Derfor kan man jo godt lige prøve at sende det en sms, næste gang man er fuld.

Jeg har haft kærester, der ..  ikke forbød, men .. prøvede at hjælpe mig med
at stoppe mit krus-misbrug ved at kigge mildt bebrejdende på mig, når jeg igen
kom hjem og begejstret flåede noget hankpåsat keramik op af posen.

Jeg. Elsker. Krus. ELSKER, siger jeg dig! Og jeg er altid på
jagt efter Det Perfekte Krus, der får mig til at føle mig som en vigtig
hovedperson i en film, når jeg sidder og kigger ud af vinduet, mens jeg drikker
af det.

Det findes derude; det ved jeg.

Derfor var i går en skelsættende dag. For første gang i
forever så jeg et must-have krus, lod det stå på hylden i Plint, og det gjorde
fysisk ondt, og jeg er stadig ikke sikker på, at jeg ikke ender med at gå
tilbage og købe det
det gik fint.

Kruset var pangfarvet og i den stramme, minimalistisk stil,
jeg ellers elsker, med indsat tefilter i kopstørrelse og et lille låg, og
det er fandme den bedste ide, jeg har set i stentøj længe.

Men:

Da jeg sidste gang mugede ud i mine køkkenskabe, besluttede
jeg mig for at slutte fred med erkendelsen af, at jeg aldrig bliver sådan en,
der drikker te. Desværre. Farvel til billedet af mig, der i dette scenarie også
er begyndt at gå i kashmirstriktrøjer og på magisk vis har fået bløde lokker og
mild stemmeføring.

For mig er te-drikkerne et markant mere afbalanceret
folkefærd end kaffedrikkerne. Jamen, det ved jeg sgu da ikke. Fordi det tager
100 år at lave en kop, der så er lunken, når smulderet er færdig med at ligge
og svømme doven rygcrawl på se-mig-jeg-skal-have-særbehandling-før-jeg-giver-slip-på-mine-to-citronnoter-måden?
Og som PS aldrig bliver i filtret, men altid ender i bunden af koppen og dermed
– med 100 % sikkerhed – på tænderne. Tænker bare, at det forudsætter et markant
mere velafrettet temperament, end det, vi andre ”Hit for fanden med et
syntetisk stimuli, man kan skolde sig på NU!!”
-drikkere tilsyneladende er
udstyret med?

Så lille krus i Plint: Det er ikke dig. Det er mig. Du skal
vide, at du er skøn, og dag kommer du til at gøre en anden illusionist meget
lykkelig. Farvel.

Published by

9 Replies to “Derfor kan man jo godt lige prøve at sende det en sms, næste gang man er fuld.

 1. Hej
  Allerførst ; herlig beskrivelse af the brygningen…. det er slet ikke så besværligt !! Jeg er en GARVET og slet ikke gammel the drikker. Brug de smarte the filtre i lang format ( ingen krums) i kanden. Så en super smart the hætte til at holde din the varm. Jeg kan anbefale ; grøn the; morgenduft eller cool mint (lakrids the)også grøn. The = nydelse. Gitte

 2. Jeg har det sådan med farverige opbevaringsbøtter af enhver slags – fra Rice, fra alle andre steder… Mine skabe kaster nærmest bøtter op, når lågerne åbnes…og alligevel…..og ja jeg bor så alene, så behovet for dem i de mængder er ikke så presserende længere….

 3. Åhhh, jeg elsker også krus. Til kaffe dog 😉
  Så et fantastisk eksemplar i lørdags, hvor man desuden støttede et godt formål. Så må man gerne købe det, ik?!!

 4. Jamen dog! UD med det dersens tefilter – hvad pokker gør det i dit kaffekrus? Som jo er beregnet til at tage med ud i sommervinden hvor der jo nemt kommer en kaffetørstig myg eller flue forbi og BANG de vil ramme låget.
  Hvis dine krus er forskellige og har en historie – så er jeg lidt misundelig.

 5. Jeg har det på samme måde, bare med små (og store og medium sized) skåle.. Snart er skabene fyldt og for længst er min kærestes grænse nået.. Jeg serverer tapas/pitabrød/whatever så tit som muligt så jeg kan få flest muligt i gang samtidig og han dermed kan se at vi jo HAR brug for dem..
  Har desuden sendt dig en mail med billedet af DET PERFEKTE krus!

 6. I er nogle bøller! Det der er jo ligesom at komme strygende med et fad med fri kokain til en narkoman på afvænning!

  (Men tak alligevel:))

 7. Hahahahaha, nåårh. Jeg elsker også krus (og dåser) i farver og med dit og dat af features eller temaer. Hvilket egentlig harmonerer dårligt med at samle på et stel (Megamussel, og ja, I know, hvor borgerligt, men det er så pænt). Nu hvor du (har jeg læst længere fremme) så har de der pangfarvede RC-krus, er du så blevet kureret for krus af andre typer eller? For man får da lyst til at sende dig et krus i gave som tak for skøn læsning, næste gang man snubler i et fedt et. Jeg regner med, jeg bare kan skrive "Til Linda på Blogsbjerg" på pakken, det kan ham pakkenissen vel snildt finde ud af, ja? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.