Det er heldigt

at jeg kender mennesker, der tager fri fra arbejde for at tage med mig på Skejby, og mennesker, der stiller biler og kræfter til rådighed for at hjælpe mig og Anton, og på den måde minder mig om, at der findes begreber som ‘hjælpsomhed’ og ‘medmenneskelighed’.

For når jeg i 8. måned, tudende af træthed og hormoner, kravler rundt på alle fire i et kryds i Århus centrum for at samle mine varer op, som er faldet af cyklen, og alle bare skræver over morgenmad og toiletpapir, mens de lader som ingenting, så kan jeg faktisk godt komme i tvivl, og miste troen på mine medmennesker for en kort bemærkning.

Published by

8 Replies to “Det er heldigt

 1. Deres forældre var ikke så gode som du bliver!

  Lidt ånde-optimisme-og-tro-på-menneskeheden sendes hermed pr cyberpost fra forstæderne

 2. Fuck altså… Da jeg lavede lignende stunt (med smadrede æg, uden gravid mave) foran Aldi, blev jeg forbipasseret af selv samme slags. Men heldigvis også af en gruppe spanske udvekslingsstuderende (!), der var tålmodigheden og hjælpsomheden selv, og som tilsyneladende intet havde imod æg på designerjakkerne. Mere af det!

 3. Velkommen til en af mine kampe i samfundet! Jeg hjælper når jeg kan. Jeg synes, det er menneskets pligt at hjælpe andre. Om det regner eller sner, så kan min hjælp gøre en forskel for andre, og det forsøger jeg at leve efter.
  Men jeg er faktisk begyndt at opleve skepsis fra specielt ældre mennesker, når jeg vil hjælpe dem over en kantsten med deres rollator, eller samle deres varer op, hvis de er faldet, eller hjælpe med at låse en cykel op i øsende regnvejr. Det synes jeg er skammeligt, at troen på medmennesket i den grad har ændret sig.

 4. Sikken nogen idioter!!! Øv!! Og så husk at benytte dig af os, der har sagt du bare kan ringe! Istedet for i 8. Måned med svangerskabsforgiftning at cykle rundt med højt løs ikk søde??
  Knuser!!

 5. Det er skammeligt at folk ikke er mere medmenneskelige! Jeg har også oplevet mistro når jeg har hjulpet folk, engang nåede jeg at gribe en ældre dame som faldt ind i en opgang – straks kom andre til for at tjekke at jeg ikke røvede hende!!

 6. Folk burde tage sig sammen og hjælpe noget mere… Stod i Netto for en måneds tid siden hvor en gravid kvinde havde købt stort ind, men ikke kunne få varerne ud til bilen. Var der andre der tilbød at hjælpe hende mens jeg stod i kø? Næ nej for det er man da for god til. Er selv vokset op med en handicappet mor og er derfor vant til at hjælpe, men nøj hvor kan det da ellers bare redde en møgdag hvis man lige oplever bare et gran af medmenneskelighed i dette samfund.

  Og btw hvor har du dog klaret dig super-duper flot igennem din graviditet i forhold til andre jeg kender. 😀

 7. Sådan nogle assholes (altså dem der gik forbi i krydset, ikke dine venner)!
  Jeg troede ellers Århus var sådan en dejlig by fyldt med venlige og hjælpsomme mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.