Greeat offer, ay?

Prøv at se, hvor heldig jeg er:

JOB OFFER IN TEXACO’S EXPANSION OF THE CAPTAIN FIELD OIL PROJECT, SCOTLAND
You are hereby notified that your qualifications and experiences were foundsuitably for the requirements of TEXACO’S PHASE 2 EXPANSION OFTHE CAPTAIN FIELD OIL PROJECT, from Lochside, 10 km north of Montrose, toAberdeen’s gas compressor station at Garlogie. Scotland.

Og ikke nok med, at jeg er fundet egnet – jeg er blevet decideret headhuntet. Jeg har hverken sendt ansøgning eller CV; det til trods har de fundet mig derude, og de vil have mig! Det varmer en gammel kyniker som mig, der ellers mener, at det eneste, der kommer af sig selv her i livet, er lus og lange negle.

Der er søuhyrer og whisky. Der er pæne gamle bygninger. Hvis de kan få Sean Connery til at komme forbi og sige: ”Greeat arss, lassie”, tror jeg sgu, jeg tager det.

Published by

3 Replies to “Greeat offer, ay?

  1. Undskyld: Det er sguda for vildt, det dér?! Laver du fis?
    Hvis det er noget rigtigt noget, så er jo oppe-i-det-røde-felt fedt!?
    Løb ud og køb en hard-hat med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.