Das leben Der Anderen.

Må jeg godt lige spørge om noget? Hvad laver andre mennesker, når de har fri?? Med ’andre’ mener jeg folk, der ikke enten har fitnesscenter som delebolig eller børn.

Det startede allerede i går, hvor jeg havde tvunget veninde med ud i naturen på jagt efter noget bål, der ikke skulle indtages på tomme ord af Nikolaj Wammen.

Gik skidt.

På vores vej ud mødte vi mistænkeligt mange, som meget målrettet gik i modsat retning. I Mindeparken var der utroligt mange mennesker, men ikke så meget som en forkølet gnist på lur i græsset. (Altså, tæller det som Skt. Hans, hvis man bare har opholdt sig udenfor?) På Tangkrogen gik ¾ af Århus og opland rundt og hviskespurgte: ”Skulle der ikke være noget bål hernede et sted?”. Den sidste ¼ dinglede omkring med studenterhuer på, og jeg vil tro, at man i dag kan bilde dem ind, at der rent faktisk VAR bål. Vi fandt det aldrig, selvom vi en overgang overvejede at problemknuse ved at smide en tændstik i nogle af Sculpture By The Sea værkerne.

Den slags eftersøgninger tager tid, og det var derfor blevet halvsent inden vi gav op og afskrev bål og snobrød. Sendte veninden hjem, og var på vej i seng, da studenterfest i min baggård pludselig skriftede til 5. gear. Efter en uendelig ølstaffet besluttede de sig kl. 2 for at teste en ny boldsport: Natterundbold. Det morede de sig meget med, de unge mennesker, og hvis ikke det var fordi, jeg lige havde forestillet mig, at jeg skulle beskæftige mig med noget søvn på det tidspunkt, ville jeg formentlig også have syntes, at det var sjovt.

Kl. 3 var jeg tæt på at selvantænde af raseri ( – hvilket set i bakspejlet meget fint kunne have opfyldt hovedkriteriet for en ordentlig Skt. Hans: Heks omspændt af flammer).

Derfor måtte jeg nærmest brække øjenlågene op med koben i morges, da uret ringede. Da jeg samtidig har trænet 458.000 timer de sidste 5 dage, beordrede jeg mig selv til at droppe træning i dag og i stedet bruge min eftermiddag på at ødsle penge bort og slappet lidt af.

Efter 2½ time var jeg den lykkelige ejer af:

– Rockerseje træningsbukser, der er så street, at jeg nok fremover lige må varsle min ankomst ved at råbe ”Word!” inden jeg entrerer lokalerne.
– Fede, fede træningssko med selvlysende bund. 80’erne according to Nike. I LÅÅÅÅWE it!
– En kjole. (Viser godt nok MEGET kvælergang. Er vi gået væk fra det?)
– 4 træningstoppe. (Træningstøj = Tæller ikke.)
– En t-shirt. (Træningstøj = Tæller ikke.)
– En trøje.
– 3 gaver. (Ikke til mig selv = Tæller ikke.)
– 2 øjenskygger.
– 1 neglelak.

Og .. altså .. nu er jeg ligesom færdig. Og klokken er 18.

Hvad så nu? Der er jo ca. 10.000 timer, til man skal i seng. Kan jo fandme nå at tage kemi på både C og B niveau på den tid. Og ALT for godt vejr til at sidde inde i.

Hmm.. Måske man skulle åbne en flaske vin, trisse ud i haven og fejre noget forsinket Skt. Hans med sig selv? Der må være tennisbolde nok tilbage fra i nat at lave bål af.

Hvis ikke, kan jeg vel altid sætte jeg ild til de der yogafolk.

Published by

2 Replies to “Das leben Der Anderen.

  1. hmmmm har en masse indebrændt energi til overs som jeg gerne sender afsted inden jeg selvantænder!!!
    Sus

  2. fedt træningsgear! har set det i action nu : – )
    – Mette

    ps aner heller ikke hvad man skal lave, når man "bør" holde træningsfri!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.