Frem med flaget!

OMG! OMG! OMG! Fordi vi alle sammen (mest jer, jo) har haft så travlt med at kigge i alle mulige andre retninger, er det noget, vi fuldstændigt har glemt:

BLOGGEN HAR HAFT FØDSELSDAG!!!

D. 27. juli fyldte den 3 år, og jeg glemte det *skamfuld-smiley*

3 år. Det er sgu da noget, der ligner 12 år i menneskeår egentlig ret meget for en blog, er det ikke?

Da intet siger ’fest’ mere end tørre facts, har jeg i dagens anledning været en tur forbi min google analytics.

(Som jeg ellers har et meget ambivalent forhold til. Meldte i tidernes morgen bloggen til for at kunne lukke den i al ubemærkethed, hvis det viste sig kun at være min tålmodige søster og 2 trofaste veninder, der læste med, men tør faktisk ikke rigtig gå ind på den, fordi jeg altid får ræsende præstationsangst, når jeg opdager, hvor mange I egentlig er derude.)

For I er MANGE!

Afhængigt af ugedag og tid på året har jeg mellem 500 og 600 isolerede hits om dagen, hvilket betyder, at man kun tæller med i statistikken én gang selvom man er inde og tjekke flere gange i løbet af en dag, om der er kommet nyt på. (Her taler jeg blot ud fra mit eget adfærdsmønster, hvor jeg sidder og klikker på ’opdatér’ som en manisk spætte på speed, og kan blive helt vred på mine favoritbloggere, hvis de tillader sig at have mere end 20 minutter mellem deres indlæg.)

Er I klar over, hvor mange mennesker, det er!? Får sgu næsten helt lyst til at gå op og lægge mig, Hans Christian.

And we’re global, people. I løbet af den sidste måned, har jeg haft læsere på besøg fra 38 forskellige lande. Heraf konkluderer jeg dels, at I rejser meget, og dels at der må sidde mennesker i Japan og Kuwait og bande over google, når de af uransaglige årsager ender på min blog. De 10 bedst placerede lande er:

1. Danmark (Deuze points)
2. Sverige
3. Canada
4. UK
5. Norge
6. Schweiz
7. Tyskland
8. USA (Forstår ikke helt, at den er opført som land, men så igen… Mig og geografi)
9. Belgien
10. Australien

I Danmark ser jeres fordeling således ud:

(Bemærk venligst mine 2 læsere på Bornholm)Mine faste læseres alder ligger, så vidt jeg lige kan se, mellem 14 og 67 år. Det kan man sgu da kalde bred appel. Jeg har, siden jeg startede, postet 955 indlæg, hvilket er 0,87 indlæg om dagen. Jeg poster dermed næsten dagligt, og det synes jeg egentlig – i al beskedenhed – er ret godt gået. Jeg har i løbet af de sidste 3 år kun slettet 2 kommentarer på bloggen, begge fra folk, der kender mig rigtig godt, men som lige et kort øjeblik glemte, at bloggen kan læses af alle, og at nogle ting simpelthen er for private for the world to see. Når I ellers støder på ’denne kommentar er fjernet af forfatteren’ er det kommentatorforfatteren selv, der har slettet den, dvs. en, der har skrevet noget, og siden fortrudt. Derudover kommer der jævnligt spam og reklamer i kommentarfeltet, og dem sletter jeg også. Benhårdt. Jeg har helt fra starten valgt, at jeg ikke vil have reklamer på min blog; dette gælder også i kommentarfeltet. ”Hvad har du så lært af at blogge i 3 år?” hører jeg jer spørge.Hmmm… Om mig selv har jeg lært, at jeg bliver klogere på det, jeg går og tumler med, når jeg skal formulere mine dilemmaer på skrift, vel vidende at fremmede såvel som kendte øjne skal læse det.Jeg har lært, at folk oftere føler sig truffede af Mor Er Vred og Skuffet indlæggene end af de glade af slagsen. Hvilket egentlig er lidt trist, synes jeg.Jeg har lært en masse andre bloggere at kende i virkeligheden, og det har uden undtagelse været søde, imødekommende mennesker. I lørdags var jeg f.eks. ude og spise ved en, der havde lagt en invitation til mig på bloggen, og det var rasende hyggeligt. (Tak for FANTASTISK mad!) Jeg har også fundet ud af, at blogland ikke har noget at lade fitnessverdenen høre for, når det kommer til sladder, intriger og hor.Jeg har lært, at du – også her – får, hvad du giver. Jeg blogger om stort set alt, både når det går godt, og når det går mæ hælve te. Jeg forsøger at være ærlig ved at vise, hvem jeg er, både når jeg er til pæn brug, og når jeg ville ønske, at det var en anden, jeg skrev om, og det er min oplevelse, at læsere responderer positivt på at få lov at se alle sider af én. Faktisk tror jeg ofte, at jeg får længere snor end de fleste, også når jeg er dum, snæversynet og træls, fordi folk føler, at de kender mig, og derfor bærer over med mig.Nå, men andre bloggere laver altid nogle meget fancy give-aways, når de har fødselsdag, men da jeg hverken kan tegne, hoste op med hemmelige opskrifter, der vil lade din indsats i køkkenet gå over i historien, eller er fiks på hænderne i forhold til håndarbejde, har jeg vist desværre ikke noget, jeg kan love væk. Ikke andet end mine ord. Dem må I til gengæld få, alle sammen, lige indtil jeg enten løber tør eller I løber trætte.

