Det er det, jeg siger: Kaffe er sundt.

Ved I, hvad jeg gjorde i går? Jeg flirtede.
KÆFT, hvor har jeg savnet det!
Min manny (hans eget forslag. ”Barnemand” lyder så suspekt) er så sød at afhente prins Anton hver lørdag formiddag, hvor jeg så plejer at tage ned og træne. Men i går nat, da jeg var oppe for 4. gang, kunne jeg lige mærke, at jeg trængte til noget tid, hvor der ikke var nogen, der græd på mig og sparkede til mig i frustration over, at jeg åbenbart ikke fatter, hvad det er, man er short of nu!nu!NU!
Trængte faktisk til, at der ikke var nogen, der talte til mig overhovedet.
Så jeg smed en bog i tasken og cyklede ned til byens nye kaffebar, hvor der KUN arbejder pæne mennesker. I går var ingen undtagelse, og min barista-ven med de nøddebrune øjne langede min americano over disken med tillægsspørgsmålet ”Og hvad skal du så lave i dag?”
Blev først sådan helt… ”Øh, hvem, mig?”-agtig. Men det var jo for fanden så tidlig morgen, at det nærmest stadig var nat, så jeg var den eneste derinde.
Og så snakkede vi lidt om Mikael Simpson, Jørgen Leth og Rasmus Klump, og må jeg godt indrømme noget? Det var bare så rart at få lov til at være Linda igen for en time og ikke kun Antons mor.

Published by

10 Replies to “Det er det, jeg siger: Kaffe er sundt.

 1. Iih hvor dejligt. Der fik jeg lige et smil på læben… altså over din lille flirt. Godt du har en Manny. (Jeg kender ham godt). Hav en fortsat dejlig weekend 😉
  /Heidi

 2. Det er vidunderligt (og livsnødvendigt) at være Linda, selvom man (også) er nogens mor – fedt at du kan og vil og gør det!

  God søndag fra en anden Linda, der også er mor 🙂

 3. Lyder som den bedste måde du kunne tilbringe din fritme på 🙂 og hurra for Manny (som jeg også kende ;-))

 4. At være mor er fantastisk
  At være sig selv er livsnødvendigt for at kunne være mor.
  Dejligt, at du lige fik et "break" og håber, at din bette dreng sover godt i nat.

 5. Skønt med lidt morgen flirteri…hva er det for en kaffebar?? (okay, jeg har en kæresten…men kan da give budskabet videre 😉

 6. Sådan!! Man kommer nemlig ud på "den anden side"…og det er vildt (og lidt teenage-agtigt på den måde at man er ved at falde over sine egne fødder når en mand taler til én).
  Åh – hvor godt!

  PS: fedt med en Manny. Jeg kommer altså til at tænke på Handy Manny – ham disneys svar på Byggemand Bob. Ser din Manny sådan ud? Med talende værktøj? Så elsker Anton ham helt sikkert!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.