En hårfin balance.

Nå, men jeg har så fået pagehår.

Og det er godt nok sløjt.

Egentlig er jeg lidt i tvivl om, hvordan det skete, for jeg havde bestilt tid ved min faste frisør i Århus for at være sikker på ikke at ende i kløerne på en lokal håndværker, der kunne finde på at snige en auberginefarvet stribe i mit pandehår, mens jeg var opslugt af at læse Se & Hør Børsen.

Og det skal jeg på opturssiden huske at notere mig, at jeg slap for. Trods alt.

Men min faste frisør var optaget, og jeg var så træt af mit hår, at jeg havde lyst til selv at klippe det med neglesaksen, så jeg valgte derfor at bestille tid hos hendes assistent, som har studset mit pandehår masser af gange.

Da jeg landede i stolen, startede jeg med at sige, at jeg var lidt træt af den mellemlængde, som mit hår har haft de sidste par år. Synes pludselig ikke rigtigt, at det lignede en frisure mere; mere en slags ubeslutsom hybrid af ligegyldighed og svensk hockeyhår.

“Så det må gerne være kortere, tænker jeg? Bare endelig ikke page! Synes ikke rigtigt, at jeg er typen.”

Herefter står det lidt uklart for mig, hvad der skete, men det var noget med, at ”en page jo ikke bare er en page”, et billede af Heidi Klum (!?) og en frisør, der gik amok med et fladjern.

Så nu venter jeg på:

1: At mit hår vokser ud igen, eller

2) At det bliver moderne at ligne en rasende bibliotekar.

Published by

17 Replies to “En hårfin balance.

 1. Mener seriøst vi har krav 😉 på foto, så vi kan kommentere ordentligt 😉

  Ps det må så være sket EFTER vi stødte ind i hinanden i går??

 2. Sådan en historie har jeg hørt fra mange!
  Så her er et råd, jeg har fået af min moster: Man skal ikke sige, hvad man IKKE vil have, for så bliver det ord lissom hængende i hovedet på den, man henvender sig til. Man skal sige det, man GERNE vil have.
  Fx fik hun i mange år liljer af sin mand, når hun havde fødselsdag, fordi hun sagde: "Husk nu IKKE at købe liljer til mig!" Indtil hun erkendte fejlen i sin kommunikation og sagde, at hun gerne ville have roser…
  Den bruger jeg tit. Ikke kun overfor mand, men også overfor børn, og den virker nok også bedst overfor frisører…

 3. I feel your pain! Har prøvet det sååå mange gange!
  – "IKKE for kort – hellere at det ikke er en rigtig frisure" (endte som dit i page – asymetrisk page)
  – "Det der asymetrisk, det synes jeg ikke så godt om (endte så som meget KORT page)"
  – "OK, så prøver jeg den farve, men det må IKKE blive orange" (det er ikke orange – det er kobber)
  – "Vil du please lade være med at farve min trøje denne gang?" (Åbenbart ikke)

  Har endelig fundet en, som gider høre efter – for en plov+det løse pr. klipning….

 4. Åh ja, der har jeg også været… Lignede en zebrastribet champignon efter sidste frisørbesøg, og tør faktisk ikke opsøge en frisør igen, selv om udvoksning gør at jeg på nuværende tidspunkt ligner 80er puddelrocker med polskafblegning.
  Hader hår!

 5. Oh no!

  For et par år siden, da jeg tjente lidt flere penge, end jeg gør i dag OG havde sparet op i et par måneder, blev jeg klippet af Gun-Britt herself.

  Jeg sagde to ting:

  1: Det må ikke blive konet
  2: Jeg vil ikke have pagehår

  Et glattejern og en masse glatte kommentarer senere sad jeg med verdens mest konede page og et yderst nedslidt dankort.

  Jeg ventede ikke på, at det voksede ud igen, men lod min kæreste klippe mig korthåret i en rødvinsbrandert en uge senere. Om det blev kønnere af den omgang, kan måske diskuteres, men sjovt var det – og så slap jeg for at blive mindet om verdens fladeste frisøroplevelse.

 6. Det samme skete for mig for ca. 14 dage siden.
  Jeg tænkte der nok ikke skete noget ved at benytte en "lokal" frisør. Det skal man lade være med, i det mindste var du klogere 😉
  Så jeg venter også tålmodigt på at håret vokser ud igen.
  Har hørt noget med at det vokser hurtigere hvis man masserer hovedbunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.