pakke træningstøj” bare for at kunne føle fryden over at være effektiv, når jeg kradser dem over. Så. Jeg har værget mig ved det, jeg har slæbt rundt på min lærredsindbundne Ordnung & Reda-kalender år efter år efter år (- sgu da garanteret derfor jeg har fået tennisalbue), og hvinet fortvivlet, når jeg spildte kaffe i den, så jeg ikke kunne se, hvornår jeg havde lovet at afløse Jesper. Men NEJ, hvor er det smart at have den i telefonen. Jeg er nærmest forelsket. Godt opfundet, … Steve..?

Published by

10 Replies to “Hvad 2013 har lært mig, part 1:

 1. Jeg er med dig. Græd ret så meget da Hoyt tog afsted, Jeg elsker app'en wunderlist (ja det er noget med lister hurra) og det faktum at Hr. F og kan samkøre kalendre ed hver vores tlf. og computer … men hvem er Esben?

 2. Jeg aner ikke, hvad for noget tv, du og Fru Forstad fabler om, men jeg kan også kun opsnappe DR's kanaler her i provinsen (og er for nærig til at betale i dyre domme for mellem- eller fuldpakken).

  Til gengæld bor jeg sammen med en bilenstusiast, hvorfor jeg nu er den glade partshaver af en helt ny bil. Som jeg i øvrigt ville have ønsket, kunne have købt sig selv, så jeg slap for at høre SÅ meget om fordele/ulemper ved ny vs. gammel, diesel vs. benzin. Men han nød Jagten På Bilen så meget, at det er lige før, jeg tror, han gerne vil lånes ud til nye bilspottingspgaver.

  … Og så vil jeg også gerne vide, hvem drama-Esben er …

 3. Esben fra Monte Carlo!

  Nå. Men jeg ved heller ikke en skid om biler. De kriterier jeg havde, da vi købte en ny bil for et år siden var 1: den skal være pæn. 2: Den skal være ny (Fordi vi kom fra en meget gammel bil som hele tiden gik i stykker, og det har jeg bare SLET ikke temperament til)
  3: den skal være til at betale på vores budget og den skal samtidigt have et stort nok bagagerum til barnevognen.

  Jeg blev ret forelsket i en Opel stationscar, men den var for dyr. Så nu har vi en Kia c´eed stationcar. Måske dig og A også skal have en sådan én – evt i en mindre udgave.

 4. Åh True Blood. Det og Robinson er mine to guilty pleasures! Hvilken kalender app bruger du? Jeg er på jagt efter en, for synes den i iPhonen er forfærdelig 🙁

 5. I forhold til stylisten, så anbefaler jeg at tage i Magasin og bestille en session hos deres personlige shopper. Det holder mig ganske godt kørende og der er ingen købetvang – selve servicen er gratis!
  De har også sessioner, hvor de netop finder den rette kjole mm. GO-GO-GO!

 6. Jeg kan anbefale at købe den bil som selv råber til dig, at den vil med dig hjem – det gjorde min, og jeg vidset ikke engang, at jeg skulle have ny bil 🙂 Men det skulle jeg – og har ikke fortrudt den lille pink ET sekund 🙂

  Er iøvrigt også kæmpe fan af, at man bare kan gå når man ikke gider mere – dem, der bliver fornærmede, er nok egentlig ikke nogen man alligevel gad ha' i sit liv 🙂

 7. Jeg elsker din blog. TAK!

  Mht kalenderapps og lister. Jeg er selv til lister. mange lister. Og elsker at sætte fluebenet. Men det blev for bøvlet med alle de lapper – som vedblev at være der, fordi den perfekte app endnu ikke var fundet…. Dét er den nu. 'Lists* hedder den. og jeg elsker lyden, når man sætter det grønne flueben. Det er næsten ligeså godt som at strege på papiret 😀

 8. FF: MEN HVAD SKETE DER LIGE MED ERIC??? Det gør de ikke, vel? Er vi ikke enige om det?

  ØM: Esben fra Monte Carlo:) Har hørt det så meget, at jeg har taget skade, tror jeg. Jeg er misundelig over din in-house bilspecialist. Husk at holde godt fast i ham.

  Husmoder: Jeg synes faktisk også, at Kia’en var ret god at køre i. Den skifter nærmest gear af sig selv. (Hvornår ringer Top Gear?)

  Pernille: Jeg bruger en, der hedder Supercal. Den synkroniserer med din iPhonekalender, hvilket betyder, at den kopieres til iCloud, så du har en backup, hvis din telefon crasher, og så er det smart, at man kan se en uge af gangen, synes jeg. Jeg kender mange, der elsker dem, der viser forskellige farver for forskellige aktiviteter og medlemmer af husstanden, men jeg vil gerne bare have sådan en helt plain tekst-en, og der er supercal lige efter mit hjerte.

  Maiken: Det er der faktisk flere, der har anbefalet… Måske man skulle prøve?

  Lille T: Åh, vi elsker talende biler. 2013 udgaven af Herbie. Og drama? #pæntnejtak

  Britt: Tak!! Det er jeg rigtig glad for. Og med LYD!!!? Så man kan HØRE hvor effektiv, man er?? Det lyder nærmest for godt til at være sandt….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.