Dag 1 af 3…

Der bliver nogle lidt blodfattige indlæg, der rammer bloggen de næste par dage. Jeg er nemlig på kursus, som indholdet til trods, strækker sig over nogle laaaaange dage.

For tillidsrepræsentanter i mit fag og under min overenskomst, består TR-uddannelsen af 5 moduler, og i disse dage er jeg af sted på 3. modul. Da man ikke skal være nærig, hvis man har noget at dele, vil jeg hermed gerne videregive:

Top 5 over ting, jeg har lært i dag:

1) Livet bliver lettere, når man giver slip på forventningen om, at kursets indhold skal have det fjerneste med det daglige virke som TR at gøre. Jeg har således i dag brugt 9 timer på at opstille partiprogram for det fiktive parti (i tilfælde af at nogle måske troede, at det var Nasar Khaders seneste påfund) ‘Specialdemokraterne’, og på at definere hhv. konservatisme, liberalisme og socialisme.

2) Det er ikke tilrådeligt at sætte spørgsmålstegn ved undervisningsmateriale, som underviseren selv har været med til at forfatte.

3) Anton gider OVERHOVEDET ikke sidde stille så længe, så jeg har hele dagen haft ungen til at sparke maven fuldstændigt ud af facon i rytmen: ”Træ-ning-nu! Træ-ning-nu! Træ-ning-nu!”

4) Kage KAN faktisk godt fungere som midlertidigt indhold i livet, hvis bare der er nok af det. (Nu hvor sukkersygemistanken ikke længere kaster sin grimme skygge over min tallerken…)

5) Barselsorlov er i virkeligheden ikke noget, man går på, fordi man er træt og trænger til at gå ned i gear. Det er noget, der er blevet indført for at beskytte resten af samfundet, og sikre, at højlydt pærespisning, kuglepensklikken og generelt idioti ikke udløser mord.

Published by

5 Replies to “Dag 1 af 3…

  1. Åh. Nogen burde sende mig på barsel så, for jeg kan da være nok så tæt på manddrab over de der petitesser.

    Og du, this kursus too shall pass, og så er der træ-ning-nu 🙂

  2. mht politikundervisningen: det slipper vi heldigvis for i DJØF- der er sgu kun relevant tr info på kurserne!!

    Hvad angår Antons sparkeri : ja men når nu ikke mor kan sparke udvendig, så må Anton gøre det indvendig : – ) den lille træningsnarkoman : – )

    uhaha de der kuglepensklikkere mv. ved ikke, hvem de er oppe imod : -)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.