Det sagde han også i går.

Så. Har nu haft premiere hos den lokale frisøse. Jeg havde brugt en livline på facebook i forhold til, hvor man med relativ ro i sindet kunne bestille en tid, og havde ladet internettet træffe den endelige afgørelse ved at vælge den eneste af de foreslåede saloner, der havde online bestilling. (I 2012. I Danmarks 5. største by. Kom NU, Esbjerg!!)

Jeg var noget spændt kl. 11, da jeg nærmede mig salonen, og blev ikke specielt beroliget, da facaden viste sig at ligne noget fra Horsens der var løgn.

Men så åbnede jeg døren, og trådte ind til koskind på gulvet, pangfarver på væggene og al den gode kaffe, jeg kunne drikke. Allerede der blev det godt, og da kvinden med saksen – uden at jeg havde sagt noget, I might add – satte hænderne i siden og stirrede vredt på Pagen, vidste jeg, at vi ville blive gode venner.

Derfra skete der kun gode ting. Der var varme klude til hårkuren, ægte hovedbundsmassage (og ikke snydeudgaven, hvor de bare vasker dit hår lidt langsomt), turbohårfarve, der ikke insisterede på at skulle sidde i 24 år for rigtigt at demonstrere hvor skideøkologisk og naturlig den var, men bare did the job, og efter to timer var jeg klar til at forlade bygningen med markant federe hår, end da jeg kom.

Det eneste tidspunkt hvor der lige blev liiidt stille i salonen var, da hun på meget esbjergensisk sagde: ”Ja, det duer sgu da ikke med det her Polle-hår” – og det sleeeeeet ikke var det, jeg synes, hun sagde…

Jaja. Vi skal lige lære hinanden at kende.

(Ps: Det er ikke fordi jeg forsøger at spille mystisk, og lader som om, jeg ikke har set jeres kommentarer om billeder, men jeg vil gerne bevare lidt af min anonymitet; derfor har jeg valgt, at Anton er den eneste af os to, der optræder i farver. Og han er ude, når det handler om hår.)

Published by

11 Replies to “Det sagde han også i går.

 1. Jeg bor selv i Esbjerg og har brugt de sidste 10 år på at finde en god frisør. så nu er jeg nysgerrig, hvilken frisør var du hos?

 2. Jeg er også nysgerrig nu; hvilken frisør var du hos?

  Som esbjergenser i Århus kan jeg ellers anbefale Salon Malou i Englandsgade.
  … Og som esbjerg-pige i Århus eg jeg personligt i vildrede; hvilken frisør skal man besøge i Århus?

 3. Malene: frisør Kloch i Frederiksgade kan jeg personligt anbefale (gerne Lars!)
  Linda: det lyder super! hurra for livline, glæder mig til at se resultatet!!

 4. Mette: Det er Salon Jo Jo i Jyllandsgade. Jeg kom af med 1100 for klip og reflekser (og jeg har meget hår, så jeg betaler næsten altid ekstra for farve.) Jeg blev klippet af Tanja.

  CC: Kom frisk:)

  Malene: Jeg har altid været glad for at blive klippet ved Dorthe. Hun var ved Morgenhår i tidernes morgen, men har idag sin egen salon ved Åen. Den hedder NYCE.

  Maria: Jeg synes lidt, at de lægger op til auberginefarvede striber;)

  Mette: Nemlig!:)

 5. Jeg kan også anbefale Dorte der har Nyce. Men valgte at hoppe tilbage til Lene i Morgenhår – hun er specielt god hvis man er helt lost og trænger til et nyt look 🙂

 6. Ang. klip i Århus – må altså anbefale ByVesti i Århus N – lige ved siden af Vejlby apotek – og jo, jo, det er Århus, selvom det ikke er i centrum. Sindsygt dygtige og laber salon 🙂

 7. Hej Alle

  En af mine veninder har lige startet en frisør salon op i Esbjerg's gå gade, hun er super dygtig. Samt priserne er sat helt i bund. Kan klart anbefale hende.

  Hendes priser er 295 for dame klip inkl. vask, style og hovedbundsmassage

  Herre priser er 235 kr. for klip, vask, style og hovedbundsmassage. Hvis i er interesserede kan i se flere billeder på http://www.rygaardshairstyle.dk
  Frisør i esbjerg

 8. Hej Alle

  En af mine veninder har lige startet en frisør salon op i Esbjerg's gå gade, hun er super dygtig. Samt priserne er sat helt i bund. Kan klart anbefale hende.

  Hendes priser er 295 for dame klip inkl. vask, style og hovedbundsmassage

  Herre priser er 235 kr. for klip, vask, style og hovedbundsmassage. Hvis i er interesserede kan i se flere billeder på http://www.rygaardshairstyle.dk
  Frisør i esbjerg

 9. Ha ha…

  Det er da nok noget af det mest morsomme jeg har læst, om et besøg hos frisøren!

  I øvrigt tilbyder Marianne hos Absalon også den ægte hårbundsmassage, og afsætter den nødvendige tid, til at lære dig og dit hår ordentligt at kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.