9 Replies to “Det der, Bilka – det er simpelthen for nærigt.

 1. Laks… et årsforbrug ville være en sølle løn for mig (tak til tungmetaller i større rovfisk kombineret med pt. tyk mave og om lidt (krydser fingre) amning)
  Har i øvrigt altid undret mig over det dér med et års forbrug. Er det ad libitum eller er der nogen, der bestemmer, hvor meget man *bør* bruge af dette og hint?

 2. Østfronten: har tænkt over lige præcis det samme!! Hvem beslutter, hvad et årsforbrug er!! Og ja jeg ville absolut IKKE ha et årsforbrug af laks !!

 3. Ej, men for helvede. Hidsede mig simpelthen sådan op, da jeg sad og læste reklamer. Det er da ikke godt nok, at man kan få lov at reklamere med, at man "støtter Team Danmark", når det er med pasta og fisk?!?

  Minder mig sådan om dengang, jeg arbejdede på konservatoriet i Esbjerg, og hvert år i december blev ringet op af 100 forskellige butikker og shoppingcentre, der ville have kor og bands ud og spille gratis, fordi "det må da også være en fordel for de unge mennesker, at de kan få lov at øve sig?"

 4. Hmm… et års forbrug. Mon de har taget højde for, at vi er nogle der er helt vilde med laks og at det faktisk kunne gå hen og blive en rigtig dårlig forretning for dem? På den anden side, så skal man måske være en snært af kendis, før man kommer i betragtning.

  blobses.blogspot.com

 5. Nu bor du jo rent faktisk i Esbjerg, så det kan vel ikke komme helt bag på dig… (kommer selv fra Esbjerg, bare rolig…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.