Har du fået glosuppe med kik-boller og C-vitaminer?!

9 ud af 10 dage, når jeg går rundt i midtbyen, møder jeg den samme mand. Han giver mig myrekryb. Hans hud har den rød-lilla tone, der umiddelbart kan forveksles med let solskoldethed, men som i virkeligheden skyldes, at alkohol har svedet det yderste lag af. Han er iført stonewashed jeans og jakke (hvilket i sig selv er mistænkeliggørende), playmobilhår og stift stirrende øjne. Jeg har aldrig, never ever, nogensinde set ham blinke.

Når han ikke er på glo-togt i midtbyen, sidder han på Baresso. Og stirrer. Det værste er, at når man – efter at have forsøgt at ignorere ham i et stykke tid – demonstrativt stirrer tilbage med ’har-jeg-noget-af-dit!?!’-attitude, så bliver han bare ved med at stirre. Uden at fortrække en mine. Herreklamt!

(Aj. Har jeg set for mange film? Tænk, hvis han i virkeligheden nogens far, hedder Jørgen og lider af lammet ansigtsmuskulatur, for korte sener i øjenlågene og sol allergi? Evil me.)

Published by

4 Replies to “Har du fået glosuppe med kik-boller og C-vitaminer?!

 1. Det her indlaeg ku vaere skr3evet af mig – og af samtlige andre jeg kender som gaar rundt i Aarhus by engang imellem!!
  – Jeg ved hvem han er – og jeg har ogsaa efter stor rundspoergen fundet ud af hvorfor han altid er der 🙂
  Ser du, han er én af dem der har saadan et erhverv hvor han samler sine kunder op paa gaden – og rigtig meget paa Baresso 🙂
  – Lige inden ferien fik jeg set et “opsamlingsmoede” live da jeg sad og drak kaffe paa Baresso med en veninde…
  – og jeg er enig!! AD AD AD AD!!!!

 2. Ham ser jeg også hver gang jeg går på strøget! Klamklamklam fyr – får kuldegysninger hver gang jeg ser ham… Kan man melde ham bare fordi han er klam og stirrende???

  Gitte

 3. Han går under pseudonymet Den Røde Mand, og kan også, hvis man virkelig har vundet i lotteriet, mødes på café Sidewalk.
  Af og til ser man både ham OG Spritter Klaus (forhistorie kendt, falleret arkitekt), og Karin, den mærkelige, snakkesagelige kvinde der går mærkeligt og altid har en rygsæk med meget for korte stropper hængende udenpå sin cowboy-jakke (kan findes på facebook-gruppen: Karin The Real Miss Århus).

  Forretingsidé opstået: guidet freak-tour rundt i Århus. Inkl. personlige anekdoter, fx om dengang jeg råbte så meget af spritter Klaus, som kørte skraldespandsrally på min gade en sen nattetime, at jeg om morgenen ikke havde nogen stemme….

 4. Kender i det, at der er nogle mennesker man bare godt gad at vide noget mere om? MEGET mere! Han er én af dem!

  Jeg er virkelig, virkelig nysgerrig! Hvem er han? Ser ham hver gang jeg er nede i byen – nogle gange flere gange hver dag.. Han går altid rundt i byen med en Baressokop – laver han andet end at gå rundt?

  Og hvad er det for et opsamlingsmøde?? Enlighten me please… 🙂

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.