Efter 2 år? I skulle ikke have sendt den med Post Danmark.

Jeg er grundmut for tiden, og det generer mig mæ hælve te. Jeg gider ikke, når andre mennesker brokker sig 24-7, highjacker korset eller går amok over småting, og jeg plejer at være dygtig til at holde fokus på de gode ting i livet, som jeg trives med, glædes over og griner af.

I de her dage? Not so much. Jeg går fra 0 til Kælling på 4 sekunder, irriteres over latterlige bagateller, og kan selv høre, at mine ’sjove’ kommentarer lyder sure og spydige. Jeg aner ikke hvorfor – selvom jeg selvfølgelig godt kan pege på nogle ting, som ikke ligefrem tjener til Det Gode Humørs Fremme.

Samarbejdspartnere, der ikke lever op til deres del af aftalerne, gør nogle af mine opgaver sværere, end de behøver at være. Mennesker med magt, der bruger den, bare fordi de kan, hjælper heller ikke. Veninder, der har lagt originalproblemet i kopimaskinen, som nu – på 3. år – spytter ark efter ark ud med præcist det samme issue, skamrider tålmodigheden.

Og under det hele finder man mig viklet ind i empati, frustration og visheden om, at jeg selv trækker store veksler på andre. Jeg er muggen, skideurimelig og helt på det rene med, at jeg har brug for andres hjælp til at holde skabsdøren lukket, når skeletterne på den anden side begynder at synge: ”Det’ mig der står herind’ og banker på.”

Er det stress? Årstiden? Ville det hjælpe at give mig selv lov til at være lidt grim i stedet for hele tiden at forsøge at løse alting optimalt, mens jeg prøver være den bedste version af mig selv?

Måske er det bare min 30 års krise, der endelig er nået frem.

Published by

10 Replies to “Efter 2 år? I skulle ikke have sendt den med Post Danmark.

 1. Kære Linda! du spørger “Ville det hjælpe at give mig selv lov til at være lidt grim i stedet for hele tiden at forsøge at løse alting optimalt, mens jeg prøver være den bedste version af mig selv?”.. JA jeg tror, det er det, der muligvis skal til.. tror vi alle kender den og sådan som jeg kender dig – selvom jeg ikke er en af dem, der er tættest på dig – så tror jeg, du er utrolig hård ved dig selv og forlanger utroligt meget af dig selv…
  – Mette
  ps op med humøret
  pps nå så det var DET, der var galt i torsdags!

 2. mit gæt er: PMS! Så bare rolig om et par dage er alting bedre igen, hvis ikke, så køb din ynglingsscokolade, virker bedre end lykkepiller:)
  Knus Sus

 3. Man kan også have det ganske almindeligt råddent, uden det behøver at være pms.
  Nogle gange hober tingene sig op, og man kan ikke lige finde den der ventil, der får det hele lukket ud på én gang.

  Sig til, hvis du har brug for ører (ja, altså mine, ikk’).

 4. Ih øv sgu!! De dage er bare de værste. Rykker gerne ud med Filuris, lang ører og store kram hvis du trænger.
  – og smiler også gerne med dig når det hele er lidt på afstand. Det er det vi kan for hinanden jo!!

 5. Måske er det dit ægte jeg der titter frem. Hvad hvis du i virkeligheden bare er en grundsur kælling og skal lære at stå ved det??

  😉

 6. 30 års krise, 30 års schmrise. I så fald er min seks år for tidligt på den. Jeg er også grundgal på vigtige ting i mit liv, men det er helt konkrete grunde til. Har planer om at tage fat i det. Snarest. Note to self: gro nosser.

 7. Mette: I know, I know.. Jeg skal prøve. Og tak:)

  Sus: Chokolade hjælper mod ALTING! Hver gang!

  SQ: Er det ikke rart, at der er noget her i livet, man kan regne med? Mig, der brænder sammen hver 28. dag, f.eks? Men når det er sagt, så er det desværre ikke hele forklaringen denne gang.

  Anne/K: I er skidego’e, og jeg har tænkt mig at holde jer op på det.

  Pernille: Det var dog en deprimerende tanke! 🙂

  Infot: Hvis du får lavet en plan, der holder, så er jeg villig til at betale en klækkelig sum for en kopi? Og de der nosser: Kan man evt. bare låne dem af en anden?

 8. Ja.. jeg blir også sådan engang i mellem og jeg har ikke haft PMS i seks år, så det ER ikke hele forklaringen 🙂

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.