Published by

24 Replies to “Frem med flaget!

 1. TILLYKKE TILLYKKE : -) (HÆ en smiley!!). Har ikke en dyt forstand på, hvad levetiden er for en gennemsnitlig blog – men din er ikke gennemsnitlig, den er fænomenal og jep vi elsker både det sure og det søde! Gid bloggen må "leve i 100 år"
  – Mette

 2. Til lykke med dagen ønskes af den enlige læser i Nyborg. Elsker din blog, din leg med ord og din evne til at få mig til at nikke genkendende over en masse jeg ikke rigtig havde givet samme bevidste bevågenhed som du. Håber der er mange, mange års levetid endnu. Føler ovenikøbet jeg har bidraget lidt – kommenterede en gang et indlag hvis emne jeg ikke kan huske, men det må have været noget med ord-forvirring for jeg fortalte om min datter der kaldte min kavalergang for kvælergang – og oplevede senere i et indlæg at du havde brugt den betegnelse. Stor ære!!

 3. Når man skriver så fantastisk, som du gør, er det da noget nær den bedste præmie, du kunne give!

 4. Tillykke med den! Overrækker lige en flaske virtuel champagne (det må man godt drikke selvom man er gravid), den virtuelle bog "Bogen om Blog-barnet" samt en virtuel orkidé til den virtuelle vindueskarm (de holder vildt længe!)

  Det er som altid en fornøjelse at være med på sidelinien!

  (og så fik du lige givet mig dårlig samvittighed for ALDRIG at have holdt fødselsdag for min blog… ;-))

 5. Okay, Tyskland er kun på 7. pladsen, men det er i hvert fald ikke min skyld for jeg klikker hver dag. Daily dose sozusagen.
  Mange gange tillykke med fødselsdagen og jeg kan virkelig sagtens undvære alt det der fancy noget fra superkøkkenet og strikkekurven – jeg vil meget hellere have et dagligt indlæg, okay 0,84 (virkelig godt gået!). Jeg plejer ikke at kommentere her, men i dagens anledning skal du vide at jeg er SÅ glad for dine ord, altså for måden du bruger dem på. Selvfølgelig interesserer jeg mig også for indholdet, klart, men jeg er også bare så imponeret over dit trylleri med ord. Ja, sådan vil jeg kalde det, denne blanding af alvor og humor, der alrig ryger over i den billige afdeling, der er altid dybde i det og dit helt personlige bid. Fantastisk! 1000 tak og skål på mindst 3 år mere!
  (fik jeg udtrykt mig forståeligt?)

 6. Hey, tillykke med fødselsdagen! Jeg er først for nyligt begyndt at læse med, men jeg synes, at din blog er genial. Er du begyndt at samle udstyr til knajten? I så fald vil jeg gerne give dig en høj stol i blog-fødselsdagsdage, en næsten ubrugt IKEA ANTILOP. Jeg vil gerne levere den. Du har min emailadresse, hvis det var noget. 🙂

 7. Tillykke! Jysk fan hér – også jeg er meget meget glad for at læse din blog. Hver dag.
  Bliv endelig ved, du ka aldrig køre mig træt!

  /Lene K

 8. Tillykke! Jeg er en af dem fra udlandet, der læser din blog, men aldrig rigtig kommenterer. Jeg faldt over din blog, da du lavede PostSecrets under din ferie, og da du så kom tilbage fra ferie, vidste det sig jo, at det du skrev, også var fantastisk. Både underholdende og tankeskabende. Så jeg hænger på fremover.

