Den var heldigvis beskidt.

Siden jeg startede på arbejde igen efter min barsel, har jeg primært tolket på en uddannelse, der deler baghave med en grusgrav. Det betyder, at jeg de sidste 6 km af den 70 km lange tur, kører en slags off piste stenslagsrally. En hurtig udregning (og hvis jeg regner forkert, er jeg lovlig undskyldt; jeg er sproglig) viser, at det er ca. 900 km kørt på dette noget tvivlsomme underlag.

Da det hjemme hos os er mig, der står for at aflevere Anton om morgenen (www.jegersåsjov.com), køres ruten ydermere under moderat tidspres de fleste morgener, hvilket betyder, at der arbejdes på den friske side af 4. gear.

Det er en død forrude in the making, og jeg er nærmest forbløffet hver eneste dag, når det lykkes mig at komme retur til Esbjerg med alle større glasflader i behold.

I dag har jeg så tolket på en uddannelse, der er omgivet af brede, glatasfalterede (lolita)veje. Flad, jævn asfalt så langt øjet rækker, ikke en bil i tusind kilometers omkreds og så

*BANG!!!!*

taber en fugl et bær fra 100.000 km’s højde.

Kn-a-a-a-a-a-a-a-s.

I det mindste ved jeg nu, hvad jeg skal ønske mig til jul.

Published by

15 Replies to “Den var heldigvis beskidt.

 1. F* hvor er du uheldig!! Altså er det et bette stenslag eller? For på Chr. Xs vej i Århus er der et firma, der er specialiseret i at reparere stenslag (nogle gange ved at lime) og vist ikke er voldsomt dyre.. Ku måske være en ide, når du svinger forbi Århus??

 2. Jeg er lige blevet skide sur på Smukke Allan fordi han ikke gad have, jeg læste adskillige indlæg højt fra din blog for ham. Det var bare vigtig for mig at han forstod HVOR sjov du var og HVOR godt du skrev og HVOR højt jeg elskede dine afslutninger. Men han gad ikke høre noget. Han vil bare se dum astronautserie. På kanal 6. Need I say more … Når man kan høre om dit hår og din forrude! Kan. Ikke. Forstå. Det!

 3. Mette: Det er ikke så jeg sidder med forruden i skødet, men jeg har forhørt mig hos en af mine venner, og han siger, at de der reperationer ikke holder. Har du anden erfaring?

  Maren: Man taber bare altid til de fucking astronauter, ikke!?

  Tine: Det var småt og rundt, så jeg har tilladt mig at antage, at det var et bær:)

  Tina: Den er i folkemunde kendt som F-16 Fuglen, og man skal ikke ønske at møde den en mørk aften, hverken i 10 eller 100.000 meters højde…

  UR: Nej. Vel..?

  Gitte: Præcis! Hævn-so-fugl!

  CC: Det håber jeg godt nok ikke 7-9-13!

  Anne: Den legendariske måge Knud?

 4. Hey you …Ahmen som om man ikke godt gad bruge sine penge på andet en glas…har du overvejet bare at købe noget kraftigt plastik? ……Jeg har sådan en rulle afdækningsplast hvis det var noget ?? -og nåeh ja,jeg kender da også en billig mekaniker hvis du bare insisterer på at skifte til nyt glas 😉

 5. "De der stenslagsreperationer" holder fint, hvis de ikke er for store (7-8 cm i diameter måske). I løbet af 6 år har jeg fået lavet 4 stenslag i samme rude, og det fungerer fint.
  Det vigtige er, at du får dækket det med tape eller lignende så hurtigt som muligt. Så undgår du at der løber snavs ind.
  Som oftest vil en kaskoforsikring dække stenslagsreperationer. (Og hvis du ikke har kasko, er det nogle få hundrede kroner.) Dansk Bilglas i Esbjerg har 7547 1555.

 6. Linda næhh ikke andet end at min billige mekaniker altid sværger ti det firma, når det er noget med ruder (jeg har en lille revne i min forrude, som vi ikke var sikker på klarede et syn – men det gjorde den ; – ))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.