Det sure kvindfolk.

Dines har allerede skrevet et fint indlæg om det. Randi ligeså. Men jeg er simpelthen nødt til at have luft, så hvis I synes, at I har læst nok om idiotisk radio og værter, der skulle slæbes ud bagved og aflives med et nakkeskud, så er det helt ok at I lister ud igen og bare kigger ind forbi en anden dag.

Men for satan, altså.

De sidste par måneder har jeg tolket rigtig meget i Herning/Odense/Frederica/Horsens/Ålborg, og det betyder rigtig mange timer i bil i selskab med mig selv, mig selv, mig selv. Den slags byder man jo ikke sin værste fjende, og derfor forsøger jeg hver gang at aflede min opmærksomhed med radio.

Og jeg siger det lige igen. For SATAN, altså!

P3’s nye satsning ”De glade mandfolk” giver mig lyst til at køre hårdt ind i nærmeste autoværn af rent og skært raseri. Hvem fanden synes, at det er sjovt at sidde og høre 3 voksne mænd holde liv i et radioprogram, der er så åndssvagt, at den største udfordring for dem må være at stå elendigheden igennem uden at dø af skam? Har de ingen chefer? Overhovedet?

Forleden sænkede de slagskibe. Haha. Hvor de manuelt lavede ’bombe-falder-ned’ lyd 175.128 gange, hvilket er lige til at blive FULDSTÆNDIG HYSTERISK AF AT HØRE PÅ! I. Laver. Radio. Som i: Auditiv underholdning. Så synes jeg, at det virker rimeligt, at I prøver at holde lidt igen med de grimme lyde.

De har også ’hit-maskinen’, hvor du kan ringe ind og fortælle om dig selv. Så skriver de en sang. Og nu ved jeg ikke, hvor mange mennesker, I kender, der ringer ind til radioprogrammer – jeg kender ingen. Hvis jeg gjorde, ville jeg øjeblikkeligt holde op med at kende dem – men hvor meget har vi brug for at høre et ti minutters interview med en idiot uden selvkritik, for derefter at høre en sang, der ikke rimer, sunget af folk, der ikke kan synge, om ham??

Når man slår over på Nova FM, er der bare hele tiden Thomas Helmig.

Skal man virkelig tvinges til at arbejde på at udstå sit eget selskab?

Published by

12 Replies to “Det sure kvindfolk.

 1. Holdt op med at høre P3. Hvis ikke de orgasmer over deres egne hæse stemmer (Le Gammeltoft) så spasser de ud til deres egne efterskole-vittigheder. Kan ikke klare det mere.

 2. Nu har jeg kun haft fornøjelsen af De Glade Mandfolk ca et kvarter ad gangen når jeg har sneget mig fra jobbet lidt tidligt – og det kan godt ske at det er lige præcis den dosis de skal tages i, for jeg synes det er sjovt :o)
  Til gengæld voldhader jeg hende der har Musikterapi – for det første fordi hun har en irriterende stemme, og fordi det som regel er noget møgmusik hun spiller, som jeg har svært ved at forestille mig har nogen former for terapeutiske egenskaber på den lytter, der har brug for lidt opmuntring!
  Skrid ud af min radio!

  Og giv os De Sorte Spejdere Tilbage *smiley-på-knæ*

 3. Jeg stemmer for Voice. De har behagelige stemmer, snakker kun kort, og sender en masse go og glad musik.
  Sus

 4. @ Sus – hvis de kunne skippe de hjernedøde reklamer ville Voice være favorit. Men jeg KAN ikke holde det ud længere tid ad gangen! Og kan tilsyneladende ikke ignorere dem…
  Hvordan gør man?

 5. …så vi betaler licens for at få fire radiokanaler uden reklamer, så der er lidt for en hver smag, og alle danskere kan høre god radio, der henvender sig til dem. Sjovt nok er de eneste kanaler nogen gider at høre, dem, der skal tage sig sammen for at sende ordentlig radio, så de kan beholde kunderne og reklamerne og deres job. Mind mig lige igen om hvorfor det er jeg skal betale 2260 kr om året til dem…?

 6. Jeg er STOR fan a' P3 – ALLE programmer.. Lige med undtagelse af De Glade Mandfolk.. Har det præcis som du.. Forstår virkelig ikke hvad de laver og hvorfor de får lov, at fortsætte?! Lige så snart klokken bli'r 14 skifter jeg kanal og kommer tilbage igen kl 16 til Køter.. For ja, jeg kan som sagt godt lide P3 og jeg betaler gerne min licens for at få lov til, at lytte med..
  There, I said it! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.