Bye bye, babies.

Når I læser det her, er jeg på vej ud i verden. I skrivende stund overspringshandler jeg dog i vildskab i håb om, at nogen (snart, tak!) sender en slave i min retning til at forestå pakkehelvedet.

Den dag, nogen opfinder den bagagefri rejse, vil jeg personligt sørge for, at vedkommende får opkaldt mellem 3 og 7 helligdage og en vej efter sig.

Men mens jeg suser rundt i USA og Canada, er meningen jo, at I skal lære hinanden lidt bedre at kende ved hjælp af de hemmeligheder, som I gennem de sidste 4 måneder har været så søde at forsyne mig med. Idéen er tyvstjålet fra PostSecret, og derfor vil nogle af jer også kunne se, at jeg har redigeret en lille smule i jeres hemmeligheder, så de passer til formatet. Jeg håber, at I føler, at jeg har ydet dem retfærdighed og at essensen er bevaret.

Som et kirsebær på toppen af dette ekstravanganza af snavs, skam og skyld, har den søde grafiker Malene skrevet til mig og tilbudt at illustrere nogle af hemmelighederne. Derfor kan I næsten hver dag nyde en lille tegning til den ene af hemmelighederne, når I kigger forbi.

Som en anden mor har jeg lyst til at sige, at I skal være søde ved hinanden. Mange af jer har sendt mig små historier sammen med hemmelighederne, og jeg kan fornemme, at det for nogle af jer har været grænseoverskridende at afsløre dem, så træd lidt varsomt, når I smider kommentarer til hinanden, ikke?

Jeg er tilbage d. 3. april. Pas godt på bloggen, jer selv og hinanden så længe.

Published by

8 Replies to “Bye bye, babies.

  1. Rigtig god tur! Jeg turde ikke sende min hemmelighed, selvom jeg faktisk havde skrevet den ned… Jeg glæder mig meget til at læse hvad de modige afslører.

    Glæder mig også til du kommer tilbage.

    /Lene K

  2. Go' tur, bette ven. Og lad nu ikke den store verden sluge dig – det ku' den nemlig godt finde på og du er så modtagelig for den slags, ikk'? Hehe…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.