Der er en lammer til den, der lægger en kommentar, som indeholder ordet ’lydløs’.

Da jeg købte min IPhone, lovede jeg mig selv, at jeg ikke ville blive en af De Sidste Dages Hellige, der med næb og kløer ville forsvare dens fortræffeligheder og aldrig, aldrig, aldrig indrømme det, hvis noget ved den stank.

Den får ikke ros for at have kostet mig 3700 at have med til Canada, men det skal retfærdigvis siges, at jeg selv kunne have valgt at høre bedre efter, da Super Lasse holdt foredrag om dataroaming og wi-fi. (Zzzzzzzz.) (Undskyld Lasse. Det er ikke dig. Det er mig.)

Ret skal være ret: Ud over denne økonomisk belastende svipser, må jeg sige, at det ER en ualmindelig fortræffelig telefon. Derfor kommer det bag på mig, at jeg nu har opdaget noget nyt, som faktisk irriterer mig en hel del (kom muligvis til at bruge hele kvoten af zen i går):

Når der går en sms ind, siger den, ligesom alle andre telefoner i hele verden, en lyd. Funktionelt og brugbart. Det nye – og ret belastende – er så, at den gentager lyden, indtil man enten 1) får spat 2) læser sms’en eller 3) det bliver pinligt. Hvad der end kommer først. Ikke på den afdæmpede ”Ahem… Undskyld mig, men jeg tror måske ikke, at du hørte mig før?”-måde. Nej. På den utrolig insisterende ”HALLO!!! ER DU DØV ELLER HVAD, SO!?”-måde.

Til at starte med blev jeg vildt glad, fordi jeg troede, at det væltede ind med beskeder, og at der fulgte nye, skrivelystne venner med i abonnementet (det er blevet lidt sløjt med sms-aktiviteten, efter at vi har rundet de 30..), men nu føles det bare som at blive prikket stift og gentagent på skulderen af vred, knoglet, gammel dame.

Når jeg bliver irriteret nok, vil jeg muligvis undersøge, om funktionen kan slås fra.

Published by

12 Replies to “Der er en lammer til den, der lægger en kommentar, som indeholder ordet ’lydløs’.

 1. Det er sjovt, for umiddelbart ville man ikke have tippet dig til at være typen, der ville trives med at sove med det ene øje på klem….:)

 2. Hmm det lyder frygtelig bekendt, og ja, det kan meget nemt slåes fra i indstillinger.

  Der er da ingen grund til at leve med de skuffelser hele tiden 🙂

 3. For ikke at tale om hvor utroligt belastende det er at man ikke kan vælge vibration som tone for sms. Det kan man kun få hvis den er på lydløs, men så tror jeg jo at dem der ringer er sms'er – og omvendt. Apple-smapple, det kan I gøre bedre. Ps. hvordan er det lige man customizer ringetonen???

 4. Settings > messages > repeat alarm: off..
  Ret simpelt, yes? Now go do it 🙂

 5. Det som Henriette sagde.

  Plus: Efter at min mand havde sendt mig en *meget* privat sms – som iPhone jo pr default viser på forsiden af telefonen – også når den ligger på et skrivebord hvor ens kolleger går forbi (!)) har jeg også slået dén lille feature FRA.
  Nu står der bare "tekstbesked".
  Tak for det.

 6. HAHA – du er da for sjov!
  Tænk sig at lade det forsætte – når man tænker på hvor nemt det er at slå fra;O)
  Jeg håber du nyder tanken om alle de der smsér der væææælter ind *griner*

  Åhh tak for morgenens grin her:-)

 7. … jeg vil ellers gerne tilslutte mig gruppen, der aldrig får SMS'er; jeg har dog ikke rundet de 30 – eller de 20 endnu.

  Hmm. Mon jeg skulle anskaffe mig en iPhone?
  – Xazal G.

 8. Yep – den funktion er også slået fra her efter at haft stressende "så læs mig dog for fanden bip" det første lange stykke tid…!!
  Sku måske overveje den der med "tekstbesked" osse 🙂

 9. Tak for hjælpen, venner:)

  Er helt glad over at opdage, at jeg trods alt er foran på den med displayet. (Jeg har også lært det på den hårde måde…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.