For det kan ikke passe, at det er 8 år siden, vel?

I dag har jeg været på opgave i nærheden af, hvor jeg læste til tolk, så for første gang i meget, meget, MEGET lang tid, cyklede jeg den vej, som jeg har frekventeret hver eneste dag i 4 år.

Det er 10 minutter siden, jeg blev færdig med at læse, men jeg skal da lige LOVE for, at kommunen har udnyttet tiden. Det fesne kloakdæksel, der tidligere tjente som rundkørsel, er forsvundet under hvad jeg bedst kan beskrive som et cirkulært skovområde med en radius på omkring 1000 meter og gode muligheder for trekking. Min gamle pedelmedhjælperarbejdsplads Teknisk Skole må se sig slået af Tysken; jævnet med jorden og erstattet af gigantisk Lidl med 1000 dertilhørende parkeringspladser. Den ramponerede knaldhytte, der dengang fungerede som kollektiv for 12-15 autonome og deres cykler, er forvandlet til vandskuret ligusteridyl med dobbeltsidet carport og happy hour på stationcars.

Og når man bor i Århus og ved, at kommunens foretrukne arbejdstempo kan virke hypnotisk, hvis man glemmer at blinke, kan man desværre godt regne ud, at man nok ikke er helt så nyuddannet, som man godt kan lide at forestille sig.

Published by

3 Replies to “For det kan ikke passe, at det er 8 år siden, vel?

  1. hihi Linda den med det hypnotiske ved kommunens tempo ud i vejarbejder mv. er bare SÅÅÅ godt ramt : – )
    – mette

  2. Kære Linda. Er så småt ved komme op i blogdrejninger igen (i hvert fald hvad angår at læse jeres…), men der har været en lille fall-out periode, så tilgiv mig hvis jeg spørger om noget, du lige haaaar skrevet om. Men jeg savner et blogindlæg om, hvordan det går dig henne i netdatingen. Dine tidligere posts om det er simpelthen noget af det sjoveste, jeg nogensinde har læst.

  3. Mette: Aj, men er det ikke helt vildt!?

    Info: Velkommen tilbage:) Jeg havde lige brug for en pause fra lange brevmonologer om stjernetegn fra meget følende mænd, der havde en mærkværdig tendens til at skrive til mig, som om vi havde kendt hinanden i 3-4 liv inden dette; som underskrev deres første breve med 'knus og kram' (jeg har stadig ikke regnet ud, hvad forskellen er). Jeg har derfor sat min profil på pause, og nøjes med at old school date i disse dage:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.