 9. Sikke et dejligt indlæg at læse. Nyder at følge med – selvom jeg kun har gjort det i et par måneder føler jeg alligevel at jeg er ret godt inde i dit liv – eller hva man nu siger.. Keep up the gooooood wooooork!

 10. Kære Linda.
  Tillykke, og tak for fantastisk underholdning de 2 år jeg har fulgt med i dit liv. Du skriver fænomenalt, så du er øverst på min liste over blogs jeg gerne skal have læst dagligt.
  Glæder mig til at følge dit liv som mor:-)
  Hilsen Annette

 11. Stort tillykke med de 3 år. Jeg er enig med "En du ikke kender" i, at dine ord er gave nok i sig selv :o)

 12. Først og fremmest: Stort tillyke med fødselsdagen (:
  Jeg har efterhånden fulgt din blog et stykke tid, og kigger hver dag om du har skrevet noget nyt. Jeg har selv en blog, men jeg har slet ikke ideer til at skrive så ofte som dig, det beundrer jeg dig virkelig. Jeg er vild med din åbenhed,dit sprog og at du siger det du mener og føler – stor ros til dig ! 😉
  og så vil jeg bare sidde her som en af de få vestsjællændere og glæde mig til endnu flere af dine velformulerede ord :b og håbe du aldrig løber tør ! 😀

 13. Jeg er én af dem fra Herning, og jeg ÆLSGER din blog, Linda! Jeg er fuld af beundring over dine fænomenale skrive-evner og din helt særlige evne til at observere og pinpointe store og små begivenheder på (næsten) daily basis.

  Bliv ved! Bliv ENDELIG ved 🙂

 14. Tillykke tillykke tillykke…

  den der google maskine, er det evt et link vi kan få? (det kunne jo godt være en slags gave)

  bedste hilser

 15. Mange tak for hilsnerne, og dejligt at høre fra nogle af jer i udlandet.Jeg klør på, opmuntret af jeres søde ord:)

  CG, hvordan kunne du vide, at det lige præcis var den hvide orkide, der passede ind i gemakkerne?

  Anne, det ville være verdensklasse med stolen. Jeg smider lige en mail afsted til dig.

  Blog: Tænker du på google analytics? Det er et redskab, man kan melde sin blog til, og fungerer på samme måde som google mail, hvilket betyder, at passwordet giver adgang til både at poste på bloggen, læse mails og bruge analytics. Du kan eventuelt google det;)

 16. Ey, jeg tæller faktisk med i Sverige-statistikken lige pt.. Men ja, tror at alle dem fra udlandet, er kjære danskere, som bare ikke kan undvære dig, på trods a', at de flytter fra DK.. Dét er da også en ære! 😀
  Og uh, dét med, at folk farer i blækhuset over ting der gør gal end ting der gør glad, er jo.. tja.. et eller andet sted, bare så'n vi er – er det ikk? Ligesom, at fjernsynet "kun" viser om de forfærdelige indvandrer-bander som hærger, men ikke solskinshistorierne om de 90% andre, som enten bare er som os andre gennemsnitsdanskere eller stars i svøb.. Dét jeg prøver, at komme frem til, er vist bare, at når vi er enige, så bli'r det lidt trivielt, at skrive det, når de første tre allerede har skrevet det.. Så få kommentarer er tegn på enighed.. I think 🙂
  – og så tillykke og tak for vidunderfuld underholdning.. Har ingen gave, men snupper et par af dine fantastiske ord (ja, okay, du fik mig, jeg ta'r sgu dem alle!), for en lille (selvom oftest tegnmæssigt lang) kommentar i ny og næ, og så en glad tanke hver gang jeg læser dine indlæg.. 🙂
  //Cecilie

 17. We aim at giving solid models and also services To clients at a world wide basis.[url=http://www.reactchem.com/]CAS 102-76-1[/url] is an artificial chemical compound, commonly used a warm or hot environment a foodstuffs additive, being instance as a solvent on flavourings, and as this humectant function, via E number E1518 and Australian approval code A1518. [url=http://www.reactchem.com/]Triacetin[/url] is also a component as for casting liquor with TG as well as a warm or hot environment an excipient to pharmaceutical offerings where it is frequented a warm or hot environment a humectant, a plasticizer, and as a solvent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.