Av mit hjerte.

Nå, hurtig håndsoprækning: Hvor mange fik tårer i øjnene, da lille Jørn (aj, men bare navnet, for fanden altså!) sad og så sine grotesk inkompetente forældre forvandle fin, lille dreng til kontaktangst menneske med autisme og DAMP? Blev særlig svært at se noget for saltvand, da sølle undskyldning af en far skrider og smækker med døren, og Jørn spørger: “Hvorfor går han fra mig?”

Hvor er det forfærdelig, at der findes en virkelighed derude, som kan omsættes til sådan et program.

Published by

4 Replies to “Av mit hjerte.

  1. Arghh… Så det ikke – havde ellers virkelig planlagt tv-tid til mig der – men sådan blev det ikke lige… Blir det genudsendt mon??

  2. Ikk mig. Jeg blev bare gal i skralden, da hende pædagogen sagde: Det er professionelt omsorgssvigt. Forældrene, Anni ihvertfald, må have hørt under forsorgen i mange år.
    Undskyld min mangel på politisk korrekthed, men psykisk udviklingshæmmede skal ikke have lov til at have børn. Punktum! Skrækkelige konsekvenser…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.