Det må være fordi, I tror, at han kommer og fikser haven.

I dag kunne jeg læse i Urban, at Danmark, på en Top 10 over ønskenaboer, havde stemt Søren Ryge ind på en klar 1. plads foran blandt andre Villy Søvndal og Hanne Vibeke-Holst.

…… ?

Hvad fanden er det for en dødssyg liste? Af ALLE mennesker – ALLE – i HELE verden – vil I helst bo ved siden af Søren Ryge?!?

Der må simpelthen være tale om en fejl. Ligesom det er tilfældet, når der sms-afstemmes til X-Faktor, Grand Prix og andre livsvigtige begivenheder, må der et sted i cyber sejle (flyve?) en masse beskeder rundt, som aldrig er nået frem. For at skabe en smule balance i tingene, bringer vi derfor her Blogsbjergs Top 10 over ønskenaboer:

1. Ulla Terkelsen. For det første: Opløftende at bo ved siden af en, der ligner en led, gammel ørn mere, end man selv gør. For det andet: Ja tak til hjerner, der som knive af kirurgisk stål, skærer gennem gøgl og spin. For det tredje: Tror NOK lige, at Ulla er med på en gang vino på terrassen.

2. Baresso. Det er jo ikke sådan rigtigt en person, men det er indtil videre det længste og mest stabile forhold, jeg har været i.

3. Simon Kvamm. Det er vel ikke nødvendigt at spørge en ejendomsmægler for at slå fast, at en god udsigt er vigtig?

4. J.K. Rowling. I håb om at hun – udsat for tortur i form af lind strøm af hjemmebag ledsaget af ”Kom nuuuuu! Please? Pleasepleaseplease!” – knækker og skriver en 8’er.

5. Min yndlingsbartender fra Bartells. Når man nu alligevel ikke danser, ville det være frygtelig praktisk at kunne nøjes med at fifle 5 skridt hen af gaden, når man føler trang til Royal Mojitos (mojitos med champagne. Det eneste argument for eksistensen af en gud, jeg overvejer at bøje mig for).

6. LOC. Åh, han er fræk! Og ikke meget ved at have en husbartender, hvis man ikke har nogen at feste med. Her vil jeg mene, at Liam kunne være behjælpelig. Eneste ting, vi må sikre os, inden han flytter ind er, at han er indforstået med, at Niarn og Johnson aldrig nogensinde under nogen omstændigheder må komme på besøg.

7. Simon Cowell. Han taler, før han tænker. Han siger, hvad han mener. Han er skideubehøvlet, men mener det godt – trods alt. Remind you of anyone…?

8. Eddie Izzard. Fordi han er den sjoveste mand i hele verden. Og måske havde nogle lækre stiletter, man kunne låne. (Og passe.)

9. Lina Rafn. I håb om, at hun slæber Paw og et keyboard med til gadefesterne.

10. Tyler Hamilton. Fordi han for fanden snart trænger til at blive adopteret af nogen, der kan hælde noget mad og omsorg på ham, og formene vampyrlignende, belgiske massører adgang til hans stakkels, skamstukne krop.

There you go. Mangler vi nogen?

Published by

4 Replies to “Det må være fordi, I tror, at han kommer og fikser haven.

 1. Så vil jeg gerne bo på den anden side af Ulla. Hun vill enok også ligge på min top 3 over ønskenaboer. Jeg ville gerne have Hans Pilgård med på vejen også. bare for at have en til at holde den gode stemning…konstant! Han er den perfekte people pleaser til vejfesterne.
  Og nå ja, Nikolai Lie Kaas skulle da også have en matrikel – gerne ved siden af mig, så jeg kan nyde udsigten fra mit hul i hækken.

  er for øvrigt lige så forfærdet som du over valget af Ryge!!??!

 2. HOLDNUKÆFT!!!
  Dér vil jeg osse bo – i samme bygning som jer ALLE 11 :o)
  Ka godt ske jeg lige hører min mekaniker om han har lyst til at flytte ind i kælderen – mest fordi det ville være utroligt praktisk ikke at skulle bugsere bilen til Kolt hver anden uge :o)

 3. Synes også Mikkel Kessler skal bo ret tæt på – hvis han lover at søster Linse holder sig væk. Og hvis Baresso ligger der, så burde der i princippet også ligge en Vero Moda butik – ikke at vi kommer der så tit. Eller…

  Gitte

 4. Linda, du misser det åbentlyse:

  "Dav Søren, jo, ja, jeg vil vel gerne have 800 kg hjemmedyrket frisk frugtgrønt fra din have. Nå, læs du mig en historie, mens jeg tager en lur her i skyggen."

  Jeg ville nok ende med at slå de fleste på din liste ihjel, damn en ego-vej (og her mener jeg SELVFØLGELIG ikke dig). Bortset fra Baresso. Baresso vil jeg gerne være nabo til. Og skulle jeg bo ved siden af et über-ego, kunne Gorden Ramsey være et godt bud. Så kunne ham og Ryge også lige smække lidt mad sammen, mens jeg hentede Ulla T, dig og en tønde vino 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.